Scudo Sports

Yok mu Granfondo

Scudo

demekki beni bekliyolarmış :)

bense kendimizi dusunuyorum , bu ekonomik darbogazda , bakalim biz 2025 de kac yarisa katilabilcegiz.?
bir yarisa katilmak sayet kendi sehrinde degilse artik en az 10000 TL butce ayirmayi gerektirecek

o konuda biraz şanslı olabilirim sanrım antalyada yaşadığım için en az 2tane garanti bide çevre illerde olursa en az maliyetle atlatırız heralde

4-5 Nisan Bodrum
17-18 Mayis Samsun
23-24 Mayis Bursa
14-15 Haziran Kapadokya
12-13 Temmuz Trabzon
23-24 Agustos Ankara
6-7 Eylul Ayvalik
13-14 Eylul Rize
21-21 Eylul Pamukkale
11-12 Ekim Istanbul L'etape
25-26 Ekim Cesme
Kasim'da da UCI Antalya var

samsun trabzon rize 3 tane katılımın en az olucagı yarış kafadan belli bu sene hayal kırıklığı takvim

baktığınızda hedef yarış olabilecek yarışlar ekim kasım ayında

Başkent granfondonun fiyatları da şu şekildeymiş;

1735930907674.png

samsun trabzon rize 3 tane katılımın en az olucagı yarış kafadan belli bu sene hayal kırıklığı takvim
Bence fiyatlar önemli.Samsunu gene en ucuz yapmaya ve konaklama yeri içinde yurtları planladığımız için masrafı en az olan granfandoların başında olacaktır.Eğer rotayı onaylatırsam harika bir rotada Fransa turu gibi düşün onun küçüğü yani 116 km 1300 M tırmanışlı harika bir doğada köylerden geçen çok zevkli bir yarış olacağından gelecek sporcu sayısınıda artırır.Birde zaten 1000 kişi gelmesin 😁bize 500 yeter.

Başkent granfondonun fiyatları da şu şekildeymiş;

324113 dosyayı görüntüle
Yarışların federasyona geçtiği nasılda belli. Bu sene dahada fazla hissettiriyorlar. Bugüne kadar desteklerini görememiştik zaten bundan sonrada hayal gibi. En azından konaklamalar ile ilgili GSB yurtlarını sporculara ücretsiz açmaları gerekiyor yarışlar için.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
1000039302.jpg

Ayvalık, Trabzon ve Rize GF ilgimi çekti. Detaylarını takip edeceğim. Birazcık uzak olacak ama eğer değecek bir yarış olacaksa neden gidilmesin? :) Herkese başarılı, sakatlıksız ve kazasız bir sezon dilerim.

Fiyatlar yine iddialı.. Olasi kaza durumunda gidecek jant ya da vites grup setinin ya da formamizin maliyetini, konaklama bedellerini eklediğimizde bütçe ayırmaya başlasak , 3 gf için belki ort 20 bin TL lazım olacak. O paranin birikmiş halini gorunce , muhtemelen katılmam 😅 eskiden kumar ya da at yarısından bu paralar kaybedilince, insan intihara kadar giderdi.. şimdi kumar olmasa da kumara dönüştü(ruldu).. ekonominin kitabını yazanlara selam olsun !!!

Bence fiyatlar önemli.Samsunu gene en ucuz yapmaya ve konaklama yeri içinde yurtları planladığımız için masrafı en az olan granfandoların başında olacaktır.Eğer rotayı onaylatırsam harika bir rotada Fransa turu gibi düşün onun küçüğü yani 116 km 1300 M tırmanışlı harika bir doğada köylerden geçen çok zevkli bir yarış olacağından gelecek sporcu sayısınıda artırır.Birde zaten 1000 kişi gelmesin 😁bize 500 yeter.
İnşallah bu sene gelmeyi planlıyoruz biz geçen yıl bursa yarışından dolayı katılamamıştık

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Ben de bu sene yine birkaç yarışa katılmayı planlıyorum. Ankara ve Çeşme cepte, diğerleri artık müsaitlik durumuna göre. Onun dışında sayının ve çeşitliliğin artması iyi olmuş, sadece Kemer'deki Akra Granfondo niye bu sene iptal edilmiş merak ettim. Yıllardır düzenleniyor ve katılımı az değildi. İzmir'deki vali gibi "istemezük" diyenlerin de çıkacağını sanmıyorum.

• Beğen
Ben de bu sene yine birkaç yarışa katılmayı planlıyorum. Ankara ve Çeşme cepte, diğerleri artık müsaitlik durumuna göre. Onun dışında sayının ve çeşitliliğin artması iyi olmuş, sadece Kemer'deki Akra Granfondo niye bu sene iptal edilmiş merak ettim. Yıllardır düzenleniyor ve katılımı az değildi. İzmir'deki vali gibi "istemezük" diyenlerin de çıkacağını sanmıyorum.
Akra gf yapılıcak liste erken yayınlanmış eklenmemiş akra

İlk başta yapmayacaklardı, sonra 27 Nisana planlandı diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: Mithat T.
Bu liste daha değişir.Federasyon şehirlerin yöneticilerine göre değil organizasyoncuların lafına göre yayınlamış biraz.

Geçen yıl da federasyon tarafından açıklanan listede bulunmayan yarışlar düzenlenmişti. Listede bulunup düzenlenmeyenler olmuştu. Listedeki tarihlerde düzenlenmeyip ertelenen bir çok yarış olmuştu. Yine bu tarz durumlar yaşanacaktır.

• Beğen
Geri