Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti için çamurluk önerisi

Fiyat olarak biraz makul olanı buldum ama bu olur sanırım . 700x28 gibi bir ölçü vermişler (link)
Bence bu daha çok şehir bisikletleri için ve sizin bisiklete olmayabilir. sizin fren kaliperleri için kalın gelebilir. Satıcıya sormadan almayın derim.

Scudo
Yol bisikleti için Bluemels harika seçenek. Kurması sabrınızı sonuna kadar zorluyor ama (ya da ben beceremedim) defalarca yağmurda çamurda işe gidip geldim, ayakkabımdaki birkaç damla çamur dışında bir şey görmedim.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Lastikler şimdilik 700x23 ama 700x25 takacağım..

Velo Urban çok kalın görünür o zaman, hatta kadroya sığmayabilir de.
23-25 mm lastiğe sanırım (link), 23 kalacak olursa da (link) olur. Fiyatlar Velo Urban'ın 2-3 katı ama.

Başka markalardan şöyle alternatifler de var:
23 mm için:
(link)

23-25 mm için:
(link) (en hesaplı çamurluk bu ama uçları sabit tutacak çubukları yoksa işe yaramaz)
(link)
(link)

25 mm için:
(link) (sanırım en pahalı ürün bu)

25 mm ve biraz daha kalın lastikler için:
(link)
(link)

Ben tekerleği sarmayan çamurlukları sevmem ama şunlar da var:
23-28 mm: (link)
23-25 mm: (link)

Son düzenleme:
Sks raceblade pro xl Kullanıyorum. Decathlona bu sene geldi. Hemen aldım. 720 ₺. Tak çıkar. 1 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum.20220715_223137.jpg

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Ön lastik ile alt boru arasındaki boşluk Tarmac SL6da çok dar olduğu için uygun çamurluk bulmakta zorlanıyorum. Crud Roadracer uyabilir diyenler oldu ama kalınlığı min seviyede önereceğiniz çamurluk var mıdır?

Geri