Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yokuş performansı için ruble değişimi?

Scudo
Evet yapabilirsiniz..53/39 bir aynakola 36 mümkün ama daha ötesine gitmeyin ciddi sıkıntılar oluşur..
53/39 ön dişliler 130 BCD dir. 36T takmak için 110 BCD aynakola geçmek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
53/39 ön dişliler 130 BCD dir. 36T takmak için 110 BCD aynakola geçmek gerekiyor.
Şuanda 11-25 rublem var zincirim tam geliyor, 11-30 almayı düşünüyorum zincirim kısa olmasi ne gibi bir problem oluşturur?

Şuanda 11-25 rublem var zincirim tam geliyor, 11-30 almayı düşünüyorum zincirim kısa olmasi ne gibi bir problem oluşturur?
30'lu ruble aktarıcının değişmesini gerektirebilir. Aynı zincir boyunu kullanmayı ise düşünmeyin bile. Yeni bir zincir alıp onun artan kısmından şu anki zincirinize ek yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: IslakElliAsker
30'lu ruble aktarıcının değişmesini gerektirebilir. Aynı zincir boyunu kullanmayı ise düşünmeyin bile. Yeni bir zincir alıp onun artan kısmından şu anki zincirinize ek yapabilirsiniz.
Aynakolum 50-34, zincir 110bakla. Tahminen kaç baklaya ihtiyaç vardır?

Piyasada ruble kalmamış... 11-30 9v ruble gören haber edebilirse sevinirim😌

Benimki 50-34, 30t taksam bir sorun olur mu?
Bir de yol biiskletine MTB rublesi takılabilir mi?
11-40 ruble aldım Çinden bizim piyasada yok .
Sora setli Bisan All Trail Eco'ya Wolftooth/roadlink denilen aparatla 11-40 ruble taktım. Normal çalışıyor

11-40 ruble aldım Çinden bizim piyasada yok .
Sora setli Bisan All Trail Eco'ya Wolftooth/roadlink denilen aparatla 11-40 ruble taktım. Normal çalışıyor
40t de iyiymiş 🙂 40t de kaç km/h ile gidebiliyor ? 30t yi aynakol dişlisi için sormustum ama mantıksız geldi...

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
40t de iyiymiş 🙂 40t de kaç km/h ile gidebiliyor ? 30t yi aynakol dişlisi için sormustum ama mantıksız geldi...
40t'de pek kullanmazsın zaten hemen yükseltirsin . Yokuş vitesi yaparsın Hesaplamadım. Son hız aynı kalıyor merak etme 11-40 sonuçta .

Aynakolum 50-34, zincir 110bakla. Tahminen kaç baklaya ihtiyaç vardır?
Bunu kimse nokta atışı söyleyemez. Kaldı ki, gerek de yok. Zincir en uzun halinde iken gerdiricinin sınırını geçmeyecek şekilde boyutlandırılır. Bu yapıldıktan sonra tırmanış viteslerinde atma yaşanırsa, bu uzun bacak aktarıcının gerektiğini gösterir.

Yebni rubleye yeni zincir kullanın, aksi taktirde rubleniz çabuk eskir, verim de alamazsınız, eskiyse kesinlikle değiştirin derim. Uzunluk konusunda oluşabilecek problemlerden birisi dalgınlıkla ön vites 50'de arka vites 30'da kullanmaya çalıştığınızda aktarıcıyı veya zinciri kırmak olabilir.

• Beğen
Yol bisikletine MTB rublesi takılabilir mi? Başka ruble bulamadım çünkü 😐

• Beğen
Yol bisikletine MTB rublesi takılabilir mi? Başka ruble bulamadım çünkü 😐
Ben taktım 11-40 ruble taktım sora set ile çalışıyor. Tek ihtiyacınız roadlink/wolftooth denilen o adaptörü almanız .
Ayrı bir başlık mı açsam bu konuya ? Çok sorulan bir soru .

Ben taktım 11-40 ruble taktım sora set ile çalışıyor. Tek ihtiyacınız roadlink/wolftooth denilen o adaptörü almanız .
Ayrı bir başlık mı açsam bu konuya ? Çok sorulan bir soru .
Teşekkürler cevabınız için o zaman sipariş veriyorum 😊. Daha önce sorulmuş galiba soru tekrar sordugum için kusura bakmayın.

• Beğen
Teşekkürler cevabınız için o zaman sipariş veriyorum 😊. Daha önce sorulmuş galiba soru tekrar sordugum için kusura bakmayın.
Ne kusuru genelde görüyorum bu konuyu kendim araştırırken de denk geldim . Çok yerde soran olduğu için dedim . Ha sizin aktarıcı hangisi ? Uzun bacak kısa bacak fark edebilir çünkü

• Beğen
Uz
Ne kusuru genelde görüyorum bu konuyu kendim araştırırken de denk geldim . Çok yerde soran olduğu için dedim . Ha sizin aktarıcı hangisi ? Uzun bacak kısa bacak fark edebilir çünkü
Uzun bacak, sorun olmaz sanırım 11-32 bulabildim sadece.

• Beğen
yokuşlar için 14-28 olan rubleyi 14-34 ile değiştirdim. çok memnunum fakat ruble ile birlikte zinciri değiştirmediğim için şu an biraz takır tukur bir durum söz konusu. sorun yok gibi ama akıcı da değil. bu durum ruble aşındıkça düzelen bir şey mi yoksa yeni bir zincir almalı mıyım? ayrıca rublenin zincire uygun şekilde aşınması ne kadar sürüyor? yorum, yardım bekliyorum. teşekkür.

• Beğen
yokuşlar için 14-28 olan rubleyi 14-34 ile değiştirdim. çok memnunum fakat ruble ile birlikte zinciri değiştirmediğim için şu an biraz takır tukur bir durum söz konusu. sorun yok gibi ama akıcı da değil. bu durum ruble aşındıkça düzelen bir şey mi yoksa yeni bir zincir almalı mıyım? ayrıca rublenin zincire uygun şekilde aşınması ne kadar sürüyor? yorum, yardım bekliyorum. teşekkür.
Zincir uzamış durumda değilse, rublenize göre bakla ekleyerek kullanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla, ruble zincire değil, zincir rubleye uygun olarak aşınır. Ruble değişimine kadar 2-3 zincir (belki daha fazla) kullanabilirsiniz.

Zincir uzamış durumda değilse, rublenize göre bakla ekleyerek kullanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla, ruble zincire değil, zincir rubleye uygun olarak aşınır. Ruble değişimine kadar 2-3 zincir (belki daha fazla) kullanabilirsiniz.

yorumunuz için teşekkür ederim, zincir iyi durumda o yüzden masraf yapmak istemiyorum, bu zinciri kullanmaya devam edersem dediğiniz gibi zincir, yeni rubleye göre aşınıp zamanla akıcı hale gelecek herhalde, yoksa şart mıdır yeni bir zincir acaba?

• Beğen
yorumunuz için teşekkür ederim, zincir iyi durumda o yüzden masraf yapmak istemiyorum, bu zinciri kullanmaya devam edersem dediğiniz gibi zincir, yeni rubleye göre aşınıp zamanla akıcı hale gelecek herhalde, yoksa şart mıdır yeni bir zincir acaba?
Normalde ruble değişiminde zincir değişimide tavsiye ediliyor. Zira aşınmış bir zincir rublenize ve ayna kol dişlilerine daha çok zarar verecektir.

• Beğen
Tepkiler: Efe ÇEPEL
Geri