Dedim @_Madmexx _'i bekleyeceğine kendi işini kendin gör. 🤣 Bastım parayı, aldım bir set. 🤑@eshquiaa selam, yasaklar, havalar derken yağmura denk gelemedim ki hiç.
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim bu havalara
Üzerime bardaktan boşanırcasına yağdığı için kuru yerim kalmadı. 😆 Anlayamadım yani. Çamurlu bir sürüşte ancak. Zaten adı da çamurluk değil mi zaten? 🤣@eshquiaa selam, evet yağmuru tecrübe ettiğinize göre yorum ve foto rica edelim lütfen.
Ben de bir süredir kullanıyorum. Arka tarafı çok güzel koruyor, ama ön biraz yetersiz.@Eshquia™ selamlar, nihayet çamurluklar çamurunu kavuştu 🤣
Ben pek hevesli değildim de, fena avlandım. Bir sürü de temizlik işi çıktı...
Ama çamurluklar 10 numara, daha pahasına gerek yokmuş. İyi karar
Asıl iyi olan da temizlemek için çok pratik.
Sök, yıka ve tak.
Neden sinirlendirdi, ne sorunu var?zefal çamurluk aldım, Ve attım . Sinir harbi yaşattı..
Yol bisikleti için sks bluemels serisinden memnun kalmıştım. Tekerleğe yakın ve tam kapatıyor ve dikmeleri sağlam, oynamıyor. İkinci elde geçen sene 180e satmıştım. şimdiki fiyatları bilmiyorum.Artık şirket açılıyor " home office " kısmı bitti. Artık işe gidip geleceğim. 20 km bir rotam var, dönüşte 20 km. Fiyat olarak çok yormayacak, Btwin Alur 700'üme çamurluk takmam gerekli artık.
Bu kısımda başlığa biraz baktım. Farklı bir tavsiyesi olan olursa çok memnun olurum .
Yol bisikleti için sks bluemels serisinden memnun kalmıştım. Tekerleğe yakın ve tam kapatıyor ve dikmeleri sağlam, oynamıyor. İkinci elde geçen sene 180e satmıştım. şimdiki fiyatları bilmiyorum.
Zefal de kullanmıştım ama memnun kalmamıştım.
Yol bisikleti için sks bluemels serisinden memnun kalmıştım. Tekerleğe yakın ve tam kapatıyor ve dikmeleri sağlam, oynamıyor. İkinci elde geçen sene 180e satmıştım. şimdiki fiyatları bilmiyorum.
Zefal de kullanmıştım ama memnun kalmamıştım.