Videoya bakamadim ama bir cok sebebi var.
Sizin kilonuz
Sizin kondisyonunuz
Varsa taşıdığınız yük
Disli oranları
Bisikletin ağırlığı
Jant seti
Kadro
Vs. Bir cok şeye göre degisebilir
@bianchircx229
yokuş ve düz performans farklıdır diyorsun yani.. Ama şöyle bir durumda var %10 gibi değilde %5-6 gibi uzun süre devam eden videodaki diğer bölümlerde fazla efor da harcamadan uzak ara attım baktım gelemeyecekler bekledim yani o ne olacak
Mmmm video uzun sinema filmi gibi mubarek ,gordugum kadariyla yolda performansinizi dusurecek hareketler yapiyorsunuz cabuk cabuk durup lafliyorsunuz,tempo karisik sekilde ayrica.
Vites kombinasyonunuzu goremedim ama,sanirim antrenman eksikligide var.
Turlarimda 45-50 kilo yuk 80 kilo ben ilk birkac gun haricinde hemen hemen hic yorulmam tirmanislarda, aylarca yol yaparim,aha bu yokusta beni cok yordu dedigim olmadi,ki sizin tirmandiginiz yokuslar pekte egimli degil,buda sunu gosteriyorki antrenman eksikliginiz var.
Hazar denizinin iran tarafi asiri dagliktir bu gune kadar bir tek orada yeter ulen bu ne dik yokus dedigim olmustur >
@ÇaNakkaLeRuHu Bence anlık olarak geçmişlerdir seni ne senin ne onların kondisyonu sürekli aynı kalamayacağına göre bir onların bir senin geçmen çok normal
@ÇaNakkaLeRuHu evet pedal bir faktör ama ondan daha önemli faktörler var öncelikle biraz kilo vermeniz gerekiyor ardından daha hafif bir bisiklet veya daha az yük tasimaniz gerek bunlardan sonra yokuş cikabilmeniz lazim