Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Scudo
Team 35 ile ilgili epey yorum okudum yabancı forumlarda, estetik açıdan da güzel, f/p ürünü 5600 TL idi bayram kampanyası + havale indirimi vs. Pişman olacağımı sanmıyorum - umarım

Bu arada montaj öncesi Cole Rollen Elite seti tarttık. QR yok, jant bandı üzerinde, 1580 gr geldi.

Cole rollen sadece türkiyeye özgü bir jant olduğu için eledim.
Belçika menşeli bir firma, sadece Türkiye ye özel değiller aslında. Anladığım kadarıyla zamanında avrupada ve birleşik krallıkta satışlar yaparken bir anda ortadan kaybolmuşlar.
IMG_20230705_075142.jpg

Belçika menşeli bir firma, sadece Türkiye ye özel değiller aslında. Anladığım kadarıyla zamanında avrupada ve birleşik krallıkta satışlar yaparken bir anda ortadan kaybolmuşlar.
306613 dosyayı görüntüle

Tam da bu sebepten ötürü ben de Cole jantlardan vazgeçtim. Sitelerinde de son güncelleme 2021 yılında gelmiş gibi.
Road.cc Rollen Lite değerlendirmesini 2012'de, C40 değerlendirmesini de 2017'de yapmış. Sonrası baya karanlık.

Bu arada Rollen Elite Zondayla aynı klasmanda görülüyor diyen birkaç arkadaş vardı ama sırf meraktan soruyorum acaba kaynak olarak nereden bakmışlardı acaba? Yani bu kadar övülen bir jantın sadece bizde olması bana çok saçma geliyor. Sitelerinde out of stock durumda. Ayrıca sadece niye bizde var. Tam araştırılmalık konu valla:)

FSA yedek parça bulabilirim kolayca her yerde ama Cole ne yazık ki uğraştırabilir eğer Türkiyede değilsem.

Vision 35 mi ikinci el Scirocco mu diyordum ama sanırım sıfır olmasından dolayı Vision 35 vereceğim sipariş.

Sİlinebilir...

Son düzenleme:
Bugün Sundu Bisikletten (link) aldım. Yalnız telefonda konuştuğumuzda jantların sokma mil uyumlu olduğunu kutu içerisinde quick release adaptörlerinin çıkmadığını söyledi. Elinde de olmadığından QR adaptör arayışına girdim. Örnek olarak (link) arka adaptör bakayım dedim, 11 farklı versiyonu varmış? Nasıl bir şey aramam gerekiyor?

Gerçi kurtulmak olarak nitelendirmişsiniz ama, iki jant seti arasındaki farklardan bahsederseniz değişiklik yapmayı düşünenler açısından çok iyi olur.
RS100 jant seti trainerda kullanmak için aldığım bisikletimin üzerinde gelmişti. Vision kullanmadım ama RS100 hem akıcılığı kötü hemde çok ağır bir set. Aklımda yanlış kalmadı ise lastik, ruble ile sadece arka jantın ağırlığı 3 kg ye yakındı. Kısacası para verilipte alınacak bir set değil anca bisikletin üzerinde gelirse daha iyi bir set alana kadar kullanılabilecek bir jant seti.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Gerçi kurtulmak olarak nitelendirmişsiniz ama, iki jant seti arasındaki farklardan bahsederseniz değişiklik yapmayı düşünenler açısından çok iyi olur.

Rs-100
1900 gram kadar boş ağırlığı var, düşük profilli, daha az rijit, daha az akışkan ve daha sessiz bir jant. Ama kötü gün dostu diye tutulur, yarı yolda bırakmaz, akord kolay kolay bozulmaz, zor zamanda cebinden para çıkarır borç verir size, öyle bir jant. Ama işte eksik olduğu noktalar var.

Bir süre kullandıktan sonra aynı rotadaki süre değişimlerini ve hissiyatı gözlemler burayı editlerim.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve Samet M.
  • Beğen
Tepkiler: jgraves
Rs-100
1900 gram kadar boş ağırlığı var, düşük profilli, daha az rijit, daha az akışkan ve daha sessiz bir jant. Ama kötü gün dostu diye tutulur, yarı yolda bırakmaz, akord kolay kolay bozulmaz, zor zamanda cebinden para çıkarır borç verir size, öyle bir jant. Ama işte eksik olduğu noktalar var.

Bir süre kullandıktan sonra aynı rotadaki süre değişimlerini ve hissiyatı gözlemler burayı editlerim.
Güle güle kullanın, kazasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: jgraves
Yaklaşık 50000k ile Cole rollen elite ile hala aynı kararlılıkla devam etmekteyiz( her türlü ufak tefek çıkabilecek masraflar ile uzun süre daha gidecektir diye düşünüyorum) geçenlerde indirim yakalayınca dayanamadım,fiyatlar uçmadan evvel 1 takım daha aldım koyduk kenara...1 takımda Lite olanı mevcut, bayramdan sonra bisiklet ile ilgili her türlü yedek parça vs herşeyine yüzde 30 eklenecek deniyor , yani artık bisiklet sürmek spor olmaktan çıktı lükse gitti gidiyor....
Hocam selamlar cole rollenle birlikte hangi lastikleri kullanıyorsunuz

Fren kısmındaki siyahlıklar zamanla gri olmuyorsa sipariş geçicem şimdi :komik:

yaklaşık 5k km kullandım. Bende yeni yeni başlamıştı. Kullanılan rotaya ve fren kullanımına bağlı değişir ya. Ama kaçınılmaz son.

• Beğen
Tepkiler: Cetinakpan
Geri