Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Team vision 30 jant setine sahibim araba kazasından sonra arka tekerin akortu hiç bir şekilde tutmuyor teller hep gevşek kalıyor. Bu yüzden Team 35 almak istiyorum fakat team 30 ile arasında tam olarak ne fark var kullanan varsa tecrübelerini yazabilirmi?

Scudo
Team vision 30 jant setine sahibim araba kazasından sonra arka tekerin akortu hiç bir şekilde tutmuyor teller hep gevşek kalıyor. Bu yüzden Team 35 almak istiyorum fakat team 30 ile arasında tam olarak ne fark var kullanan varsa tecrübelerini yazabilirmi?
Team35 seti sıfır aldım ama 1-2 ay içinde akort kaçması ve göbekten çıt çıt sesler (rulman değişimine rağmen) yüzünden uzaklaşarak Mavic Aksium jant seti aldım, aynı sürüş tarzında ne akordu kaçtı ne ses yapıyor 7 aydır. Hem sağlam hem sorunsuz. Team35 tavsiye etmem o sebeple

benim de jantları değiştirme zamanım geldi hem ağırlık hemde akıcılık sebebiyle fulcrum racıng 4 db yada cole rollen elite jant seti almayı düşünüyorum ancak kafama takılan bikaç bişey var benim bisikletim QR bağlantılı ve bu jantların açıklamasıda sokma mil ibaresi var bu jant setini benim bisikletime takabilir miyim ayrıca 9lu sistem mevcut bisiklette emin olamadım

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
benim de jantları değiştirme zamanım geldi hem ağırlık hemde akıcılık sebebiyle fulcrum racıng 4 db yada cole rollen elite jant seti almayı düşünüyorum ancak kafama takılan bikaç bişey var benim bisikletim QR bağlantılı ve bu jantların açıklamasıda sokma mil ibaresi var bu jant setini benim bisikletime takabilir miyim ayrıca 9lu sistem mevcut bisiklette emin olamadım
QR ise, alacağın jant seti için adaptörde alman gerekir aksi halde adaptör ile QR çevirmeden kullanılmaz. En azından ben böyle biliyorum 😀

QR ise, alacağın jant seti için adaptörde alman gerekir aksi halde adaptör ile QR çevirmeden kullanılmaz. En azından ben böyle biliyorum 😀

adaptör varsa alırız :) ama her jant markası için farklı mı yoksa hepsine uyar mı bu adaptör onu bilemedim mavicte var kutudan çıkıyor açıklamasında yazıyor hatta

Benim aldığım Mavic Aksium sette QR adaptör çıkmadı. Yurtdışından almak zorunda kaldım. Sundu Bisiklet paketten çıkmadığını söylemişti.

@Acedia RC500 gravel bisikleti için Mavic Allroad jant seti almıştı. Paketinden adaptör de çıkmıştı. RC500 qr tipte olduğu için uygun adaptörü takıp kullanıyordu.

Sonra birlikte Specialized Allez bisikletlere geçtiğimizden beri yolda kullanıyor. 2024 Allez kadrosu sokma milli olduğu için adaptörü çıkarıp değiştirmek gerekiyordu. Qr adaptör çıktı çıkmasına da, iki kişi yarım saat uğraşıp ancak thru-axle adaptörü yerine sokabilmiştik.

Kendi jantına bile uymamakta direnen adaptörün bir başka janta olma ihtimali ise asgari ücrete ilave zam gelme ihtimalinden daha az.

Son düzenleme:

+1 ile @lrfan abiye katılıyorum hali hazırda trimax 35 jant seti kullanıyorum, ikinci el aldım benden önce kullananda temiz kullanmış ama bir daha sıfır yada ikinci el aero telli jant alırsam tövbe. Bir sorun çıktı, Denizli'de 4 tane bisikletçi gezdim hepsi farklı bir fiyat ve yorumda bulundu. En son oturup evde kendim düzelttim. Hem de 10dk sürmedi. Neyse bu jantın akortu ayrı dert, yedek tel bulması ayrı dert. Bendeki jantın 1 teli dt swiss kullanmışlar aero tel genişlikleri çok farklı direkt aradan belli oluyor. Çevremde 30 ve 35 kullanan diğer arkadaşlarıma göre benim avantajım agresif kullanmamam ve kilo olarak hafif olmam. Sonuç olarak 30tan 35e geçmek "aynı çiçeğin laciverti"

güncelleme,

her iki jant için distribütörleri ile görüştüm hiç bir şekilde bu jantlar QR ile kullanılamıyor adaptör bile yok o yüzden bu jantlar rafa kalktı, sanırım mavic aksiyum yada krsyuma yöneleceğim irfan] hocanın tavsiyesi ile kutu içinden QR dönüştürücü adaptör çıkıyor gördüğüm kadariyla

güncelleme,

her iki jant için distribütörleri ile görüştüm hiç bir şekilde bu jantlar QR ile kullanılamıyor adaptör bile yok o yüzden bu jantlar rafa kalktı, sanırım mavic aksiyum yada krsyuma yöneleceğim irfan] hocanın tavsiyesi ile kutu içinden QR dönüştürücü adaptör çıkıyor gördüğüm kadariyla
Aksium içinden adaptör çıkmadı, alacağınız yere sormanız iyi olur. Erdoğanlar sitesinde vardı sanırım Aksium jant seti

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
Aksium içinden adaptör çıkmadı, alacağınız yere sormanız iyi olur. Erdoğanlar sitesinde vardı sanırım Aksium jant seti
oraya bakmıştım irfan hocam açıklamalarında yazıyordu ona dayanarak söledim ama yinede teyit etmek lazım tabi

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Geri