Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Cole Rollen Elite ve Shimano RS100 arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var. Bu kadar fiyat farkına değer mi gerçekten ? Bisan 9500 bisikletim için ikisi arasında kaldım
yarış, granfondo ya da stravada kom almak ya da sadece kişisel derecenizi iyileştirmek için ne olursa olsun bisikletinizde yaptığınız iyileştirme size olumlu yönde geri dönecektir. değer mi değmez mi size kalmış.
cole rollen elite daha kolay hızlanır/ivmelenir, daha hafif olduğu için yokuşta daha rahat olur, rulmanlıdır akıcılığı daha iyidir. parasının üstünde bir performansı vardır.
ikisi arasında hiç düşünmeden cole derim.
bisikletinizi yeni aldıysanız, ben sizin yerinizde olsam bisan 9500 olduğu gibi bi süre kullanır antrenmanlarıma odaklanır olabildiğince performansı artırır ondan sonra karbon kadrolu ortalama bir jant setli bisiklet bakardım.

Scudo
Kişisel görüşümdür, milisaniyelerin çok çok önemli olduğu ciddi bir yarış peşinde koşmuyorsanız ya da gerçekten maddi olarak çok rahat değilseniz, hiç bir şartta 2 misli fayata değmez derim. Bu tamamen kişisel görüşümdür. Harcanacak 2. misli para cebinizde kalıp, onunla da bir başka keyif alacağınız harcamalara yönelebilirsiniz.

Teşekkürler yorumunuz için, hiç jant tecrübem olmadığı için farkı anlayamıyorum :komik:

Cole Rollen Elite hub sesi güzel bir ürün. Akıcılığı da memnun ediyor. Tavsiye ederim.

Herkes öneriyor burda güzel bir ürün olduğuna eminim :harika:

yarış, granfondo ya da stravada kom almak ya da sadece kişisel derecenizi iyileştirmek için ne olursa olsun bisikletinizde yaptığınız iyileştirme size olumlu yönde geri dönecektir. değer mi değmez mi size kalmış.
cole rollen elite daha kolay hızlanır/ivmelenir, daha hafif olduğu için yokuşta daha rahat olur, rulmanlıdır akıcılığı daha iyidir. parasının üstünde bir performansı vardır.
ikisi arasında hiç düşünmeden cole derim.
bisikletinizi yeni aldıysanız, ben sizin yerinizde olsam bisan 9500 olduğu gibi bi süre kullanır antrenmanlarıma odaklanır olabildiğince performansı artırır ondan sonra karbon kadrolu ortalama bir jant setli bisiklet bakardım.

Bu kadronun üstüne iyi bir jant seti ve lastik ile bisiklet harcamamı komple kesmek asıl hedefim aslında :komik: Şimdilik tabii ki üstündekilerle devam edicem fakat hergün artan fiyatlar sebebiyle ileride alamayabilecek olma düşüncesi beni geriyor bu sebeple şimdi bisikletle beraber almak istiyorum jantları da teşekkürler yorumunuz için.

Bu arada bisiklet CST lastik ve Alexrims jant ile geldiği söylenmesine rağmen bana Michelin lastik ve üstünde alexrims yazmayan jantlarla geldi, arka göbek shimano FH-RS300 bu jantın ne olduğunu nasıl bulabilirim bilgisi olan var mı :)

Şimdi alabiliyorken almaz isen tecrübe ile sabit 1 sene sonra çok daha fazla verip alacaksın. Ekipmana harcanan para yatırım gibi bişey. Bu enflasyon ortamında alabiliyorken almak lazım

• Beğen
Tepkiler: Cetinakpan
İki sene önce 2696 TL'ye aldığım Cole Rollen Elite jant setini, şimdi en ucuz yerde 6500 TL civarına buldum. Altı eşit taksite böldürdüm de gözüme çok görünmedi :D. Fiyat performansta şu an en iyisi. Tartı yanlış tartmıyorsa ön 694, arka 871 gram geliyor. 13,8 mm iç genişliği tek eksi yönü sanırım.

Arkadaşlar kafayı yiyebilirim her an değerli bilgilerinizi bana aktarabilir misiniz :komik:

Henüz 100 km yaptığım 10 kilo ağırlığındaki Shimano RS300 göbekli Alexrims jantlı Bisan 9500 yol bisikletim ile 7000 km civarı yaptığım 13 Kg ağırlığındaki Shunfeng göbekli mossonun kendi jantlı Mosso Legarda 2021 bisikletimi karşılaştırdığımda Legarda daha akıcı nedennnnnnn :naslyany:

Arkadaşlar kafayı yiyebilirim her an değerli bilgilerinizi bana aktarabilir misiniz :komik:

Henüz 100 km yaptığım 10 kilo ağırlığındaki Shimano RS300 göbekli Alexrims jantlı Bisan 9500 yol bisikletim ile 7000 km civarı yaptığım 13 Kg ağırlığındaki Shunfeng göbekli mossonun kendi jantlı Mosso Legarda 2021 bisikletimi karşılaştırdığımda Legarda daha akıcı nedennnnnnn :naslyany:

Gerekli kontrolleri ve bakımlarını yaptırın. Yeni alınan bisiklet 100 km sonrasında ilk bakımına sokulmalıdır. Bana ilk aldığımda, yoğun kullanıyorsanız, hemen 2 hafta sonra tekrar gelin bi gözden geçireceğiz, ilk bakımını yapacağız demişlerdi. İllâki, akıcılığa etki eden, sürten ve frenleyen bir şeyler olabilir.

Gerekli kontrolleri ve bakımlarını yaptırın. Yeni alınan bisiklet 100 km sonrasında ilk bakımına sokulmalıdır. Bana ilk aldığımda, yoğun kullanıyorsanız, hemen 2 hafta sonra tekrar gelin bi gözden geçireceğiz, ilk bakımını yapacağız demişlerdi. İllâki, akıcılığa etki eden, sürten ve frenleyen bir şeyler olabilir.

Dün dayanamayıp lastik iç lastik jant vs komple söktüm yeniden taktım kontrol ettim her şeyi. Lastik ortalı mı fren vs sıkıntılı mı diye sorun yoktu. Dıştan kaba bir temizlik yaptım, hiçbir şey değiştirmedim sürmedim ama sorun çözüldü en az diğeri kadar akıcı şuan :komik:

Dün dayanamayıp lastik iç lastik jant vs komple söktüm yeniden taktım kontrol ettim her şeyi. Lastik ortalı mı fren vs sıkıntılı mı diye sorun yoktu. Dıştan kaba bir temizlik yaptım, hiçbir şey değiştirmedim sürmedim ama sorun çözüldü en az diğeri kadar akıcı şuan :komik:
Qr mandalları fazla sıkılmış olabilir mi acaba diye sesli düşündüm.

bu paraya bu jant seti değer mi sizce ?(link) şu anda alacağımdan değil de merak ediyorum. birde trde 36k olan set yurtdışında nasıl 600 küsur $ olur :/1686744483762.png

• Beğen
Tepkiler: Berkcanozby
bu paraya bu jant seti değer mi sizce ?(link) şu anda alacağımdan değil de merak ediyorum. birde trde 36k olan set yurtdışında nasıl 600 küsur $ olur :/305790 dosyayı görüntüle
O paraya değer mi bilmiyorum ama siz baktığınızdan bu yana kurda değişiklik olmuş galiba şu an 37890 TL olarak görünüyor. Global bir markanın Türkiye mağazası olunca kar vs durumları nasıl oluyor bilmiyorum ama öte yandan 600 dolarlık ürün niye böyle olduğunu hepimiz biliyoruz en kısa tanımı ile vergidir.

• Beğen
Tepkiler: Berkcanozby
O paraya değer mi bilmiyorum ama siz baktığınızdan bu yana kurda değişiklik olmuş galiba şu an 37890 TL olarak görünüyor. Global bir markanın Türkiye mağazası olunca kar vs durumları nasıl oluyor bilmiyorum ama öte yandan 600 dolarlık ürün niye böyle olduğunu hepimiz biliyoruz en kısa tanımı ile vergidir.
kâr olur illaki ama bu kadar uçurum cidden anormal rakamlar. bisiklet sürmek istesek resmen devlete süreceğiz bisikleti :) şunu almak istesem uçak bileti, otel, vs. hepsini dahil etsem tr'deki fiyata yetişmez büyük olasılıkla.

Gerçekten öyle malesef arabaya jant alsam daha ucuz

Merhabalar Carraro 330 kullanıcısıyım bisikletimde yaşadığım kaza sonucu jantlarım kullanılamaz hale geldi servisi örülmemiş şekilde gelecek olan aynı jantlara işçilik dahil 2000tl istiyor bu bağlamda bu tutara almak mı mantıklı yoksa üzerine eklenerek daha akıcı bir şey mi almalı?

Merhabalar Carraro 330 kullanıcısıyım bisikletimde yaşadığım kaza sonucu jantlarım kullanılamaz hale geldi servisi örülmemiş şekilde gelecek olan aynı jantlara işçilik dahil 2000tl istiyor bu bağlamda bu tutara almak mı mantıklı yoksa üzerine eklenerek daha akıcı bir şey mi almalı?
Jantın üzerinde ki oran nedir? Örneğin 622x20 gibi. Sitesinde belirtmemişler. Uygun fiyata vision tekerlek seti bulabilirsin.

Jantın üzerinde ki oran nedir? Örneğin 622x20 gibi. Sitesinde belirtmemişler. Uygun fiyata vision tekerlek seti bulabilirsin.
Bir süredir serviste olduğu için bilmiyorum ancak eski fotoğraflara zoom yaparak 622x20 gibi değer gördüm.

Merhabalar şuan elimde fsa team 30 jant seti var camp. Zonda düşünüyorum sizce mantıklı olur mı

• Beğen
Tepkiler: Cihangir38
mavic cosmic elit ust kullanan var mı? Kullanan arkadaslar yorumlayabilır mi?

Yaklaşık 50000k ile Cole rollen elite ile hala aynı kararlılıkla devam etmekteyiz( her türlü ufak tefek çıkabilecek masraflar ile uzun süre daha gidecektir diye düşünüyorum) geçenlerde indirim yakalayınca dayanamadım,fiyatlar uçmadan evvel 1 takım daha aldım koyduk kenara...1 takımda Lite olanı mevcut, bayramdan sonra bisiklet ile ilgili her türlü yedek parça vs herşeyine yüzde 30 eklenecek deniyor , yani artık bisiklet sürmek spor olmaktan çıktı lükse gitti gidiyor....

Geri