StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.289
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Team35 seti sıfır aldım ama 1-2 ay içinde akort kaçması ve göbekten çıt çıt sesler (rulman değişimine rağmen) yüzünden uzaklaşarak Mavic Aksium jant seti aldım, aynı sürüş tarzında ne akordu kaçtı ne ses yapıyor 7 aydır. Hem sağlam hem sorunsuz. Team35 tavsiye etmem o sebepleTeam vision 30 jant setine sahibim araba kazasından sonra arka tekerin akortu hiç bir şekilde tutmuyor teller hep gevşek kalıyor. Bu yüzden Team 35 almak istiyorum fakat team 30 ile arasında tam olarak ne fark var kullanan varsa tecrübelerini yazabilirmi?
QR ise, alacağın jant seti için adaptörde alman gerekir aksi halde adaptör ile QR çevirmeden kullanılmaz. En azından ben böyle biliyorum 😀benim de jantları değiştirme zamanım geldi hem ağırlık hemde akıcılık sebebiyle fulcrum racıng 4 db yada cole rollen elite jant seti almayı düşünüyorum ancak kafama takılan bikaç bişey var benim bisikletim QR bağlantılı ve bu jantların açıklamasıda sokma mil ibaresi var bu jant setini benim bisikletime takabilir miyim ayrıca 9lu sistem mevcut bisiklette emin olamadım
QR ise, alacağın jant seti için adaptörde alman gerekir aksi halde adaptör ile QR çevirmeden kullanılmaz. En azından ben böyle biliyorum 😀
Team vision 30 jant setine sahibim araba kazasından sonra arka tekerin akortu hiç bir şekilde tutmuyor teller hep gevşek kalıyor. Bu yüzden Team 35 almak istiyorum fakat team 30 ile arasında tam olarak ne fark var kullanan varsa tecrübelerini yazabilirmi?
güncelleme,benim de jantları değiştirme zamanım geldi hem ağırlık hemde akıcılık sebebiyle fulcrum racıng 4 db yada cole rollen elite jant seti almayı düşünüyorum ancak kafama takılan bikaç bişey var benim bisikletim QR bağlantılı ve bu jantların açıklamasıda sokma mil ibaresi var bu jant setini benim bisikletime takabilir miyim ayrıca 9lu sistem mevcut bisiklette emin olamadım
Aksium içinden adaptör çıkmadı, alacağınız yere sormanız iyi olur. Erdoğanlar sitesinde vardı sanırım Aksium jant setigüncelleme,
her iki jant için distribütörleri ile görüştüm hiç bir şekilde bu jantlar QR ile kullanılamıyor adaptör bile yok o yüzden bu jantlar rafa kalktı, sanırım mavic aksiyum yada krsyuma yöneleceğim irfan] hocanın tavsiyesi ile kutu içinden QR dönüştürücü adaptör çıkıyor gördüğüm kadariyla
oraya bakmıştım irfan hocam açıklamalarında yazıyordu ona dayanarak söledim ama yinede teyit etmek lazım tabiAksium içinden adaptör çıkmadı, alacağınız yere sormanız iyi olur. Erdoğanlar sitesinde vardı sanırım Aksium jant seti