Siyahkalem382
Üye
- Tepki
- 29
- İsim
- Sabri
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bazı yanlışları tartışılmaz doğru olarak kabul edip size mantıklı öneriler sunmaya çalışan üyelerin söylediklerine karşı çıkıyorsunuz.
Hayır, karbon bisikletler sadece yarışlara hitap etmezler ve evet, hemen hemen her düzgün markanın karbon endurance bisikleti var.
Hayır, endurance bisikletler bahsettiğiniz "safkan" yol bisikletlerine göre üst sınıf bisikletler değildir ve aşağı yukarı aynı fiyat bandındadırlar. Yani aynı üretici tarafından, aynı malzemeden üretilmiş, aynı donanıma sahip iki bisikletten biri endurance geometriye sahip olunca neden daha pahalı olsun, aklınıza yatıyor mu bu?
Sorunuzun cevabı yukarıda defalarca verilmiş. İsteklerinizi karşılayacak en makul bisiklet endurance gibi duruyor.
Karbon bisikletle ilgili genellikle ifadesini kullandığımı hatırlatmak isterim . Sadece yarışlara hitap eder demedim genellikle yarişlara hitap eder dedim.
Ayrıca endurance türü bisikletlere gianttan bakacak olursak 105 setli 15 bin tl üzeri ürünler karşımıza çikıyor .
Ben 5 8 bin lira bandında bi endurance göremiyorum ama bu fiyat bandinda aerosunu da görüyorum geleneksel yol bisikletini yani safkan dedigim bisikleti de görüyorum. Endurance a üst sınıf dememin sebebi bu . Safkan ve aeroyu 20 bin liraya da bulabiliyorum ama 5 8 bin liraya endurance bulamiyorum .
Bu endurance sınifını tartişmaya çok karıştırıyoruz ama endurance ın tartişmamızla alakası yok .
Safkan yol bisikletinden kastım boru tipleri geleneksel olan lastikleri 25 mm , jantları sade ince tip günümüzün modern bisikletleri .saftan kastım yani aero veya endurance gibi iddiaları olmayan hafifligiyle öne çikan bisikletler .