Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Orada yaşıyorsa malesef vergi iadesi alamaz. Gitmeden sipariş verip faturayı kendi adınıza ve adresinize kestirip dönüşte gümrükte muhurletmeyi deneyebilirsiniz, genelde ürünü görmek isterler ama şanslı iseniz direk mühür basar geçerler. Denemekle birşey kaybetmezsiniz.

Bu attığınız QR mandallı ve rim brake, yanlış hatırlamıyorsam sizin biskllet disk frendi. Disk için şurada mevcut

(link)
Dikkat etmemişim, teşekkür ederim. Sanırım 40 mm alacağım

Scudo
fiyat / performans jantı kesinlikle cole rollen elite tek geçerim. zonda da kullandım aralarında aman aman bir performans farkı yok ama fiyat farkı çoook.. cole rollen elite zonda dan çok daha uygun.
katılıyorum zamanında zonda ve colle rollen arasında kalıp zonda almıştım. ikisi arasında iyi fiyat farkı vardı. yorumlarına bakarak tercih etmiştim ama beklediğim performası alamadım. . shimano rs ile yokuş aşağı daha yüksek süratlere ulaşmıştım aynı koşullarda. 1000 km olmadan jant teli kırıldı Şuan ki fiyatalrı bilmiyorum ama colle rollen elite bence fiyat olarak da tercih edilebilir.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Sizce hangi jant seti daha sağlam ve akicidir?

(link)

(link)

(link)

(link)
İkisi de yurtdışı satışı olan jantlar birisine getirtecekseniz alabilirsiniz bilginiz olsun. 150 € sınırına takılıyorlar .

İkisi de yurtdışı satışı olan jantlar birisine getirtecekseniz alabilirsiniz bilginiz olsun. 150 € sınırına takılıyorlar .
Gumruk olaylarini cozcez bi şekilde.bunun disinda teknik yorumlariniza acigim.
@Burak Altaç yani ben de oraya doğru kayiyorum da prime in genelde f/p urunler yapmasindan dolayi dedim acaba ikisi ayni sey ama hunt in marka degerinden mi boyle oluyor

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Şu videoda kısa bir süre HUNT jant setlerinden bahsediyor (başlangıcına ayarlı):
Tam bahsettigim konu, reklam değerinden dolayı fazladan para vermek istemem. Ama kimse su jantla teknik farkini da aciklayamiyor.prime jant 1430 gr iken hunt 1580 gr
(link)

Tam bahsettigim konu, reklam değerinden dolayı fazladan para vermek istemem. Ama kimse su jantla teknik farkini da aciklayamiyor.prime jant 1430 gr iken hunt 1580 gr
(link)

ben açıklayayım dilerseniz.

2 jant birbirinden farklı jantlar öncelikle.

prime için jant agırlıgı 1522 diyor.

1683204929672.png

hunt için 1593

1683204999717.png

hunt tabiri caizse taş gibi bir jant. gravelde kullanmaya uygun iç genişliği 24mm genişliğinden dolayı da daha konforlu. prime 21mm genişliğinde ve bu konfor olarak bir eksi. aynı zamanda yapı itibari ile hunt gibi sert bir jant değil. huntta ceramic kullanma durumu da var ama tabi tercih meselesi.

Selamlar yeni bir jant seti arayışı içerisindeyim. Gözüme kestirdiğim ve çokta hoşuma giden f/p modeli olan vision team 30 var. Firmanın kendisine email attım jantın desteklediği lastik boyutları nedir diye bana sadece resim gönderdiler başka bir şey demediler.
Disk olan modelini temin etmek istiyorum fakat şuanda kullandığım 32mm pirelli p7 sport olan lastiklerimi kullanmak istiyorum bu jantlar ile. 28mm geçmek istemiyorum daha fazla konfor kaybetmeyi göze alamam.

Vision team 30 disc jant takımını kullanan varsa bana ulaşabilir mi? Desteklediği min ve max lastik boyutlarını öğrenmek istiyorum.

Dosyalar

• thumbnail_TABELLA GOODYEAR.png
    thumbnail_TABELLA GOODYEAR.png
    98,3 KB · Okunma: 30
Selamlar yeni bir jant seti arayışı içerisindeyim. Gözüme kestirdiğim ve çokta hoşuma giden f/p modeli olan vision team 30 var. Firmanın kendisine email attım jantın desteklediği lastik boyutları nedir diye bana sadece resim gönderdiler başka bir şey demediler.
Disk olan modelini temin etmek istiyorum fakat şuanda kullandığım 32mm pirelli p7 sport olan lastiklerimi kullanmak istiyorum bu jantlar ile. 28mm geçmek istemiyorum daha fazla konfor kaybetmeyi göze alamam.

Vision team 30 disc jant takımını kullanan varsa bana ulaşabilir mi? Desteklediği min ve max lastik boyutlarını öğrenmek istiyorum.
Nette şöyle yazıyor.

fitting tire dimensions:23-37mm

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Nette şöyle yazıyor.

fitting tire dimensions:23-37mm
Abi bu sonuçtan mı alıntı yaptın? Eğer doğru ise iyi fakat sanırım bu jantın bir kaç tane farklı varyasonu var o beni korkutuyor.
1683448141593.png

Iç genişliği 19mm ve diskse, 32mm lastiklerle kullanmanızda hiçbir sakınca yok. 19mm iç genişlikteki jantlar 25-28mm lastiklerle kullanıma daha uygun çünkü lastik ve jantın kalınlığı arasındaki farktan dolayı gelen aero kayıplar minimum oluyor. Bu tarz bir endişeniz yoksa, 32mm lastiklerinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kadronun 32mm destekleyip desteklemediği konusunu göz ardı ediyorum çünkü disk fren bir kadronun 32mm desteklememesi çok düşük bir ihtimal. Ama yine de bir kontrol edin isterseniz.

Iç genişliği 19mm ve diskse, 32mm lastiklerle kullanmanızda hiçbir sakınca yok. 19mm iç genişlikteki jantlar 25-28mm lastiklerle kullanıma daha uygun çünkü lastik ve jantın kalınlığı arasındaki farktan dolayı gelen aero kayıplar minimum oluyor. Bu tarz bir endişeniz yoksa, 32mm lastiklerinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kadronun 32mm destekleyip desteklemediği konusunu göz ardı ediyorum çünkü disk fren bir kadronun 32mm desteklememesi çok düşük bir ihtimal. Ama yine de bir kontrol edin isterseniz.
Teşekkür ederim cevabınız için. 32mm den aşağı düşmek istemiyorum çünkü yeterince konfordan kayıp vermiş olacağım. Şuanda pirelli p7 sports 700x32cm kullanıyorum. Kullandığım bisiklet bit hybrid veya fitness bisikleti de denilebilir o yüzden aero kayıplar ister istemez umrumda değil çünkü kullandığım bisiklet bir aero bisiklet değil. Tek istediğim şey 32mm lastik desteklesin ve şuanda kullandığım 2,4kg lik jant setinden beni kurtarsın. Lastiklerim yep yeni o yüzden gidipte bir çift yeni lastik temin etmek istemiyorum. İşin komik tarafı üreticesine email attım bana doğru düzgün bir cevap vermediler.

Düzenleme: Başka bir sitede böyle bir açıklama buldum sizin gibi onlarda 32mm lastik kullanabilirsiniz diyor.
(link)
1683450075009.png

Abi bu sonuçtan mı alıntı yaptın? Eğer doğru ise iyi fakat sanırım bu jantın bir kaç tane farklı varyasonu var o beni korkutuyor.
303906 dosyayı görüntüle
Evet, hatta jant seti için yol, endurance ve gravel için uygun yazıyordu.. Gravel içinse rahatlıkla 32mm üzerinde lastik kullanılır demektir.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy

(link)

(link)
Hunt setlere bakıyordunuz. Halen alma düşüncesinde iseniz %10 indirim var, aşağıdaki koduda kullanırsanız toplamda %25 indirim kazanırsınız

Kod: WRWGAC56CW48

2023'ün en iyi yol bisikleti tekerlekleri | 39 jant ve disk fren tekerlek takımı denendi ve test edildi
(link)

Cole Rollen Elite ve Shimano RS100 arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var. Bu kadar fiyat farkına değer mi gerçekten ? Bisan 9500 bisikletim için ikisi arasında kaldım

Cole Rollen Elite ve Shimano RS100 arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var. Bu kadar fiyat farkına değer mi gerçekten ? Bisan 9500 bisikletim için ikisi arasında kaldım
Kişisel görüşümdür, milisaniyelerin çok çok önemli olduğu ciddi bir yarış peşinde koşmuyorsanız ya da gerçekten maddi olarak çok rahat değilseniz, hiç bir şartta 2 misli fayata değmez derim. Bu tamamen kişisel görüşümdür. Harcanacak 2. misli para cebinizde kalıp, onunla da bir başka keyif alacağınız harcamalara yönelebilirsiniz.

Cole Rollen Elite hub sesi güzel bir ürün. Akıcılığı da memnun ediyor. Tavsiye ederim.

Geri