Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti ayakkabı tavsiyesi

Açıkçası nasıl bir model seçeceğimi bilmiyorum ayakkabılar baya teknik ve bu kafamı karıştırıyor. Belkide shimano rc300 modeli beni tatmin edecek. Hedefim amatör yarışlarda dereceye girmek ve vücudumun izin verdiği sınıra kadar sürekli gelişmek. Haftada 4 nadiren 5 gün antrenman yapıyorum. Birde yurt dışı merkezli sitelerden nasıl alıyorsunuz yani ya ayağınıza olmazsa filan..
Rc300 tatmin etmez, en az RC7 işinizi görür.. Şaka bir yana, tabiiki hangisi ekonomik olarak size uygunsa onu alın. internetten alırken, beğendiğiniz model çevrenizdeki bisiklet mağazalarında satışta var ise gidip deneyerek sipariş verebilir, yada ayağınızın bir karton/kağıt üzerinde şeklini çizip kaç cm olduğunu bulabilirsiniz. Her ayakkabının ölçüm tablosunda CM olarak boyutu belirtilmekte.

Scudo
Açıkçası nasıl bir model seçeceğimi bilmiyorum ayakkabılar baya teknik ve bu kafamı karıştırıyor. Belkide shimano rc300 modeli beni tatmin edecek. Hedefim amatör yarışlarda dereceye girmek ve vücudumun izin verdiği sınıra kadar sürekli gelişmek. Haftada 4 nadiren 5 gün antrenman yapıyorum. Birde yurt dışı merkezli sitelerden nasıl alıyorsunuz yani ya ayağınıza olmazsa filan..
İlaveten söyleyeyim,ilk yol ayakkabınız olacaksa,bunun alışma sürecinide hesaba katıp üst düzey bir ürün almayın,ilk etapta bol yanlamalı düşmeli bir alışma süreci olursa ki bu kaçınılmaz,ayakkabı çizilir ve yıpranırsa en azından içiniz acımaz.
not:bu yorumu ilk ayakkabınız olacağını varsayarak yaptım,öyle değilse dikkate almayınız.

İlaveten söyleyeyim,ilk yol ayakkabınız olacaksa,bunun alışma sürecinide hesaba katıp üst düzey bir ürün almayın,ilk etapta bol yanlamalı düşmeli bir alışma süreci olursa ki bu kaçınılmaz,ayakkabı çizilir ve yıpranırsa en azından içiniz acımaz.
not:bu yorumu ilk ayakkabınız olacağını varsayarak yaptım,öyle değilse dikkate almayınız.
evet ilk ayakkabım olacak. 2. el konusunda ne düşünüyorsunuz

İstanbul'dasınız eğer profiliniz güncelse. Gidip mağazaya deneyin, her ne kadar ayak ölçülerek alınsa da sağı solu önü arkası herhangi bir yeri rahatsız olabiliyor. Bikeandoutdoor mağazasında baya çeşit vardı örneğin , gidip orada numara ve model deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: yakupf ve Ricochet
şu anda shimano rc 300, 502 ve 702 arasında acayip kaldım. Aslında 502 cazip geliyor ama ucunda cırt cırt olduğu için çekiniyorum, zamanla bozulabilir diye düşünüyorum. Diğer yandan ilk ayakkabım olacağı için 702 ye gerek var mı diye düşünüyorum ama sonuçta daha kaliteli bir ayakkabı. Shimano ultegra pedallarım var. Ne diyorsunuz arkadaşlar

Selamlar, yol bisikleti ayakkabısı tavsiye edebilir misiniz. Havalandırma ve minimum güç kaybı en önemli önceliklerim. Bütçemi 5000 bine kadar çıkartabilirim
shımano rc7 yi tavsiye edebilirim

• Beğen
Tepkiler: yakupf
Bütçenin yettiği en iyisini al.

• Beğen
Tepkiler: yakupf
şu anda shimano rc 300, 502 ve 702 arasında acayip kaldım. Aslında 502 cazip geliyor ama ucunda cırt cırt olduğu için çekiniyorum, zamanla bozulabilir diye düşünüyorum. Diğer yandan ilk ayakkabım olacağı için 702 ye gerek var mı diye düşünüyorum ama sonuçta daha kaliteli bir ayakkabı. Shimano ultegra pedallarım var. Ne diyorsunuz arkadaşlar
Bende rc 300 var gayet memnunum alırken normalde 41 giyerken shimanoda 43 almıştım, numarayı büyük almanda fayda var, eni oldukca dar shimanoların. Eksisi nedir dersen tek boa olduğu için nispeten 2 boğalıya göre tam sıkmak daha zor ama kablolarla sıkılık da fena olmuyor beni tatmin ediyor.

Bütçeniz neye yetiyorsa onu alın. RC5 fiyatına göre gayet iyi bir ayakkabı. Üstelik bazı yerlerde pedal hediyesiyle satılmakta şu sıralar. Ayrıca numara seçerken Shimano resmi sitesindeki cm olarak verilen ölçüleri dikkate alın. Bir numara büyük, bir numara küçük gibi bir yaklaşımla numara seçmeyin. Ben iki farklı Shimano ayakkabı kullandım. İkisini de Shimano'nun verdiği ölçülere göre seçtim. Herhangi bir sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Bende rc 300 var gayet memnunum alırken normalde 41 giyerken shimanoda 43 almıştım, numarayı büyük almanda fayda var, eni oldukca dar shimanoların. Eksisi nedir dersen tek boa olduğu için nispeten 2 boğalıya göre tam sıkmak daha zor ama kablolarla sıkılık da fena olmuyor beni tatmin ediyor.
ne kadar kullandınız ve cırt cırt kısmında problem yaşandınız mı.

Çok kullanmadım henüz ancak rc300de velcro yok zaten

BENDE 43 GIYERKEN 44 ALDIM TAM BEDEN ALSAM OLUCAKMIS AYAK HAFIF OYNUYOR ICERIDE

BENDE 43 GIYERKEN 44 ALDIM TAM BEDEN ALSAM OLUCAKMIS AYAK HAFIF OYNUYOR ICERIDE
Biraz ayak yapısı ile de ilgili sanırım, ben gündelik ayakkabıda 41 giyiyorum, spor ayakkabıda 42, bunda da 43 aldım tam oluyor. İnce yapılı bir ayağınız varsa aynı olabilir gündelik ayakkabı ile

Wiggle’dan Gearne Fuga karbon ayakkabı aldım. Çok kaliteli ve rahat, tavsiye ederim

İlk ayakkabiniz ise rc5 yeterli fazlasina gerek yok. Hatta cok agresif surmeyecekseniz daha ustunede gerek yok. O aradaki farki gidin tabanlik yaptirin footbalanceden.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak ve yakupf
İlk ayakkabiniz ise rc5 yeterli fazlasina gerek yok. Hatta cok agresif surmeyecekseniz daha ustunede gerek yok. O aradaki farki gidin tabanlik yaptirin footbalanceden.
agresif sürüyorum. Rc 5 in sertlik derecesi sanirım 8 idi ve cırt cırt var. Rc 7 de ise iki adet boa sistemi var ve sertlik derecesi 10 evet ilk ayakkabı için çok iyi birşey almak istemiyorum ama sonuçta 5 yıl kullanacağım birşey. Tabanlık olayı nedir

Sertlik dercesine cok takilmayin emin olun yuzde 0.5 etkilemez performansi. Tabanlik olayi sudur ayakta disa ve ice basma durumu var ise bunu duzeltiyor ve performans ve konforu ciddi arttiriyor. Tabanlik yaptirmadan once zaten ayak analiziniz yapilir oba gore tabanlik yapilir.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Sertlik dercesine cok takilmayin emin olun yuzde 0.5 etkilemez performansi. Tabanlik olayi sudur ayakta disa ve ice basma durumu var ise bunu duzeltiyor ve performans ve konforu ciddi arttiriyor. Tabanlik yaptirmadan once zaten ayak analiziniz yapilir oba gore tabanlik yapilir.
Sertlik derecesi performansa etki etmiyorsa o zaman rc300 alsam daha makûl oluyor. Hem cırt cırt yok onda. Bu cırt cırt olayı kötü birşey gibi geliyor çünkü yapısı gereği ne kadar cırtcırtlasanda bir miktar gevşer gibi. Zamanlada yapısı bozulur diye düşünüyorum o yüzden rc502 ye sıcak bakamıyorum

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Geri