Scudo Sports

Yol bisikleti için kask önerileri

@nuruasakir hocam biraz kazık gibi o site ahanda link (link) havale ile 100 tl gerek yok fazladan 35 tlye

doğa bisiklet bu sektörde gerçekten çok uygun fiyatlı ürünleri var tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: K-Pax ve Seya
Scudo
@bacobaba39 linki yazdıgımda 100 tl idi kargo dahil.bende doğa bisikletten almıştım 96 tl idi aldıgım zaman

Bu kask ağır değilmi decathlondaki yeşil süngerli 500 serisi dağ kaskı bile 265 gram falan

• Beğen
Tepkiler: bacobaba39
@Cesarisback
Ben ağırlığı takmayanlar için dedim yoksa saksının şakası yok decatlondakide (link) bu galiba evet daha hafif ama okadar ağırlığı takmıyorum buda güzel kask alınabilir 100 gr fazla taşıyım daha korusun tabi decatlonun ürünleri onaylı ve testten geçmiş ama çene kayışı falan - leride var

(link)

Alternatifler arasına ekleyebilirsiniz.

Bende kask araştırması içindeyim artık ..
Giro Foray modelini beğendim. Beyaz olanını bulursam alabilirim .
Bir de bu KASK MOJİTO' nun pahalı olması uyuz ediyor beni...
Prowell marka da baktım ama öyle arada kaldım.

@mehmet.ali

upload_2017-4-6_10-56-37.png

@hakanemrez

Lazer markası da iyidir. Bell marka var ama TR'de distribütörü var mı artık bilmiyorum.

@Kerem Groims

Ben 700 aldım artık 900 olmayınca.

yeni kaskım specialized chamonix

Dosyalar

• IMG_0275.JPG
    IMG_0275.JPG
    216,6 KB · Okunma: 159
  • IMG_0277.JPG
    IMG_0277.JPG
    260,3 KB · Okunma: 151
  • IMG_0274.JPG
    IMG_0274.JPG
    251,3 KB · Okunma: 157
  • IMG_0278.JPG
    IMG_0278.JPG
    131,9 KB · Okunma: 168
  • Beğen
Tepkiler: K-Pax ve Hasan Ç.
saolun hava kanları falan specialized kaskların coğu markadan bence daha iyi daha akışkan

Specialized markasının kendi rüzgar tribünü mevcut. Kendi tesislerinde testlerini yapabiliyorlar ki bu tesise sahip sayılı firmalardan. Birçok firma bu testler için ortak farklı markaları kullanmakta.

prowell agir gibi prowell f44 r kullaniyorum o bile 290 gr

@Carcass06 Çok yanılıyorsunuz boyundaki kaslar fazla ağırlığa dayanıklı değil ağır bir kask ile yapacağınız 3 4 saatlik turlarda ciddi boyun ağrıları yaşarsınız kask alırken ağırlıkta önemli :harika:

@Hayatikiteker ben öncelik o olmamalı demek istedim. Önemli olan saksıyı korumalı. Ayrıca 600 grsa 600 grmın tamamına mağruz kalmıyor boynumuz.

LIMAR SUPERLIGHT

• Beğen
Tepkiler: Groims
bence önemli olan öncelik sağlamlık kaza anında kaskın göstereceyi reyaksiyon ve hava kanalarıın akıcılığı.ve ayar aparatlarını daha kulanışlı olması hafiflik ise 10 gıram 20gıram ın fazla önemi yok bence

Geri