karanbatu
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 972
- İsim
- Batu
- Bisiklet
- Fuji
@TatanQa_tr fiyatı neydi acaba mağazada, birebir pound karşılığı değildir sanıyorum
Elinize sağlık. Koruma performansını da merak ediyorum.Bugün zaman bulunca bu SKS S-Blade çamurluk setini inceledim.. buyrun:
Selamlar! Benim raceblade on çamurluk yeni bisiklete sığmadı. Lastik ile boru arasinda 1.5cm kadar mesafe olunca acaba bu s board dan mi alsam acaba diye dusunuyorum. Sizce 1.5cm bosluk olan bir bisiklete uyar mi?Ben de decathlondan SKS S-Blade görünce aldım , görevliye uyar mı diye sordum uymazsa getir abi iade alırız garantisi beni rahatlattı . Bugün tanıtımını çekeceğim , pratik tak kullanımı var , işin ilginci decathlon yerli internet sitesinde yok ama yabancı sitelerinde görebiliyorsunuz. Bir de decathlon mağazasında mevcut tabii.
(link)
249531 dosyayı görüntüle
Selamlar! Benim raceblade on çamurluk yeni bisiklete sığmadı. Lastik ile boru arasinda 1.5cm kadar mesafe olunca acaba bu s board dan mi alsam acaba diye dusunuyorum. Sizce 1.5cm bosluk olan bir bisiklete uyar mi?
Nasıl son durum? 😊@eshquiaa merhaba, bunları taktım ama zemin kuru iki sürüştür🙃.
Sallantı ve ses anlamında bir sıkıntı yok.
Yağmurda sürer miyim bilmiyorum ama amaç, ıslak zeminde su ve çamur sıçramasından korunmak
Göreceğiz bakalım ilerleyen günlerde...
Bilgi veririm.