Scudo Sports

Yol bisikleti için kask önerileri

Scudo
Kask mojito=en1078 sertifikası var
Sedona mv29=en1078 sertikası var
Birisi 450tl birisi 120 bence görünüşten başka hiçbir farkı yok bence kaskların en 1078 sertifikası var olması yeterli

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar
Giro foray kask n11: 259 TL
Btwin :120 TL
sedona mv 39 : 60 TL

fiyat performans olarak hangisini önerirsiniz

@Li10 Btwin al, faturayı sakla, kurumsal firma ürünü en iyisidir, muhatabın vardır.
Geçen gün arkadaşa 139 tl olanı aldım, güzel ürün.
Sedonayı es geç.
Diğeri zaten pahalı.

@Hamit.Ç
teşekkürler, Btwin 119 TL olan model ile 139 TL olanın farkı nedir acaba

@Li10
Biri kendinden fatihalı :D
Hocam seri sonunda bi kask var siyah yesil, bence onun fiyati dusecek bir iki haftaya, 120 liralik bir kask. Onu bekleyin derim.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
malesef bu haftasonuna kadar almalıyım,aradaki fiyat farkı çok önemli değil, 139luk olanda bağlantı kayışları hakkında olumsuz yorumlar var, sağlamlık olarak ikisi arasında fark yoksa 119luk olanı alabilirim.

@Li10 Cok fark oldugunu sanmiyorum hocam, rahatlik konusunda fark varsa vardir. Belki bir de agirlik konusunda.

@Li10 @Ahmet Bilge Kaan AKIN Btwin 700 model kaskın kayışları plastik kelepçelere benziyor. Tek elle gevşetmek-sıkmak imkansız, iki elle bile zor ayarlanıyor. Üst model bir kaska niye böyle yapmışlar anlamadım. 500 modelinde makaralı sistem var,daha rahat. Ayrıca 500 denemiştim M beden olmuştu, 700 de ise L oldu ve kafamda mantar gibi durdu. Denemeden almamak daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Li10
Kask mojito indirime girmiş. Normalde btwin 700 alacaktım fakat kafam karıştı. 300₺ farka değer mi?

100 tl civarı bütçesi olanlar prowell r 6800 hafif ve gayet güzel saç sıkışması oluyor ama dert etmeyin

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
@Li10
Hocam merhaba kask aldınız mı bilmiyorum da dediğim gibi indirime girmiş 500 modeli. Kırmızısı ve turuncusu indirimde şuan

(link)

Yurtdışı decathlon sitesinde aerofit 900 diye bir kask var çok hoşuma gitti ama malesrf yine bizim memelekete en baba 500 gönderiyorlar. Ayrıca orda 500 ile 900 arasında 7 pound bir fiyat farkı var. Aerofit 900 çok güzel ama benenah bende 500 aldım mecbur.

downloadfile-4.jpg downloadfile-5.jpg downloadfile-6.jpg

700 de var sitede.

@alcest Eski 700 yeni 500 olmuş. Aynı kask gibi ikiside.

Evet çok benzerler, ben de alacağım da kararsız kaldım.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Evet hocam 500 modelini aldim ve kullaniyorum, bahsettiginiz gibi indirime girmis, su an gayet uygun fiyati.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

700 bisiklet kaskı indirimde arkadaşlar. Fostforlu yeşilden birini aldım :D

(link)

(link)

Bu arada herkesin kafa şekli başka. Dolayısıyla modellerin de şekli başka. Bu yüzden birinin sevdiğini başkası sevmeyebilir. Kaskı gidip mağazada deneyip beğendiğinizi internette indirimde kovalamak daha mantıklı geliyor bana.

prowell fiyatına göre coook iyidir.bakınız (link)

.n11 de moon 50 tl olmasaydı tekrar prowell alcaktım.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Geri