Scudo Sports

Yol bisikleti fren pabucu seçimi

Scudo
Swissstop Aslı bisiklette 119 tl ye satılıyor, yurtdisindan mi almak mantıklı buradan mı arkadaşlar?

@yavuzkosar Matematik Aslı bisiklet diyor.

Ama Aslı bisiklette olanın üzerinde Sram yazıyor. Sram sisteme uyumlu büyük ihtimalle.

(link) siyah renk diyor burda doğru ürün mü?

Sram yazıyor bunda. Campagnolo modeli de var mesela o da o setlere uyumlu galiba. Yani bu size uymayacaktır diye düşünüyorum.

Bi ariyayim sorayım garanti olsun.

Şimdi aradım problem yok uyumlu dediler, zaten mağazalarına gideceğim oradan alacağım, bir problem çıkacağını sanmıyorum. Bir aksilik olmazsa yarın gidicem.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
1 ay önce bende Swisstop pedlerden aldım. Daha takma fırsatım olmamıştı,elimdekini bi göreyim istedim. Diğeri eskisin diye düşünmüştüm ama kuru halde dik yokuşlarda bile güven vermedi. bu kadar övgüden sonra Swisstop'ların zamanı gelmiş diyorum. Görselini de ekliyorum. Mavi olan bisikletime renk katabilirdi bir dahaki sefere artık. ?
Bu da link. (link)
15732249044582742044733675179363.jpg

1 ay önce bende Swisstop pedlerden aldım. Daha takma fırsatım olmamıştı,elimdekini bi göreyim istedim. Diğeri eskisin diye düşünmüştüm ama kuru halde dik yokuşlarda bile güven vermedi. bu kadar övgüden sonra Swisstop'ların zamanı gelmiş diyorum. Görselini de ekliyorum. Mavi olan bisikletime renk katabilirdi bir dahaki sefere artık. ?
Bu da link. (link)
213530 dosyayı görüntüle
Taktıktan sonra bir fotoğraf alırız ?

(link) siyah renk diyor burda doğru ürün mü?
Önerdiğimiz ve yağışta avantajı olan ürün değil bu. Swissstop'un sram için ürettiği pabuç. Özelliklerini bulmak lazım önce kıyaslamak için.
Birde bu linkteki ürün 2li, yani 2 çift almanız gerekiyor.

Son düzenleme:
Birde bu swissstop arkadas yagmurda tasi topragi toplamadigi iddia ediyor. Bu da jant yuzeyinin asinmamasini sagliyor. Yagmurlu havada kullandiginizda pabucta biriken tas cam kibi cisimler jant yuzeyini aaindiriyor. Zonda janti bir sene icinde fren yuzeylerini eriterek perte cikarttim ondan biliyorum.

@yavuzkosar Görsel ekleyemiyorum ama ilk dikkatimi çeken şey pedlerin vidası alyan başlı. 2'sini takarken sorun olmadı da 3.'ye alyan elimde kaldı, bende vidalı olanları kullandım. 3 ped kolay takıldı ama 1 tanesi nedenini anlamadığım şekilde yuvanın son 1-2 mm' sinde zorladı. Fren ayarları eski pede göre ayarlanmıştı elimden geldiğince düzelttim. :) Sonra ince ayar yapılması lazım. Diğer pedleri ise kenara kaldırıyorum, onlarla ne yaparım şimdilik fikrim yok çünkü ön taraf ile arka ped arasında fark vardı. Arka ped olmasa da ön pedler kullanılabilir gibi. Unutmadan benim bisiklette 105 ve 2. El, 1700 km civarı da ben kullandım diğer sahibi ne kadar kullandı bilgim yok ama temiz aldım. Frenleme konusunda yukarıda bilgi verdiler sağolsunlar, bi aksilik olmaz ise yarın akşam bende yorum yaparım. :) iyi geceler.

Önerdiğimiz ve yağışta avantajı olan ürün değil bu. Swissstop'un sram için ürettiği pabuç. Özelliklerini bulmak lazım önce kıyaslamak için.
Birde bu linkteki ürün 2li, yani 2 çift almanız gerekiyor.

Evren,
Aslında sakalın da var ama seni de dinlememiş.:ssrtcbya:

En temiz ben çalışıyorum.Evren ne derse harfiyen alıyorum:harika::

Evren, değerli dostum bana yardımcı olur musun ,gözlük tavsiyesi verir misin.''Tabii ki bunu almalısın''
Evren, simetrik dual pivot 105 fren seti taktırayım mı memnun musun . ''Taktır benim aldığımdan''
Evren, yine ben ,fren pabucu alacaktım ne alayım:''Swissstopun şu modeli''
Evren, börek alacaktım neli olsun.''O kadar da değil.'':D

Ürünü daha almadım yarın dükkana gideceğim, @BerkEvren sizin attığınız link bende onu açıp dükkandaki arkadaşlara göstereceğim eğer farklı ise almam zaten :) Burada önerileri dikkate alıyorum ve harfiyen uymaya elimden gelen özeni gösteriyorum efenim saygılar.

Berk hocam verdiğiniz linkteki ürünü alıyorum ozaman eğer TR'deki ürün aynı değilse.

(link)

Birde buna vergiler dahil sanırım ?

Aslı bisikletteki ürünü aynısı zannettim biraz inceleyince fark ettim. Yanlış anlaşılmak istemem affola.

Bir yanlış anlaşılma sonucu Berk beyden engel yedik sanırım...

Son düzenleme:
Vergiler dahil degil. Urun toplami x 1.18 + nakliye size toplam maliyet ve gumruge sunma bedeli, acma kapama bedeli. Yaklasik 8 tl.

Çok erimiş gibi durmuyor :)

213505 dosyayı görüntüle
Burada işaretli vidasi açıp kartuş değişiyor yanlış değilsem?

213506 dosyayı görüntüle

Allah tüm bisikletçileri shimano fren kartışlarından korusun. O R55C4’ler yok mu. Kesinlikle kullanmayın o kartuşları. O kartuşlar güzel tutar fakat asla erimezler. Kartuşun görevi kendisi eriyerek fren yüzeylerine baskı yapıp jantı durdurması.

Shimano kartuşları kendileri erimiyor ve jantı eritiyor. Belli bi kullanımdan sonra jant yüzeyleri erimeye başlayıp içe doğru çukurlaşıyor. Buda zaten yüksek psi kullanılan yol çemberlerinde direkt olarak kötü sonuçlanacak kazalara sebebiyer veriyor.

Swiss stop gayet güzel. Kendisi eriyoe, daha güvenli tutuş sağlıyor ve janta zarar vermiyor.

Vergiler dahil degil. Urun toplami x 1.18 + nakliye size toplam maliyet ve gumruge sunma bedeli, acma kapama bedeli. Yaklasik 8 tl.
Teşekkür ederim çetin abi siparişi vereceğim inşallah.

Ödeme ekranında bir sorun yaşadım, müşteri hizmetlerine yazdım umarım çözülecek bir sorundur ?

1.png

Merlinden aldım arkadaşlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Ürünü daha almadım yarın dükkana gideceğim, @BerkEvren sizin attığınız link bende onu açıp dükkandaki arkadaşlara göstereceğim eğer farklı ise almam zaten :) Burada önerileri dikkate alıyorum ve harfiyen uymaya elimden gelen özeni gösteriyorum efenim saygılar.

Berk hocam verdiğiniz linkteki ürünü alıyorum ozaman eğer TR'deki ürün aynı değilse.

(link)

Birde buna vergiler dahil sanırım ?

Aslı bisikletteki ürünü aynısı zannettim biraz inceleyince fark ettim. Yanlış anlaşılmak istemem affola.

Bir yanlış anlaşılma sonucu Berk beyden engel yedik sanırım...
Engel? O nerden çıktı?
(vergisiz bu arada sitedeki fiyatlar)

Arkadaşlar merhaba bende yol bisikleti kullanıcısı olarak kafama takılan bir durum var u-break frenler yol bisikletin de şartmıydı mesela v-fren olsaydı nasıl olurdu bunun en büyük nedeni eksileri ve artıları ile nedir size göre.

@BerkEvren bey merlin'den alabildim wiggle'da ödeme sorunu oldu. Artık kargoyu bekleyeceğiz elime ulaşınca paylaşım yaparım. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için ve diğer değerli arkadaşlara da.

Geri