Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

@sinobjk burda gözüküyor.

375,99€
(link)

bu da fulcrum quattro nun linki 237,49€
(link)

arada 140 € fark var.

Ben de quattro ya daha yakınım sanki ses de tatmin edici ise şu anki döviz kurlarında özellikle

Scudo
@Lightodark bence konuyu baştan okuyun derim. zonda ile racing quattro aynı set deil. zonda - racing 3 ile aynı. ayrıca merlin ve evans ta zonda 320 $ chain ve wiggle pahalı satıyor. bilginize ...

@sinobjk

Bence yurtdışından al, daha önceden fren bacakları aynakol vs. aldım, ek olarak müzisyen olduğum için bir sürü gitar için parça amfi için hassas parçalar aldım daha bir kere problem yaşamadım... Bu arada benim aldığım zaman racing 3 1220 tl idi karttan 1230 tl çekmişler kurdan ötürü 10 tl fazla ödemişim ama şanslıyım pazartesi çekilmemiş şu anda çekilseydi çok daha fazla tutardı... Bu arada ürün Türkiye'ye geldi şuanda bana gelmesini bekliyorum... Kısacası süre olarak da en fazla 2 hafta beklersin benim daha 1 hafta oldu Türkiye'ye geldi öyle düşün zaman sıkıntın yoksa bence kesinlikle yurtdışı...

@Savaş Uzun

daha öncede konuşmuştuk. senin dış lastik ihtiyacın oldugundan fulcrum racing 3 set baya mantıklı bir kampanya. ama işte benim dış lastik ihtiyacım yok. zonda daha uygunken racing 3 e extra para vermek mantıklı gelmiyo. merlin en uygunu ondada shimano uyumlusu kalmamış. evans 40 dolar kargo koyuyor. kararsızım. bu sezonu elimdeki jant setiyle gecirip önümüzdeki sezona eurus yada neutron mu alsam acaba diye düşünmüyo deilim :)

@sinobjk ses konusun da hiç bir şüpheniz olmasın forumda erdal yılmaz da vardı herhalde bi 600-700 km sürmüşüzdür birlikte dışarıdan duyan biri olarak sesi gayet ama gayet yeterli hatta bir kere arkam dönüktü aha erdal geliyor dedikten baya bir sonra yanımıza ulaştı ses kalın değil zipp 404 leri gibi tar tar sesi yok :) bmw m3 olarak düşünün yüksek ama ince :D

wiggle.com a baktınızmı birde vardır mutlaka

@Yağız Gökmen sesle alakalı soruyu baska bi arkadas sormustu ama cevabınız benim adıma da tatmin edici oldu tesekkürler :) yurtdışı sitelerinin hepsine baktım. en mantıklıları merlin ve evans. ben işte ben kararsızım.

@sinobjk

Pardon hatlar karışmış :) bakalım bende baya üstündeyim bu jantların ya bisiklet değiştiricem yada jantlar ile mevcut bisiklete devam bu zondalar resmen piyasayı bozdu :D

@Yağız Gökmen

hiç sorma yaa. 2 haftadır kafamda deli sorular. karar vermiş oluyodum aktif pedalın kuru deiştirmesi işleri tekrar bozdu. ne yapıcam hiç bilmiyorum.

pedal bisiklet 1080TL fiyat verdi zonda için haberiniz olsun 15 günde teslim campagnolo'dan direk sipariş veriyorlar-mış. merlinden alınca da vergi ile aynı paraya geliyor ancak şu an shimano uyumlu yok... maille stok alarmı isteyin ama 1 aydan erken yeni stok geleceğini düşünmüyorum...

@sinobjk Bence zaten öyle bir imkanın varsa bence kışın al emin ol çok daha uyguna gelir... :)

@Savaş Uzun bende öle düşünüyorum. aralıkta falan yılbası indirimleri olur diye düşünüyorum ama dövizin akibeti belirsiz malesef.

bikediscount teslim yeri tr seçince haliyle vergisiz fiyatı hesaplamış ben de gaza geldim
normal fiyat 339€
(link)

beyler nereden alırsanız alın her türlü 1100TL civarına geliyor dövizin düşeceği de yok farzedin euro 3TL ye düştü bu sefer de 1000TL ye gelir sonuçta 99'a 100 pahalı gelmezmiş ihtiyacınız varsa alın bakın keyfinize bekle bekle nereye kadar...

kafam attı su an eurusları inceliyorum. sanırım eurus alıcam :D

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
Dün akşam Sakarya PİM evime yakın olduğundan direk gidip aldım bekleyemedim göndermelerini...
Çok sağlam bir paketleme olmamış hatta bu yüzden arka tarafın göbek kısmında fotoğrafta görüldüğü gibi ufak sürtünme olmuş :acpsnr:
Birde bir zarf içinde Mandallar, 10s uyumlu hale getirmek için pul ve kitapçıklar... (fotoğraflar da vardır) Şimdi bu paketin üzerinde racing 3 yazıyor ve mıknatıs tel tutma ve akort anahtarı gibi ibareler var ama işaretli değil ve içinden çıkmadı... Daha önceden alan vs. var mı içinde çıkması gerekmiyor mu? Ona göre mail atacağım da yardımlarınızı bekliyorum... image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

Son olarak 1230,80 tl jant + 166,60tl de vergi ödedim...

@Lightodark

Merhaba, zonda'yı kullanıp satmış birisi olarak, freehub sesinin yeterince iyi olduğunu söyleyebilirim. Kalın bir ses yok, ancak ince ve yeterince iyi ses çıkıyor.

Bu video bana ait, sesi buradan dinleyebilirsiniz.

Geri