Scudo Sports

Yokuş yukarı niye çıkamıyorum?

Scudo
Videoya bakamadim ama bir cok sebebi var.
Sizin kilonuz
Sizin kondisyonunuz
Varsa taşıdığınız yük
Disli oranları
Bisikletin ağırlığı
Jant seti
Kadro
Vs. Bir cok şeye göre degisebilir

o donanımdaki bisiklette sorun olacağını sanmıyorum yokuş için kondisyon yetmiyor olabilir. bisikletiniz benimkinin yanında süper ötesi.

Bahsettiğiniz eğim yanlış görmediysem yaklaşık %10 civarı. Doğru vites ayarlarını kullanıyorsanız eğer, bir de spd pedal kullanın derim.

@tanchu
şimdi herkez kondisyon diyorda o anda yanımdaki arkadaşları yolda yedim izlerseniz tüm videoyu :)

@Erdal YILMAZ

Eğim bayağı yüksekti evet. Ve Onun gibi birçok eğimli yer geçtik o gün.

@Ahsen Okyay

yapmadığım şey kalmadı inanın ama gitmedi meret deli etti beni çözemedim.

@bianchircx229
yokuş ve düz performans farklıdır diyorsun yani.. Ama şöyle bir durumda var %10 gibi değilde %5-6 gibi uzun süre devam eden videodaki diğer bölümlerde fazla efor da harcamadan uzak ara attım baktım gelemeyecekler bekledim yani o ne olacak :)

@ÇaNakkaLeRuHu
Kondisyon kime göre iyi bunu bilmiyoruz
19 kilo yokuş için büyük bir ağırlık ve 2.25 lik kalın bir lastik var ayrıca boyunuz kac

@ÇaNakkaLeRuHu

Kilo fazlaniz da var bu da önemli bir faktör çabuk yorulmaniza sebep oluyor

Mmmm video uzun sinema filmi gibi mubarek :),gordugum kadariyla yolda performansinizi dusurecek hareketler yapiyorsunuz cabuk cabuk durup lafliyorsunuz,tempo karisik sekilde ayrica.

Vites kombinasyonunuzu goremedim ama,sanirim antrenman eksikligide var.

Turlarimda 45-50 kilo yuk 80 kilo ben ilk birkac gun haricinde hemen hemen hic yorulmam tirmanislarda, aylarca yol yaparim,aha bu yokusta beni cok yordu dedigim olmadi,ki sizin tirmandiginiz yokuslar pekte egimli degil,buda sunu gosteriyorki antrenman eksikliginiz var.

Hazar denizinin iran tarafi asiri dagliktir bu gune kadar bir tek orada yeter ulen bu ne dik yokus dedigim olmustur :)>

Antrenman diyorum hocam ben.

@ÇaNakkaLeRuHu Bence anlık olarak geçmişlerdir seni ne senin ne onların kondisyonu sürekli aynı kalamayacağına göre bir onların bir senin geçmen çok normal ;)

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@ÇaNakkaLeRuHu evet pedal bir faktör ama ondan daha önemli faktörler var öncelikle biraz kilo vermeniz gerekiyor ardından daha hafif bir bisiklet veya daha az yük tasimaniz gerek bunlardan sonra yokuş cikabilmeniz lazim

Geri