Semih Cavdar
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.557
- İsim
- Semih
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- BMC
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sidi genius 10 içinde denemeni tavsiye ederim. Normalde ayak nunaram 41 ve daha önce kullandığım sidi modellerinde 42 tam oluyordu. Geçen sene Genius 10 aldım 42,5 numara teknik olarak ayağıma olması gerekiyordu ancak ayağıma büyük geldi. 41byada 41,5 alsaydım tam olacaktı. 2 kere kullandım baktım olmuyor şimdi kenarda duruyor öylece.Pazar günü house of bike'a gittim.
Ayak ölçüme göre shimano rc3 42 numaranın tam olması lazımdı. Nitekim yanlardan tam olmasına rağmen boydan kısa geldim. Parmağım öne vurdu. 43ü stokta görünmesine rağmen ellerinde yoktu. rc502 43 no denedim. Onun boyu iyi gibiydi fakat yanlardan bol geldi. Boa sistemi sadece üstten sıkıyor rc502 nin. Rc3 ün ortadan sıktığı için 43 numara yanlardan bol gelme ihtimali olmaz dediler. İstersem kargo ile gönderebileceklerini söylediler ama cesaret edemedim. rc502 den referans alarak sankı 42.5 tam olacakmış gibi hissettim. Fakat buçuklu numaralar da yok ülkemizde. Almayacağım ayakkabıyı da gidip başka yerde denemek istemiyorum açıkçası.
Sundu bisiklette sidi genius 10 var 43 numara. Ölçüsü shimano 42.5 a denk geliyor neredeyse. Onun da fiyatı bütçeyi aşıyor ama aklımı da çok çeliyor. Ne yapsam bilemedim.
Aynı sıkıntıyı yaşamamanız için kesinlikle deneyerek alınız.