Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti ayakkabı tavsiyesi

arkadaşlar

Shimano SH-RC100 mü yoksa Shimano SH-RC300 mü?

2 si arasındaki tek fark biri yapışkan biri kablolu bagcık sistemi mi?

Bağlama sistemindeki tek fark, ayağınızı kavramada büyük bir fark yaratıyor. Hatta tek BOA çift BOA arasında bile kayda değer bir his farkı var.

Scudo
Erdoğanlar Bisiklette RC300 ayakkabı +rs500 kilit pedal için kampanya var. Piyasaya çok hakim değilim ancak fiyat(2690,00 TL) bana uygun geldi. Çok kısa bir deneme imkanı buldum tatmin edici düzeyde tabii imkan varsa rc500 düşünmek daha makul gibi.
Not: Normal ayakkabı numaranızdan 1 numara büyük almanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: estaba
Erdoğanlar Bisiklette RC300 ayakkabı +rs500 kilit pedal için kampanya var. Piyasaya çok hakim değilim ancak fiyat(2690,00 TL) bana uygun geldi. Çok kısa bir deneme imkanı buldum tatmin edici düzeyde tabii imkan varsa rc500 düşünmek daha makul gibi.

Deneyerek alma imkanınız yoksa, ayakkabı numarasından ziyade , boş bir a4 kağıdına basarak ayağınızı ölçmenizi öneririm. Buradan bulacağınız değeri , üreticinin beden tablosundaki cm/mm değeri ile karşılaştırarak doğru numarayı bulabilirsiniz.

1688996195168.png

• Beğen
Deneyerek alma imkanınız yoksa, ayakkabı numarasından ziyade , boş bir a4 kağıdına basarak ayağınızı ölçmenizi öneririm. Buradan bulacağınız değeri , üreticinin beden tablosundaki cm/mm değeri ile karşılaştırarak doğru numarayı bulabilirsiniz.

306812 dosyayı görüntüle

buda çok yerinde bi karar. :harika:

Ben kendi ayak numaram neyse onu aldım iyi oldu. Ama tabi insanlarin ayak yapısı kemik yapısı.

• Beğen

306812 dosyayı görüntüle

Bu ölçülere pek güvenmeyin. Mümkünse deneyerek alın. Ben ayağım tam 26 cm. 42 aldım küçük geldi. 43 aldım büyük geldi. Buçuklu numaralar da güzel ülkeme gelmiyormuş. Sidi marka almak zorunda kaldım.

aynen oradan siyah ayakkabı kalaymış çok iyimiş ama neyse.

asdasdasd.jpg

hayırlısı diyelim.

Ben 1 numara büyük alın derken Shimano marka ayakkabıların özelinde belirtmiştim. Shimano ayakkabı ölçü tablosu incelenmeli elbette bu ölçü tablosuna göre genelde normal ayakkabı numaranızdan bir numara büyük çıkıyor.

• Beğen
Ben 1 numara büyük alın derken Shimano marka ayakkabıların özelinde belirtmiştim. Shimano ayakkabı ölçü tablosu incelenmeli elbette bu ölçü tablosuna göre genelde normal ayakkabı numaranızdan bir numara büyük çıkıyor.
normal şartlarda 42 numara giyiyorum. daha önce
sundubisikletten PEARL IZUMI mtb ayakkabısı alırkende 1 numara büyük almıştım sorunsuz kullanıyordum. sanırım buda sorunsuz bi şekilde olacaktır. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Larsen
arkadaşlar

Shimano SH-RC100 mü yoksa Shimano SH-RC300 mü?

2 si arasındaki tek fark biri yapışkan biri kablolu bagcık sistemi mi?

rc3-300 kullanıyorum. Aynı modeller zaten. Kavraması iyi. İlk ayakkabısı olacaklar için en iyi tercih.

• Beğen
bende scott rc lace, shimano rc7 var. ikisi de çok güzel.
ayağınız kaç cm ise beden tablosunda hangi numaraya denk geliyorsa onu alın. ben hep öyle aldım, bir sorun yaşamadım.
bir diğer husus ayakkabının tabanının sertlik derecesi.. esnemeyen bir taban pedala uyguladığınız gücü kayıpsız veriyor.

• Beğen
Sidi genius 5 fit carbon yada nortwave eclipse evo alma arifesindeyim ilk ayakkabım olucak 41 giyiyorum 42 alayım diyorum bu ayakkabi ile ilgili tavsiyede bulunabilecek var mı

1693298357113.png 1693298578596.png

Sidi genius 5 fit carbon yada nortwave eclipse evo alma arifesindeyim ilk ayakkabım olucak 41 giyiyorum 42 alayım diyorum bu ayakkabi ile ilgili tavsiyede bulunabilecek var mı

308641 dosyayı görüntüle 308642 dosyayı görüntüle
Benim ayak numaram da 41. Sidi markasına 42, Northwave markasında ise 41 numara oluyor. Ama en güzeli deneyerek almanız,
şayet deneme imkanı yoksa ayağınızı ölçüp ona göre almanız.

Ayrıca, eminim bütçe büyük rol oynuyordur seçiminizde ama bütçe olarak imkanınız varsa daha iyi birşey alın boa mekanizması olan. Ama illa bu ikisi arasında seçim yapacağım derseniz Sidi seçiminiz olsun. Hiç değilse üst tarafında toka sistemi var.

Benim ayağım normalde 43 ve taraklı. Taraklı olan bölgesi sıktığı için sidi mtb dust 44 numara aldım. Deneme yapmanız faydaalı olabilir.

Erdoğanlarda gördüm kampanya yapmışlar yeni gördüm shimano ayakkabı ve pedal... bana daha cazip geldi sanırım buna yöneleceğim. aşağıdaki set için fikir verebilir misiniz
1693472423745.png

Rs500 beyaz modeli aldım sararma sorunu ve temızleme problemı yasarmıyım bilgisi olan varmı acaba

Rs500 beyaz modeli aldım sararma sorunu ve temızleme problemı yasarmıyım bilgisi olan varmı acaba
Kullanıma bağlı elbette kirlenme vs olacak sonuçta beyaz. Temizlemek için diş macunu kullanabilirsiniz leke falan bırakmıyor. :koptum: Yada linteki ürün gibi birşey alabilirsin ben kullanıyorum gayet güzel temizliyor. Ama alırsan beyaz ayakkabıya kullandıktan sonra başka renge kullanamazsınız.

(link)

Selamlar, yol bisikleti ayakkabısı tavsiye edebilir misiniz. Havalandırma ve minimum güç kaybı en önemli önceliklerim. Bütçemi 5000 bine kadar çıkartabilirim

Selamlar, yol bisikleti ayakkabısı tavsiye edebilir misiniz. Havalandırma ve minimum güç kaybı en önemli önceliklerim. Bütçemi 5000 bine kadar çıkartabilirim
Güç kaybı yazınızdan performans için ayakkabı aradığınızı tahmin ediyorum. Shimano S-Phyre 2023 yılının en iyi performans ayakkabısı seçildi ama fiyatı bütçene uyarmı orası muamma. Şahsen kullandıklarımdan Northwave Revolution serisini öneririm, karbon taban sertlik seviyesi 12/15 ama biz amatörler için pek bir şey farketmiyor insan. Daha ekonomik olarak Shimano RC702'de çok kullanışlı. Şuan yurtdışı sitelerinde kara cuma indirimi var. Her ne kadar numaraların serisi olmasada belki ayağına uygun serisi bitmiş güzel bir ayakkabı denk getirirsin. Geçen gün Nortwave Extreme Pro 3 144 euro'ya gördüm ama sadedce 44 numara vardı ellerinde. Normalde fiyatı sitesine göre 250-340 euro arasında.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Güç kaybı yazınızdan performans için ayakkabı aradığınızı tahmin ediyorum. Shimano S-Phyre 2023 yılının en iyi performans ayakkabısı seçildi ama fiyatı bütçene uyarmı orası muamma. Şahsen kullandıklarımdan Northwave Revolution serisini öneririm, karbon taban sertlik seviyesi 12/15 ama biz amatörler için pek bir şey farketmiyor insan. Daha ekonomik olarak Shimano RC702'de çok kullanışlı. Şuan yurtdışı sitelerinde kara cuma indirimi var. Her ne kadar numaraların serisi olmasada belki ayağına uygun serisi bitmiş güzel bir ayakkabı denk getirirsin. Geçen gün Nortwave Extreme Pro 3 144 euro'ya gördüm ama sadedce 44 numara vardı ellerinde. Normalde fiyatı sitesine göre 250-340 euro arasında.
Açıkçası nasıl bir model seçeceğimi bilmiyorum ayakkabılar baya teknik ve bu kafamı karıştırıyor. Belkide shimano rc300 modeli beni tatmin edecek. Hedefim amatör yarışlarda dereceye girmek ve vücudumun izin verdiği sınıra kadar sürekli gelişmek. Haftada 4 nadiren 5 gün antrenman yapıyorum. Birde yurt dışı merkezli sitelerden nasıl alıyorsunuz yani ya ayağınıza olmazsa filan..

Geri