Bisikleti degistirdikten sonra en korktugum seylerden biri SKS Raceblade lerin uygun olup olmayacağıydi. Haftaici ayarladim hersey ok gözüküyor ama surmeden de anlasilmaz. Bu hafta yagmurlar geliyor bakalim nasil olacak😇@_Madmexx _
İmaj hiçbirşeydir, kuru toto herşey isimli bir çalışma olmuş. Bir SKS Raceblade Pro değil belki ama fiyatının da yanına yaklaşmayacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun.
Nasıl sonuç? Bugün yağmur başlayınca pedala basmadan geri döndüm. Yeni aldığım cici montumun kirlenmesini istemedim 😊(link)
Seti 💯 tl.
Ilk kullanımdan sonra yorum da yaparım.
247156 dosyayı görüntüle247157 dosyayı görüntüle
Sürersin sürersin 😉 Yağmur ne ki, karda bile sürersin 😆@eshquiaa merhaba, bunları taktım ama zemin kuru iki sürüştür🙃.
Sallantı ve ses anlamında bir sıkıntı yok.
Yağmurda sürer miyim bilmiyorum ama amaç, ıslak zeminde su ve çamur sıçramasından korunmak
Göreceğiz bakalım ilerleyen günlerde...
Bilgi veririm.
Güzel kirlenmek güzeldir söylemi olmuş.🤣247836 dosyayı görüntüle
Bugünkü turdan "çamurluğa verilen para son kuruşuna kadar helaldir" isimli çalışma. Gerçi yol bisikleti değil mtb ama konsepte uygun.
İstediğim şık çamurlukların fiyatları uzaya çıkınca almaktan vazgeçmiştim ama bugünkü tecrübeden sonra imajı boşverip alt modelini alacağım hemen.
Ben yağmurda çıkmam ama ıslak yolda yağmur sonrası çıkarım diye aldım. Sizin gibi tecrübe yaşayana kadar çıkarım ben dePianoMan
Gayet güzel olmuş kazasız belasız,alacaktım ama bende "yağmurlu havada bisiklete binme fobisi" var o yüzden gereksiz masraf olacaktı,(2sene önce yağmurda kayıp dirseğimi kırınca oluştu bu fobi)
Belli bile olmuyor bence, güle güle kullanın.kötü durmadı sanki
Senenin 235 günü yağmur yağan bir şehirde yaşıyorum ve yağmur nedeniyle bugüne kadar hiç düşmedim. Doğru lastik seçimi yapıp, kontrollü sürüş yaptıktan sonra dışarıdan başka bir etken olmadığı sürece düşüleceğini sanmıyorum..Ben yağmurda çıkmam ama ıslak yolda yağmur sonrası çıkarım diye aldım. Sizin gibi tecrübe yaşayana kadar çıkarım ben de
Türkiyede istersen en kaliteli lastiği tak yağmurda yerler jilet gibi olur,çünkü maalesef yola dökülen yağ mazot gibi şeyler zamanında temizlenmiyor ve yağmur yağınca resmen su yüzeyinde yağın renkli kısmını görebilirsin.Bırak bisikleti arabalar bile kayıyor.Kaymaman için mucize lazımSenenin 235 günü yağmur yağan bir şehirde yaşıyorum ve yağmur nedeniyle bugüne kadar hiç düşmedim. Doğru lastik seçimi yapıp, kontrollü sürüş yaptıktan sonra dışarıdan başka bir etken olmadığı sürece düşüleceğini sanmıyorum..