Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletçilerinin mtb bisikletlere karşı propagandaları

Scudo
Şahsen herhangi bir karşı duruşum yok. Ama şehir içinde bisiklete binmek istiyorum, ilk bisikletim, ne önerirsin diye bana danışan bir dostum veya tanıdığım olursa kendisine dağ değil şehir bisikleti almasını öneririm, o kadar. Bunun dışında hepimiz pedaldaşız, benim görüşüm bu yönde.
 
  • Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
ya abi sürün işte ne kasıyonuz kim ne alıyorsa onu sürsün ne bu kin bu nefret yoksa sende tiagra var ben de sora var bende de acera var nabıyım sürmeyim mi şimdi ? :DDD

@Vefa Erdem hocam zaten (şehir) içinde anahtar kelime tabi şehir bisikleti alıcan dimi haksız mıyım
 
  • Beğen
Tepkiler: hayriünal
Yol, mtb ve şehir bisikletim var. Hepsi benim yavrularım. Her birinin zevki ve kullanım amacı farklı. Herkesin zevk alacağı tarz da farklı ki bütçesi de farklı. Bisiklete binsin insanlar ve içlerindeki kötü enerjiyi bacaklarından azot olarak atsınlar da, kim neye biniyor önemli mi? "abi ne adamız be, yol bisikleti varken 11kg mtb aldık"
Abi ben şehir içinde sürekli taştan çukurdan kaldırımdan kaçamam ki... :krnz:
 
yahu yol bisikleti görünce uzaylıymışız gibi bakan arkadaşlar var. selamdan bahsediyorsunuz, aynı şey diğer taraf için de geçerli. bu sıkıntı bisikletin cinsinden değil, üstündekinin cinsliğinden kaynaklanıyor. yoksa selam veriyoruz yani insanız biz de.
 
@Burak A. Doğru diyorsunuz, 3 farklı bisikletimde de, eğer kask, gözlük ve eldiven kullanıyorsam bakışlar dediğiniz gibi, uzaylıymışım gibi...
 
  • Beğen
Tepkiler: Burak A.
sram red mi dura ace mi

9 sene önce
shimano dura-ace: 2.850 YTL
shimano ultegra: 1.600 YTL
shimano 105: 1.250 YTL
shimano tiagra: 700 YTL
shimano sora: 390 YTL:hrkbuya:
 
katılıyorum şu anda bi tepkiyle karşılaşmadım
 
Ozellikle endurolardan sonra ciddi bir yol bisikleti pazarlamasi var. en dusuk setli yol en iyi mtb'lerden pahali neredeyse.. Dag bisikleti al diyenler yol al diyor. Ilginc?
 
  • Beğen
Tepkiler: mtbcandir
@venom09 Üstüne birde güven ekleniyor arazide. Ben kendimi şehir içinde çok huzursuz hissediyorum bisiklete binince. Dağ, bayir arabanin olmadiği yerdeyim kisacasi. Şehir içinde bisiklet kullanmak ciddi sıkıntı bu ülkede.
 
  • Beğen
Tepkiler: venom09
@Ramadan Ş. hocam sezerciğin ''bigun bende yiyicem'' dediği gibi. bigun bende araziye bisikletimle çıkarım inşallah. aldık bakalım hayırlısı..şimdiye kadar bisikletsiz araziydi. bundan sonra bisikletli arazi olsun.. :)

araç demişken az önce işten çıktım. ışıklarda bekliyorum.. Denizli izmir istikametine giden tanker ,kamyon ve tırlar birbiriyle yarışıyor. kavşağa yaklaşan araç bildiğim yavaşlar. bunlar hızlanıyor.. şehir içinde kullanılacaksa tali yollar biraz daha iyi sanırım.. gerçi tali yollar da araziyi aratmaz şu ara..
 
  • Beğen
Tepkiler: Carel
@venom09 Size kalmiş tercih hocam :) Ben şehir içinde de sürmeyi denedim. Fakat çileden başka birşey değil. 2-3 tane ciddi kaza yaşayinca çekildim araziye. Birgün bu trafik magandalarinin yüzünden başima kötü birşey gelecekti yoksa.
 
geçmiş olsun hocam.. alt model araçlara saygı yokken bisikletlilere saygı beklemek yanlış olur zaten. nedendir bilinmez koltuğa gömülen sürücü yolun kendine tahsis edildiğini düşünüyor.. işimiz zor..
 
Valla mevzu insan olmakla alakalı.Bizim İstanbul da grubumuzdaki sürüşlerimizde yol bisikleti de var mtb de geliyor şehir bisikleti de geliyor.Aramızda 10 bin dolarlık bisikleti olan da var , 500 tl lik bisikleti olanda var.Bu zamana kadar kimse kimseye sen mtbci biz yolcu veya tam tersi bi muamele asla olmadı ve olmazda...
 
@Serkancycling sizin gibi örneklere ihtiyaç var.... tebrik ediyorum ...

@OnurÖzdağ türkçemize kattığınız bu güzel destek için teşekkürler
Mountain Bicycle + Bisiklet olmaz diyorsun :D eyvallah.
 
  • Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
@hamiderdem sağol üstad... :D son zamanlarda hiç böyle güzel bir şey duymadım. genelde forumdan insanlara sinirlenmemeye çalışarak ayrıldığım için. Sürekli tartışmalar falan yapılıyorda kimseler yazılanları okumuyor ya... :D eyvallah usta
 
Yani düşününce biraz da haklılar. Ben de dağda yol bisikleti görsem şaşırırım. Derim "kardeşim hayırdır bunla buralarda". Ama aşağılayalar için bu örneği vermedim. MTB düşmanı değilim, ben de sizdenim :D.
 
Geri