Öncelikle yeni jant setiniz hayırlı olsun. Paketleme konusunda size hak verdim. Benim aldığım Zonda'lar balonlu torbalar içerisinde her jant ayrı ayrı birbirine deymeyecek şekilde elime ulaşmıştı.
Freehub sesine gelince zamanla açılır demek isterdim. Ancak o jant seti hakkında hiç bilgim yok. Kullanan arkadaşlara sormak lazım.
campy ve fulcrum un herşeyleri aynı paketlemeleri dahil. ama merlin conti dış lastikle beaber yolladıklarından dış lastik montajını yapıp yollamış paketi bozan merlin yani. neyseki setinizde bir sıkıntı yok.
@Savaş Uzun hocam bişe sormak istiyorum. bende jant seti sipariş edicem merlinden biliyorsunuz. elinize kac günde ulaştı jant seti ?
ben de merlinden zonda alacağım shimano stok bekliyorum,
merlin siparişileri normalde Royal Mail ile gönderirlerse 7-8 günde ulaşıyor ancak gümrüklü paketler en erken 10-12 gün civarında elinize ulaşır...
@Hamid Asım bende zonda yı bekliyordum ancak yaptıgım araştırma sonucu emin olmamakla birlikte stoga girmesi en az 1 ayı bulur ve kargosuyla benim elime ulaşması 1.5 ay olsa bu sezonu kacırmış oluruz. bütceyi epey zorlucak ama eurus almaya karar verdim.
Merline mesaj attım zonda shimano ne zaman stoklarınıza gelecek diye, campagnolodan 2-3 haftada bir yeni stok geliyormuş. Geçen hafta shimano bitmişti. Zannediyorum 10-15 güne kalmadan yeni stok gelecektir almak isteyenlere duyrulur.
@Fırat Y. Valla ben o sesi duydukça rahatlıyorum tamamen terapi gibi geliyor bana bu benim şahsi görüşüm kimi de hiç sevmez ... Bu gece ilk turumu gerçekleştiriyorum bakalım ...
Dün gece 23 km bu sabah 19 km kullandım ve öncekine göre direk fark ettiklerim; Kesinlikle pedal'a uyguladığım gücün direk karşılığını alabiliyorum ve belirli hızlara çıktığımda pedal çevirmeyi kestiğimde hemen yavaşlamıyor, yokuşlar daha rahatladı... Bu kadarlık jant böyleyse daha üst seviyeleri cidden düşünemiyorum... Akıcılık harika, ağırlık konusu zaten kafadan 860 civarı hafifledi bisiklet bu da yokuşlarda hissettiriyor kendini...
Bu arada sadece önceki Concept marka jant ile kıyaslıyorum... Tecrübem yok yani farklı jant setleri ile...
Yanlış biliyorsam uyarın lütfen, yeni jant setleri bir süre sonra açılıyormuş yani akıcılığı vs. artıyormuş... Hoş şu andaki hali bana gayet yeterli geldi...
Not: Bütçe varsa jant konusunda ne kadar iyisi alınabiliyorsa o alınması gerekiyor zanımca...
*Fulcrum racing 3 ve Campagnolo Zonda arasında fark varmış görünüş olarak ilk dikkatimi çekmemişti, arka jantta örüm bakımından şöyle fark varmış tabi çember göbek aynıdır onu bilmiyorum...
Ve son olarak; 1- GP 4000s II gerçekten harika yol tutuşu...