Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Scudo
Zaten ürünün üzerinde ve web sitesinde de açıklamalarda yazıyor pabuç basan yerin renginin açılacağı, işi sağlama almışlar

Merhaba arkadaşlar hemen sadede geliyorum.

Cole Rollen Elite mı yoksa Campo Scirocco mu?
Hiç düşünmeden Scirocco derim. Tek dez avantajlı biraz daha ağır.aktif pedal da her zaman yedek parçaları mevcut. Profil 35 mm hız korumak açısından çok daha iyi. Mert arkadaşımda vardı Cole rollen elli kere jant teli kırdı. Kalite ve marka olarakta scirocco derim.

Cole rollen elite jantın üzerinde 25lik var merak ettiğim 28'lik dış lastik takılabilir mi? Üretici sitesinde bir bilgi bulamadım maalesef.

Hiç düşünmeden Scirocco derim. Tek dez avantajlı biraz daha ağır.aktif pedal da her zaman yedek parçaları mevcut. Profil 35 mm hız korumak açısından çok daha iyi. Mert arkadaşımda vardı Cole rollen elli kere jant teli kırdı. Kalite ve marka olarakta scirocco derim.
vision 35 aldım. scirocco ikinci eldi. risk almak istemedim pek.

Cole rollen elite jantın üzerinde 25lik var merak ettiğim 28'lik dış lastik takılabilir mi? Üretici sitesinde bir bilgi bulamadım maalesef.

Jantın iç genişliği belirtilmişse (17mm, 19mm gibi), internette bu genişlik için kaç mm laatiklerin takılabildiğini gösteren tablolar var. 13mm gibi saçma bir incelikte değilse jantlar, 28lik lastikleri rahatça destekleyecektir.

Shimano RS100leri satıyorum arkadaşlar. İlgilenen olursa sırf fazlalık diye 700TL gibi bir rakama veriyor olacağım.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Shimano RS100leri satıyorum arkadaşlar. İlgilenen olursa sırf fazlalık diye 700TL gibi bir rakama veriyor olacağım.
Bedavaya vermişsiniz hayırlı olsun hayrınız olsun. :) Ben martta 4000 gibi bir rakama almıştım takım olarak.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimb667
Bedavaya vermişsiniz hayırlı olsun hayrınız olsun. :) Ben martta 4000 gibi bir rakama almıştım takım olarak.
Fazlalık olan her şeyi dip fiyat gibi veriyorum. Çok nazik bir beyefendi aldı. İkinci elde benim istediğimin üç katı fiyat istiyorlar ama hem yerim yok hem de vaktim şu anda. Ucuza trainer var satılık😂

Fdeehub parçası jant setinin dönüşümü için kullunılıyor, yaygın markalar için bulmak kolay fakat bazı markaların mesela Fulcrum TR'de bulmak zor. Ayrıca anlam veremediğim şekilde pahalılar. (link)
@Erdal YILMAZ
campagnolo jant için başka markaların freehubları olur mu yoksa illa campagnolo mu almak gerekiyor ?. Campagnolo janta uyacak shimano freehub bildiğiniz var mı ?

Mavic Ksyrium SL Disc (2023)

Bugün bu jant setini almak üzereyken vazgeçtim. Genel olarak Mavic yol jantları pek tercih edilmiyor galiba. Çok sorun çıkarır, çok esner, bela olur diyenler var. Özellikle alt model, eski Aksium jantlar markanın itibarını epey zedelemiş galiba.

Ksyrium SL Mavic'in ID360 rachet hub yapısını kullanıyor. Bakımı çok kolay, uyduruk da görünmüyor. Çemberler patentli maxtal alaşım ve deliksiz yapıda.

Maxtal çemberli crossmax ST jantlarını uzun süre mtb de kullandım. Jantlar taş gibiydi, akort bile bozmadılar.

Yakın model jant kullanıp da tecrübelerini paylaşabilecek kimse var mı? Özellikle ID360 göbek yapısının kronik bir sorunu var mı? Bizim yollarda akort bozma, tel kırma gibi durumlar yaşanır mı?

DT swiss, Fulcrum, Compagnolo tavsiye ediliyor. Compagnolo'ya anlamsızca alerjim var, olmaz. Fulcrum getiren yok. DT swiss de ise bulunabilir tek alternatif PR 1600 Spline DB23. Onu da görsel olarak pek sevemedim açıkçası. Bu arada PR 1600 Spline son üretimler yaklaşık 100gr daha hafif ve iç genişlik güncel gereksinimler dikkate alınarak 18mm den 20mm ye çıkarılmış sanırım. Fakat iç piyasadakiler son model değil.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
forumda biraz aradım ama aradığım bilgiye ulaşamadım. eğer mükerrer olduysa şimdiden affola. bisiklet değişikliğine gittim. artık jant fren bir bisikletim olacak. şu an hali hazırda prime rr50 v3 var ama bu jantı değiştireceğim. sıfıra yakın bir düzeyde. alüminyum ile değiştireceğim. çok hafif bir kullanıcı olmadığım için karbon jantta fren beni korkutuyor.

sadede geleyim;
cole rollen elite jant istiyorum. aklımda olan jant budur. ancak maks lastik aralığını merak ediyorum. bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

@Aesert Merhaba. Rollen Elite kullanıyorum. Dar bir jant. 28mm lastikle kullanıyorum. Daha üstü zor gibi. Zaten fren kaliperi ve maşa müsaade etmeyecektir.

• Beğen
Tepkiler: Aesert
Farklı bir konuda 24 delik göbek bulamadığımı yazmıştım. Onun üzerine bugün 28 delik novatec a171sb ön göbek ve dt swiss rr440 jant çemberi satın aldım ancak eve geldiğimde şöyle bir durum farkettim jant çemberi asimetrik ben bunu önde kullanacağım arka jantı ördürdüğüm bisikletçiye sordum sıkıntı olmaz dedi ancak burada bilgi birikimi daha fazla olan arkadaşların görüşünü de almak isterim.
2013y08m14d_173052859.jpg

@sunstorms Akort bozulma hızı bakımından simetrik profille aynı olmaz. Asimetrik profil arka teker için icad edilmiş bişey. Verebiliyosanız geri verin derim. Veya kalsın, arka teker için kullanılır ileride.

@sunstorms Akort bozulma hızı bakımından simetrik profille aynı olmaz. Asimetrik profil arka teker için icad edilmiş bişey. Verebiliyosanız geri verin derim. Veya kalsın, arka teker için kullanılır ileride.
İade şansım olur sanırım.. ancak bu seferde yerine 28 delik başka bir jant bulamıyorum. Yabancı bir forumda "ideal değil ancak tamamen kullanılabilir olacak, sonuç
olarak simetrik arka tekerlekleri uzun süredir kullanıyoruz oradaki tel ve açı sapması çok daha fazla
" gibi bir yorum yapmış konuya bu tarafından bakınca o da haklı gibi görünüyor bilemedim açıkçası...

Geri