Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti için çamurluk önerisi

Dün güneşli bir sabahta yerdeki gölge alanda kalmış sabah çiği yüzünden düştüm ve bileğimi incittim. Lastiğim marathon plus, azıcık frene dokunmamla kendimi yerde buldum. Kalktıktan sonra kontrol ettim buz pistinden farksızdı yerdeki yakıt, is Vb kalıntıları yüzünden.

Scudo
karanbatu
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın,zaten şu kayma olayı lanet birşey,hiçbirşey yapamıyorsun çaresizlik resmen.

Sks racebladeleri 2defa yogun yagmurda 3-4 defa da islak zeminde kullandim. Ne onden ne arkadan en ufak bir sıkıntı yaşanmıyor.
Yolda kamyonlarin rüzgarında savrulmak dışında nasil oluyor da kayiyorsunuz? Donuste iniste vs yeterince yavaslamamaktan kaynaklanabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Ayrıca beyaz şerit çizgileri normal zeminden çok daha kaygan oluyor. Üzerlerinden geçerken çok dikkat edin. Hele biraz yüksek ise bu çizgiler daha da dikkat edin. Yerdeki demir mazgallar, kapaklar da kaygan oluyor. Onlara da dikkat edin. Anlık zemin değişimi ıslak havada direk düşme sebebi olabiliyor.​

Ben de decathlondan SKS S-Blade görünce aldım , görevliye uyar mı diye sordum uymazsa getir abi iade alırız garantisi beni rahatlattı . Bugün tanıtımını çekeceğim , pratik tak kullanımı var , işin ilginci decathlon yerli internet sitesinde yok ama yabancı sitelerinde görebiliyorsunuz. Bir de decathlon mağazasında mevcut tabii.
(link)

sks sblade.png

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@TatanQa_tr fiyatı neydi acaba mağazada, birebir pound karşılığı değildir sanıyorum

@TatanQa_tr fiyatı neydi acaba mağazada, birebir pound karşılığı değildir sanıyorum

Fiyatı 150TL . Allah 'tan Decathlon TR fiyatları direkt Yurtdışına göre ayarlanmıyor bir şekilde , yoksa fiyatları epey yukarda olurdu her ürünün.

• Beğen
Tepkiler: tsgazoz
@Çağdaş78 evet ön taraf çok düzgün ve şık görünüyor. Fazla oynamıyor ve üzerimizi ıslatmayı engelleyecek boyutta .

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Topeak defender kullanıyorum.Bağlantı noktaları çok zayıf,200tl etmeyeceği paketi açarken daha belli oluyor.Şiddetle önerilmez düşünenler için.

Ben de decathlondan SKS S-Blade görünce aldım , görevliye uyar mı diye sordum uymazsa getir abi iade alırız garantisi beni rahatlattı . Bugün tanıtımını çekeceğim , pratik tak kullanımı var , işin ilginci decathlon yerli internet sitesinde yok ama yabancı sitelerinde görebiliyorsunuz. Bir de decathlon mağazasında mevcut tabii.
(link)

249531 dosyayı görüntüle
Selamlar! Benim raceblade on çamurluk yeni bisiklete sığmadı. Lastik ile boru arasinda 1.5cm kadar mesafe olunca acaba bu s board dan mi alsam acaba diye dusunuyorum. Sizce 1.5cm bosluk olan bir bisiklete uyar mi?

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Selamlar! Benim raceblade on çamurluk yeni bisiklete sığmadı. Lastik ile boru arasinda 1.5cm kadar mesafe olunca acaba bu s board dan mi alsam acaba diye dusunuyorum. Sizce 1.5cm bosluk olan bir bisiklete uyar mi?

Arkada sorun çıkmaz da ön taraf denemek lazım . Birgün deneriz istersen hocam bendekiyle veya decathlon’a bisikletle gidip ön tarafı deneyebilirsiniz. Ön takması çok kolay.👍🏻

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Ass Saver Regular kullanan veya kullanıp verim alabilen var mı ?

@eshquiaa merhaba, bunları taktım ama zemin kuru iki sürüştür🙃.

Sallantı ve ses anlamında bir sıkıntı yok.

Yağmurda sürer miyim bilmiyorum ama amaç, ıslak zeminde su ve çamur sıçramasından korunmak:harika:

Göreceğiz bakalım ilerleyen günlerde...
Bilgi veririm.
Nasıl son durum? 😊

Ass Saver Regular kullanan veya kullanıp verim alabilen var mı ?
Merhaba, ben kullanıyorum. Popoya gelen suları önlüyor fakat belli bir hızdan sonra boyutu gereği sırta gelecek suları önleyemiyor. Kullanması çok pratik, bence güzel de duruyor.
4DBD613B-33AF-47A8-A239-12A271C48330.jpeg

@eshquiaa selam, yasaklar, havalar derken yağmura denk gelemedim ki hiç.
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim bu havalara:kötü:

• Hahaha
Tepkiler: Eshquia™
@Ekincan teşekkür ederim bilgi için ne kadara almıştınız?

Geri