Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti için çok mu geç?

Scudo
Kırmayın çocuğun hevesini. Hiçbir şey için geç değildir. Herkes Tour de France!a katılmak zorunda değil. Spor zaten şampiyonluk için yapılmaz ki.Hem benim de moralimi bozuyorsunuz geldim 47 yaşıma bisikletle dünya turuna çıkacağım daha Şimdi, bana da "moruk otur sallanan sandalyende" falan dersiniz.

Önemli Not Bu entry'i aklınızda iyi tutun. Yarın Ushuaia'dan kart atarım size :p:acpsnr:

Ne için gecikmek? Profesyonel yarışçı olmak için mi soruyorsun geç kalmayı?

@Aazam
Evet. Normalde zaten biliyoruz :)

@Tunaty

15 yaş geç değil bence. 10 yıl boyunca sürekli kendini geliştirsen 25 yaşında istediğin mevkiilerde olabilirsin

Şuan eurosport da Quintana belgeseli var. Bisiklete binmeye 15 yaşında başlamış.

Hakan ŞÜKÜR Futbola 19 yaşında başladı . Çok ama çok geç bir yaş futbol için ...Yaptıkları ortada ...Hiç bir şey için geç değil . Belki zirveye çıkamazsın ama ne kadar yaklaşırsan o kadar kar ...

şaka mı bu :koptum::koptum:

@air28-3 Hakan Şükür olayını soruyorsan yok şaka değil ...Spor hayatına Basketbolda başlıyor ... Babası futbolcu olmasını istiyor ...Bir kulübün alt yapısına götürdüğünde yaşı 18 . Orada ki hoca beğenmiyor '' Abi uğraşma yaşı çok geç , bırak basketbol da devam etsin '' diyor ...Vazgeçmiyor baba ...Torpille , bin rica - minnetle Sakaryaspor'a kabul ettiriyor sonra Bursa , Galatasaray derken devamını biliyorsunuz zaten ....

Kırmayın çocuğun hevesini. Hiçbir şey için geç değildir. Herkes Tour de France!a katılmak zorunda değil. Spor zaten şampiyonluk için yapılmaz ki.Hem benim de moralimi bozuyorsunuz geldim 47 yaşıma bisikletle dünya turuna çıkacağım daha Şimdi, bana da "moruk otur sallanan sandalyende" falan dersiniz.

Önemli Not Bu entry'i aklınızda iyi tutun. Yarın Ushuaia'dan kart atarım size :p:acpsnr:

Şefim durumu merak ettim :)

• Beğen
Tepkiler: Myali
43 yasindayim.10 dakika once 3. bisikletim olarak 1980 model bir yol bisikleti satin aldim.hem de gormeden.
sizce cok mu gec :)
Hayatta bir şey yapmak istiyorsanız,hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsınız.Sadece yapın:harika:

Son düzenleme:
Geri