Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Cole Rollen kullandım ondan sonra beni pek tatmin etmedi zonda. Ben cevap vermiş oldum ama.

Zonda ile Cole Rollen birbiri ile aynı klasmanda. İkiside kullanmış biri olarak Cole Rollen 1 tık daha iyi performans veriyor. Jantın iç profil ölçüsü de 23 mm (dıştan dışa) olduğu için konfor ve performansa da katkı sağlıyor. Çok da uzun zamana gitmeyeceğim bu jant 1.500 TL ye satılıyordu. Şimdi herşey gibi o da pahalandı fakat fiyatının oldukça üstünde performansı var.

Scudo
cole rollen elite almayı düşünüyorum, çift toplam ağırlık 1590 gr diyor. şu an kullandığımı giant pr2 jant setinin ağırlığı ise toplam 2200 gr. acaba bir yerde yanlışlık mı yapıyorum ?iki jant seti arasında yarım kilodan fazla fark var, çok yani 🤔

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
cole rollen elite almayı düşünüyorum, çift toplam ağırlık 1590 gr diyor. şu an kullandığımı giant pr2 jant setinin ağırlığı ise toplam 2200 gr. acaba bir yerde yanlışlık mı yapıyorum ?iki jant seti arasında yarım kilodan fazla fark var, çok yani 🤔
Cole Rollenler yazıldığı kadar hafif değil 1650 gram civarıdır.
WhatsApp Image 2023-03-18 at 12.40.52.jpegStok jantlı Orbea
.WhatsApp Image 2023-03-18 at 13.25.08.jpegFulcrum 4 Db li Orbea.
Lastiklerinde ağırlığı var burada lastiklerin ağırlığı da epeyi farklıydı. Ama stok janta göre diğer jantlar 400-500 gram fark yaratıyor rahatlıkla.

855 gram fark... bisiklet neredeyse bir kilo hafiflemiş, çok iyi gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhaba arkadaşlar mosso cavalier bisiklete sahibim stok jant setini değiştirmeyi düşünüyorum gönlümde mavic aksium var 9 lu rubleye uyumlu mu acaba

Merhaba arkadaşlar mosso cavalier bisiklete sahibim stok jant setini değiştirmeyi düşünüyorum gönlümde mavic aksium var 9 lu rubleye uyumlu mu acaba

Uyumlu. Sadece 1.85 mm spacer ister ama bisikletinizin üstünde zaten belki vardır.

Düzeltme: "zaten" değil, "belki" çünkü bisikletinizdeki freewheel 11'liye uyumlu ise vardır, 8-9-10 uyumlu ise yoktur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Wéndigo23
jant kullanımlarını yazarken hangi koşullarda ve kaç km kullanıldıgını yazmak gerekli. 3 sene 5 sene ifadeleri somut bir veri sunmuyor. senede 20k süren de var 5k süren de.

Hub sesi için de göbekteki yağı aldırırsanız ses artacak , yağ basılırsa da kısalacaktır.

Uyumlu. Sadece 1.85 mm spacer ister ama bisikletinizin üstünde zaten belki vardır.

Düzeltme: "zaten" değil, "belki" çünkü bisikletinizdeki freewheel 11'liye uyumlu ise vardır, 8-9-10 uyumlu ise yoktur.
Spacer dışarıdan gözükür mü acaba ya da rubleyi sökünce görecez var mı yok mu

fiyat / performans jantı kesinlikle cole rollen elite tek geçerim. zonda da kullandım aralarında aman aman bir performans farkı yok ama fiyat farkı çoook.. cole rollen elite zonda dan çok daha uygun.

• Beğen
Tepkiler: haziran
fiyat / performans jantı kesinlikle cole rollen elite tek geçerim. zonda da kullandım aralarında aman aman bir performans farkı yok ama fiyat farkı çoook.. cole rollen elite zonda dan çok daha uygun.
Evet abim de kullanıyor çok memnun.

Spacer dışarıdan gözükür mü acaba ya da rubleyi sökünce görecez var mı yok mu

Göbek (link)deki gibi (link) ise 8-9-10 destekli olduğundan spacer yoktur.

(link)
(link)
(link)

Belki jantla birlikte gelir dedim ama yokmuş: (link)

• Beğen
Tepkiler: Wéndigo23
Benim BH RS1 içi bu seti almayı düşünüyorum. Sizce nasıl set?
(link)
Ya da bunu.
(link)

Benim BH RS1 içi bu seti almayı düşünüyorum. Sizce nasıl set?
(link)
Ya da bunu.
(link)
illa 55mm profil olmayacaksa, daha düşük profilde kullanırım derseniz şunu öneririm. Belki az daha fazla ödemeniz gerekecek ama hiç değilse hem daha hafif hemde ömür boyu garanti veriyor üretici.

(link)

Yok profil olsun derseniz şuda olabilir.

(link)

45mm profil olarak

(link)

Buda baktığınız 55mm olan daha ucuz bu sitede. Fiyatlar Almanmaya göre, vergi iadesi ile dahada ucuza geleceklerdir.

(link)

@Semih Cavdar Zipler tubeless, Bora da bütçeyi aşıyor. Bir de şöyle bir durum var. Ben Macaristan'a göndereceğim, oradan da bir tanıdık buraya getirecek. Vergi iadesi olur mu bilmiyorum.Teşekkür ederim

@Semih Cavdar Zipler tubeless, Bora da bütçeyi aşıyor. Bir de şöyle bir durum var. Ben Macaristan'a göndereceğim, oradan da bir tanıdık buraya getirecek. Vergi iadesi olur mu bilmiyorum.Teşekkür ederim
Tanıdığınız kişi oradamı ikamet ediyor? Ayrıca jant setini oradan mı alacaksınız yoksa online sipariş verip tanıdığınız kişinin adresine mi yollayacaksınız?

Tanıdığınız kişi oradamı ikamet ediyor? Ayrıca jant setini oradan mı alacaksınız yoksa online sipariş verip tanıdığınız kişinin adresine mi yollayacaksınız?
Online sipariş verip, ona göndereceğim. Orada çalışıyor.
Bir alternatif de bu, 55mm çok yüksek labilir rüzgarlı havalarda ama bu 40 mm QR mandallı mı anlayamadım
(link)

Online sipariş verip, ona göndereceğim. Orada çalışıyor.
Bir alternatif de bu, 55mm çok yüksek labilir rüzgarlı havalarda ama bu 40 mm QR mandallı mı anlayamadım
(link)

Orada yaşıyorsa malesef vergi iadesi alamaz. Gitmeden sipariş verip faturayı kendi adınıza ve adresinize kestirip dönüşte gümrükte muhurletmeyi deneyebilirsiniz, genelde ürünü görmek isterler ama şanslı iseniz direk mühür basar geçerler. Denemekle birşey kaybetmezsiniz.

Bu attığınız QR mandallı ve rim brake, yanlış hatırlamıyorsam sizin biskllet disk frendi. Disk için şurada mevcut

(link)

• Beğen
Tepkiler: specific
303 fc all arround olarak en iyi jantlardan biri. 303s e göre olukça farklı. daha hafif (profili 40 303ste 45) ve rüzgarda inanılmaz iyi.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Geri