Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Arka aktardığınız yamulmuş olabilir.
konu yanlış yerde ama yinede cevap vereyim,ayrıca moderatör arkadaşlar konuyu dağıtmamak adına,soru ve cevabı ilgili başlık altına taşırsa iyi olur,,sorunun cevabına gelince aktarıcı tel tutucu dediği zaten kadro kulağı, muhtemelen düşme sonucu hasar görmüş,siz yine tedbiri elden bırakmayın,yolda kalmamak adına yedek edinin... çünkü kadro kulağı özel aparatlar ile düzeltiliyor...

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Scudo
Akıcılığın (yani sürtünmesizliğin) jantla pek bir alakası yok. Kaliteli, az sürtünmeli rulmanların düzgün montajlandığı her jant akıcı olur.
G2'nin jantları ağır ve bilyalı göbeklere sahip. Bunu nispeten biraz daha hafif ve rulmanlı göbeklere sahip bir jantlarla değiştirmeyi düşünüyorum. Sizin dediğinize göre göbek değiştirsek olur yani?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@sspl Akıcılık bakımından olur... Ama çemberlerin ağırlığı büyük rol oynamaya devam edecektir tırmanışlarda.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve sspl
@sspl Akıcılık bakımından olur... Ama çemberlerin ağırlığı büyük rol oynamaya devam edecektir tırmanışlarda.
Bende ilk göbek değiştirmeyi sonradan da jant değiştirmeyi düşündüm bu yüzden. Akıcılık konusunda bir sürü etmen var biliyorum, hangisi mantıklı olur nasıl yapılmalı bunlar kafamı kurcalıyor sadece.

2 çeşit shamal var. Biri shamal ultra, biri shamal mille. Ultra için özel bir pabuç gerekmiyor, klasik fren yüzeyine sahip. Mille için özel pabuç gerekiyor, pabuçlar jant ile beraber geliyor. Ayrıca da satılıyor, sanırım 25-30 euro civarında bir fiyatı var. Bu arada emin olmamakla birlikte shamal mille artık üretilmiyor diye biliyorum. Ultraların ise hem tubeless hem de clincher modelleri var.
Doğrudur hocam.Shamalın fren yüzeyleri farklı zaten.Ultra sadece clincher varmış Tr'de.Mille yurt dışı satışı var..Dura ace ile shamal ultra arasında pek fark yok gibi.Shamal kullananlar memnun ama dura ace kullananların yorumunu da merak ediyorum

Dün itibari ile 2021 062 alarak 4 yıl aradan sonra sahalara geri döndük bisiklet fiyatları almış başını gitmiş nispeten donanımlı bir bisiklet sayılır ve vision team 30 lar ile geliyor bir kaç kişi tel kırma vs demiş ama aksine sağlam bir jant setidir ve akor ayarı çok istemez umarım problem yaşamayız.

• Beğen
Tepkiler: sspl
Hangi janttan geçtiniz? Ben disk fren ile kullanacağım
Mosso cavalier in üzerinde gelen janttan geçtim 3kg civarı sanırım onlar. Yani neredeyse yarı yarıya hafifledi. Diskte tabi o silinme problemi olmaz.

Edco markasını ve jant modellerini kullanmış ya da duymuş olan var mı? İndirimde güzel bir jant seti var ama markayla ilgili bir iki güzel yorum dışında bilgi bulmak zor: (link)

@TrEddieMercury
(link)
Örnek olsun diye attım

Evet bu tarz incelemeleri çok sevmiyorum çünkü işin içinde para var mı, bir art niyet var mı çok bilemiyorum. Bazı markaları pohpohlamaya bayılıyor bu tarz siteler. Birkaç yabancı forumda pozitif yorum okudum ama örneğin Reddit'te çok yorum olmaması soru işareti oluşturdu. (Jantların Amerika'ya ulaşamamış olması etkili olabilir bunda)

Türkiye'den de çok kullanıcısı olduğunu sanmıyorum ama belki bir bisikletforum üyesi merak edip ulaşmıştır almıştır denemiştir diye sormak istedim.

Merhaba, mosso cavalierim için jant değişikliği düşünüyorum.Başlarda rs100 düşünüyordum ama son zamlardan sonra r501+lastik değişimine karar verdim ama bir konuda kafam karıştı.
(link)
(link)

r501 ve r501a olarak iki farklı model var, r501a aero telli şeklinde yanıt aldım firmadan ama hangisini seçmeliyim nasıl bir fark olur?

Merhaba, mosso cavalierim için jant değişikliği düşünüyorum.Başlarda rs100 düşünüyordum ama son zamlardan sonra r501+lastik değişimine karar verdim ama bir konuda kafam karıştı.
(link)
(link)

r501 ve r501a olarak iki farklı model var, r501a aero telli şeklinde yanıt aldım firmadan ama hangisini seçmeliyim nasıl bir fark olur?
O jantın sana vereceği aero avantajı hissetmezsin bile, dolayısıyla al birini zaten jant telleri harici herşeyi aynı..

campagnolo zonda c17 jant seti hakkında ne düşünüyorsunuz, bisikletim grand tour 105.

campagnolo zonda c17 jant seti hakkında ne düşünüyorsunuz, bisikletim grand tour 105.
İlk update jantım campagnolo Scirocco idi şimdi ise shamal mille kullanıyorum. İnanılmaz rijit akıcı, parasının hakkını sonuna kadar veren setler, zonda kullanmadım ama kullanıcıların yorumları genelde iyi yönde oluyor fabrika verisi 1540 gr profilsiz olduğu için tırmanış performansı açısından tatmin edici olur diye düşünüyorum
Dip not: Güzel bir lastik seti de almak lazım 😊

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
daha önce ele alındı mı bilmiyorum ama Prime RR38 v3 kullanan tecrübelerini paylaşacak arkadaş çıkar mı? genel olarak prime jantların f/p olduğu ve hem akıcılık anlamında hem de hafiflik ve görüntü olarak tatmin edici olduğunu duydum. karbon fren yüzeyinde ve birlikte gelen karbon fren pedleriyle frenleme performansı nasıldır? rulmanlı göbek kullanılıyor diye biliyorum. akılıcılık ve sağlamlık konusunda da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
(link)

daha önce ele alındı mı bilmiyorum ama Prime RR38 v3 kullanan tecrübelerini paylaşacak arkadaş çıkar mı? genel olarak prime jantların f/p olduğu ve hem akıcılık anlamında hem de hafiflik ve görüntü olarak tatmin edici olduğunu duydum. karbon fren yüzeyinde ve birlikte gelen karbon fren pedleriyle frenleme performansı nasıldır? rulmanlı göbek kullanılıyor diye biliyorum. akılıcılık ve sağlamlık konusunda da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
(link)
Kullanmadım fakat genel kullanıcı yorumları ve marka bazında bakarsak kendini kanıtlamış bir jant. Tercih edilebilir.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Yedek parça bolluğu, sağlamlık, akıcılık.. daha ne olsun. Campy candır:)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
(link)
Tanıdığım biri 50 veya 55mm olanını kullanıyordu prime markanın baya memnundu,dediğiniz gibi f/p ürünüymüş,ama o alınca fren pabuçlarını değiştirmişti çok ses yapıyor demişti demekki memnun olmamış,ilk etap kutudan çıkanı kullanmalı akabinde beğenilmezse swisstop alınabilir,çünkü bu işin üst seviyesi ıslak kuru ''black prince'' ben çok memnunum 👍

• Beğen
Tepkiler: batikanunver
Merhaba, C15 olan eski seriyi vittoria open corsa 23mm lastikler birlikte hali hazırda epeydir kullanıyorum, genel olarak kalkışta hızlanması, yokuş performansı, rijitliği bence gayet başarılı. 10000 km'ye yaklaştı hala akord bozmadı bakım istemedi (70 kiloyum) 10000 olunca bakım yaptıracağım. Hızlanması iyi ama profil olmadığı için 30 üzeri hızlarda hız korunumu pek olmuyor doğal olarak.

Zonda kullanıyorum, gayette memnunum, kemik gibi jant.şahsi fikrim campognolo kullananın başka markaya ihtiyacı olmaz.ha scirocco ha bora one ultra

Geri