Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti için çamurluk önerisi

Scudo
  • Hahaha
Tepkiler: _Madmexx _
@eshquiaa selam, süper olmuş bence de:harika:. Havalar ve yasaklar mahçup etti beni, kusura bakmayın lütfen🙏. Bir foto gonderirsiniz artık, ama yağmurda olsun:ssrtcbya:

Dolapta, henüz deneyemediğim alt üst yağmurluk takımı bile var. 🤣

Havalardan sebep, giyim önerisi konusu bile durağanlaştı uzun süredir. Kendi adıma, yaza yakın bu koşullarda hem bisiklet, hem de koşu için standartlara kolay ulaştım bu kış😊

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
@eshquiaa selam, evet yağmuru tecrübe ettiğinize göre yorum ve foto rica edelim lütfen.

@eshquiaa selam, evet yağmuru tecrübe ettiğinize göre yorum ve foto rica edelim lütfen.
Üzerime bardaktan boşanırcasına yağdığı için kuru yerim kalmadı. 😆 Anlayamadım yani. Çamurlu bir sürüşte ancak. Zaten adı da çamurluk değil mi zaten? 🤣

@undefined hahahahahahahhaha :) haklısınız :harika:

@Eshquia™ selamlar, nihayet çamurluklar çamurunu kavuştu 🤣

Ben pek hevesli değildim de, fena avlandım. Bir sürü de temizlik işi çıktı...:ssrtcbya:

Ama çamurluklar 10 numara, daha pahasına gerek yokmuş. İyi karar:harika:

Asıl iyi olan da temizlemek için çok pratik.
Sök, yıka ve tak.

@Eshquia™ selamlar, nihayet çamurluklar çamurunu kavuştu 🤣

Ben pek hevesli değildim de, fena avlandım. Bir sürü de temizlik işi çıktı...:ssrtcbya:

Ama çamurluklar 10 numara, daha pahasına gerek yokmuş. İyi karar:harika:

Asıl iyi olan da temizlemek için çok pratik.
Sök, yıka ve tak.
Ben de bir süredir kullanıyorum. Arka tarafı çok güzel koruyor, ama ön biraz yetersiz.

Şöyle bir içeriğe rastladım. Kapak fotoğrafında beyaz adamları görünce çok ilgimi çekti. Testin sonucunda da çamurlukların işe yaradığını görebiliyoruz.

zefal çamurluk aldım, Ve attım . Sinir harbi yaşattı..

Tekere sürtüyor idi., Benim bisikletin teker ile kadro arası, resimdeki alan çok az olduğu için, yaşadım bu problemi .Belki sende olmaz

Dosyalar

• aaaa.PNG
    aaaa.PNG
    716,4 KB · Okunma: 53
  • Üzgün
Tepkiler: Hami Bulut
700x32c lastikli fitness bisiklet için yurtiçinden alabileceğim 2 günde çöp olmayacak tam boy metal ve kaliteli çamurluk önerileri olursa bakayım.

Doğa bisikletten ben bunlardan iki adet aldım.biri 32 lik lastiğe diğeri yanılmıyorsam 38 lik e.gayet güzel ve şık görünüy Doğa City Çamurluk Seti 28'' 48mm

Islak havada suratıma kadar çamur gelince çamurluk vida yeri olmayan yol bisikletime şu şekilde bir çözüm uydurdum:

photo5895393443771954370.jpg

SKS S-Board normalde ön tekerin kadroya bakan yerini koruyor, surata çamur gelmesini engellemiyor. SKS Speedrocker ön tekerin önünü örtüyor biraz, ama yeterince örtmüyor gibi geldi (yağmurda deneme imkanım olmadı henüz). O yüzden Speedrocker ile S-Board'ı bu şekilde birleştirdim.

Lastik biraz gergin duruyor ama, umarım kopmaz yolda.

Artık şirket açılıyor " home office " kısmı bitti. Artık işe gidip geleceğim. 20 km bir rotam var, dönüşte 20 km. Fiyat olarak çok yormayacak, Btwin Alur 700'üme çamurluk takmam gerekli artık.

Bu kısımda başlığa biraz baktım. Farklı bir tavsiyesi olan olursa çok memnun olurum .

Artık şirket açılıyor " home office " kısmı bitti. Artık işe gidip geleceğim. 20 km bir rotam var, dönüşte 20 km. Fiyat olarak çok yormayacak, Btwin Alur 700'üme çamurluk takmam gerekli artık.

Bu kısımda başlığa biraz baktım. Farklı bir tavsiyesi olan olursa çok memnun olurum .
Yol bisikleti için sks bluemels serisinden memnun kalmıştım. Tekerleğe yakın ve tam kapatıyor ve dikmeleri sağlam, oynamıyor. İkinci elde geçen sene 180e satmıştım. şimdiki fiyatları bilmiyorum.
Zefal de kullanmıştım ama memnun kalmamıştım.

Yol bisikleti için sks bluemels serisinden memnun kalmıştım. Tekerleğe yakın ve tam kapatıyor ve dikmeleri sağlam, oynamıyor. İkinci elde geçen sene 180e satmıştım. şimdiki fiyatları bilmiyorum.

SKS'lerin hepsi güzel de fiyatlar cıs.
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: portakallimon

Fiyat olarak biraz makul olanı buldum ama bu olur sanırım . 700x28 gibi bir ölçü vermişler (link)

Geri