lrfan
Cyclist
- Tepki
- 10.856
- İsim
- İrfan Türetgen
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
diğer gran fondolardan ses yok bakalım kaçı iptal kaçı devam merakla bekliyorum![]()
bense kendimizi dusunuyorum , bu ekonomik darbogazda , bakalim biz 2025 de kac yarisa katilabilcegiz.?
bir yarisa katilmak sayet kendi sehrinde degilse artik en az 10000 TL butce ayirmayi gerektirecek
Bence fiyatlar önemli.Samsunu gene en ucuz yapmaya ve konaklama yeri içinde yurtları planladığımız için masrafı en az olan granfandoların başında olacaktır.Eğer rotayı onaylatırsam harika bir rotada Fransa turu gibi düşün onun küçüğü yani 116 km 1300 M tırmanışlı harika bir doğada köylerden geçen çok zevkli bir yarış olacağından gelecek sporcu sayısınıda artırır.Birde zaten 1000 kişi gelmesin 😁bize 500 yeter.samsun trabzon rize 3 tane katılımın en az olucagı yarış kafadan belli bu sene hayal kırıklığı takvim
Yarışların federasyona geçtiği nasılda belli. Bu sene dahada fazla hissettiriyorlar. Bugüne kadar desteklerini görememiştik zaten bundan sonrada hayal gibi. En azından konaklamalar ile ilgili GSB yurtlarını sporculara ücretsiz açmaları gerekiyor yarışlar için.
İnşallah bu sene gelmeyi planlıyoruz biz geçen yıl bursa yarışından dolayı katılamamıştıkBence fiyatlar önemli.Samsunu gene en ucuz yapmaya ve konaklama yeri içinde yurtları planladığımız için masrafı en az olan granfandoların başında olacaktır.Eğer rotayı onaylatırsam harika bir rotada Fransa turu gibi düşün onun küçüğü yani 116 km 1300 M tırmanışlı harika bir doğada köylerden geçen çok zevkli bir yarış olacağından gelecek sporcu sayısınıda artırır.Birde zaten 1000 kişi gelmesin 😁bize 500 yeter.
İnşallah bekliyoruz efendim.Saygılar...İnşallah bu sene gelmeyi planlıyoruz biz geçen yıl bursa yarışından dolayı katılamamıştık
Akra gf yapılıcak liste erken yayınlanmış eklenmemiş akraBen de bu sene yine birkaç yarışa katılmayı planlıyorum. Ankara ve Çeşme cepte, diğerleri artık müsaitlik durumuna göre. Onun dışında sayının ve çeşitliliğin artması iyi olmuş, sadece Kemer'deki Akra Granfondo niye bu sene iptal edilmiş merak ettim. Yıllardır düzenleniyor ve katılımı az değildi. İzmir'deki vali gibi "istemezük" diyenlerin de çıkacağını sanmıyorum.