Bıyıkov
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.008
- İsim
- Ayhan Bıyıklıoğlu
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Dizleri iç boruya deymeye yakın içerde tut kafayı yola ver, 30% yatır. Genel virajlar bu şekilde dönülüyor.Alışkınım aslında benimde 1670 km olmuş. Bugün yokuş inerken herkes bastı.. bende 2x11 vitesdeydim işte bu durumda hızlanmadan ötürü pedal boşa dönmeye başladığında tekrar çevirmeye korktum zaten bir yandan rüzgarda dengemi bozuyordu. Sizi zor yakaladım düzde Birde ilk defa sürdüğüm bir rota olduğu için karşıma bir yarık bir çukur çıkacak diye korkuyorum çünku bir keresinde bozuk yol nedeniyle kaza yapmama ramak kalmıştı
tekerleklerin güven vermesi de, özellikle virajlarda ,sürüşü çok etkiliyor.Selamlar arkadaşlar bugün turda yokuş yukarı ve düz yolda geçtiğim arkadaşlarım yokuş aşağı beni geçiyor. Hatta 20 metre falan fark atıyorlar ve aynakollarımız genelde 50 lik. Fark ettim ki yokuş aşağı inerken korkuyorum ve bisikleti rahat kullanamıyorum hatta viraj bile alamıyorum. Yada arkadaşlarım çılgın. Bu sorunu aşmak için yokuş aşağı antrenmanları yapsam iyi olucak bu sorunu yaşayan var mı
Geçtiğimiz yaz grup sürüşünde, eğim aşağı inerken (muhtemelen hızım 60km/s üzeriydi) ön janttan bayağı bir ses geldi, ne oldu diye bakındım birşey göremedim.. inişten sonra düzlüğe geldiğimizde arkamdaki arkadaş serçe tipi ufak kuşların jantıma girdiğini söyledi. Allah'tan kuşlar ufak birşeydi, iri birşey olsa ön tekeri kilitleyip takla atmama sebebiyet verebilirlerdi.Sadece insan faktörü değil, yabani hayvanlar da çıkabilir... Yılan, tilki, ayı, domuz vs ... Baharın ilk ayları da aktif olmak isteyen bisikletliler için, yokuş iniş ve çıkışları riskli...
Geçtiğimiz yaz grup sürüşünde, eğim aşağı inerken (muhtemelen hızım 60km/s üzeriydi) ön janttan bayağı bir ses geldi, ne oldu diye bakındım birşey göremedim.. inişten sonra düzlüğe geldiğimizde arkamdaki arkadaş serçe tipi ufak kuşların jantıma girdiğini söyledi. Allah'tan kuşlar ufak birşeydi, iri birşey olsa ön tekeri kilitleyip takla atmama sebebiyet verebilirlerdi.