Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

@Savaş Uzun

Ben wiggle.co.uk'dan almıştım. 1 hafta içerisinde ptt tarafından teslim edilmişti. Merlin'de o kadar sürecektir diye düşünüyorum. Son olarak satmış olmama rağmen, jant alacak olsam Zonda alırdım. :)

Scudo
Ben yol bisikletim için EvansCycles'tan 31 Temmuz'da kayıtsız posta ile Knog Blinder Road3 aldım hâla gelmedi. Kaybolur diye endişeliyim sizinkiler kayıtlı mıydı ?

@N.ÖZKAN

Valla çok teşekkürler cevaplar için ama hangisi yok mu arttıran :D racing 3 diyen zonda diyen :D sırf shimano diye fulcrum istiyorum ve renk uyumu için... :/ Ama fiyat farkı canımı sıkıyor...

Fren yüzeyi karbon olan veya Mavic'teki gibi siyah alüminyum olan jantları çok beğeniyorum.
Tokyowheel sitesi hakkında bilgisi olan var mı? Çinli mi, Japon mu, sağlam mı, uyduruk mu?
(link)

@Savaş Uzun, @Gökhan Toros'un Schimano set ile Campagnolo kullanılmaması gerektiği fikrine saygı duyuyorum ama Campagnolo jantları takıp, kullanıp, faydasını gördükten sonra marka uyumunun hiç ama hiç bir önemi kalmadığını düşünüyorum. Kimse de "aaaa Schimano set ile Campagnolo kullanmış kıro" demiyor. Siz de yoldayken marka uyumunu düşünmüyorsunuz. Aradaki 122 Euro, marka için ödenmemeli. Kapitalizmin sizi kandırmasına izin vermeyin derim.

@MeTaLioNs

Ben diyorum :p
Şaka bir yana, aradaki 122 Euro fark gerçekten çok yüksek. Aynı set için o kadar fazla vermek saçma :)

@MeTaLioNs @Gökhan Toros valla bende hala takıldım ama 100 küsür civarı euro az değil o yüzden bende zonda taraftarıyım ama merak ettim bu kadar fiyat farkı varsa arada fark yok mu? ben buna takıldım yahu...

@Savaş Uzun

Fulcrum Campagnolo'nun olmasına rağmen genel olarak pahalı. Mesela ben Scirocco'yu alırken Quattro daha pahalıydı.

@MeTaLioNs @Gökhan Toros Merlin de aradaki fark; zonda + dış lastikler 400 dolar , Fulcrum paket yapmışlar racing 3 + GP4000s II + iç lastik 438 dolar ve en ucuz yer merlin sanki bu mantıklı geldi yahu... Fark sadece 38 dolar hoş az mı kesinlikle değil ama bu sitede sanki çok iyi diğer sitelere göre bu arada en ucuz zonda burada...

Ekran Resmi 2015-08-12 22.35.31.png Ekran Resmi 2015-08-12 22.35.31.png

Dosyalar

• Ekran Resmi 2015-08-12 22.35.59.png
    Ekran Resmi 2015-08-12 22.35.59.png
    33,3 KB · Okunma: 41
@Savaş Uzun, Merlin bana farklı fiyat ve kampanya gösteriyor demek ki ! Zonda'da bundle yok. 288 euro (316 dolar)fiyatı var. Fulcrum 3 ise iç+dış lastikler dahil 400 euro(438.96 dolar).

@MeTaLioNs Tamam işte zonda tek başına 288 euro + 76 euro GP4000s II toplam: 364 euro diğeride 400 euro aradaki fark : 36 euro Ben dolar olarak yazdım...

Bu arada dışlastikte alacağım için mantıklı geliyor...

dış lastik de alacaksanız tabi ki Fulcrum mantıklı olur. :harika:

Düzeltme: Vergileri de ekleyince Zonda 429.5 euro, Fulcrum 472 euro. 43 euroluk bir fark halen mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
@Savaş Uzun

Şimdiden hayırlı olsun:)
Savaş bey konuyu hortlatmanız sayesinde, burada jant karşılaştırmaları hakkında güzel bilgiler paylaşıldı.
Bilgi ve açıklayıcı yorumlarda bulunan herkese teşekkür ederim. :harika:

@Savaş Uzun ayni setler arasinda kaldik sen tercihi yapmis gorunuyorsun. Aldiktan sonra tecrubeleri paylasirsan sevinirim. Gerci ben yeni seti önümüzdeki sezona birakabilirim. Simdiden hayirli olsun.

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
arkadaşlar jantların akıcılığında ağırlıklı pay kime ait? göbeğe mi, jantın ağırlığına mı, jantın alaşımına mı, akorda mı? bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

fulcrum racing 3 ve mavıc ksyrıum sl ve ya elıte s arasındakı akıcılık ve performans farkı hakkında tecrubelerınızı ve bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım arkadaslar..Fulcrum un campy karsılıgı nedır bır de ? zonda ıle mı aynı yoksa artı eksısı nedır..

racıng 3 ve mavıc cosmıc elıte arasındakı akıcılık farkını da merak ettım arkadaslar ))) su an cosmıc elıte kullanıyorum aslında oldukca memnunum..Fakat bıraz daha hafıf racıng 3..akıcılık farkı da var mı ?

Geri