Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

dostum hayırlı olsun jantın, vergi az tutmuş %18 değil miydi ? 1230TL için 220TL civarı hesapladım... senin hesaba göre %13 gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
Scudo
@Savaş Uzun

İşaretli olmayanlar çıkmıyor :)

Ses için de freehub'ın içindeki yağın azalması gerekiyor. Veya açıp siz yağın birazını alabilirsiniz.

ekleme: Ben bir ara yağı azaltmıştım rulmanları değiştirirken, şu anda o ses çok sinirimi bozuyor, yakın bir zamanda açıp yağlayacağım tekrardan:).

image.jpg

@Hamid Asım Çok sağ ol... O durumu bende anlamadım :D az tuttu vergi bende 230 tl civarı öderim diye bekliyordum ama öyle olmadı :D

@Edip Dinçer Yok yok hiç gerek yok kendi azalsın :D İstesek göndermezlermi acaba hani bunu zaten çizik yollamışsınız vs. diyip :D

@Savaş Uzun

Öncelikle yeni jant setiniz hayırlı olsun. Paketleme konusunda size hak verdim. Benim aldığım Zonda'lar balonlu torbalar içerisinde her jant ayrı ayrı birbirine deymeyecek şekilde elime ulaşmıştı.

Freehub sesine gelince zamanla açılır demek isterdim. Ancak o jant seti hakkında hiç bilgim yok. Kullanan arkadaşlara sormak lazım. :)

@Erdal YILMAZ Çok sağ olun... Evet keşke öyle yapsalarmış Zonda ile aynıymış zaten, büyük ihtimal zamanla açılacaktır diye düşünüyorum :D...

campy ve fulcrum un herşeyleri aynı paketlemeleri dahil. ama merlin conti dış lastikle beaber yolladıklarından dış lastik montajını yapıp yollamış paketi bozan merlin yani. neyseki setinizde bir sıkıntı yok.

@Savaş Uzun hocam bişe sormak istiyorum. bende jant seti sipariş edicem merlinden biliyorsunuz. elinize kac günde ulaştı jant seti ?

• Beğen
ben de merlinden zonda alacağım shimano stok bekliyorum,
merlin siparişileri normalde Royal Mail ile gönderirlerse 7-8 günde ulaşıyor ancak gümrüklü paketler en erken 10-12 gün civarında elinize ulaşır...

@sinobjk Aynen merlinin işidir kesin... 10 günde teslim aldım... 14 ümde sipariş verdim dün teslim aldım 10 günde yani...

Bu arada royal ile değil postnl ile yolladılar...

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
@Hamid Asım bende zonda yı bekliyordum ancak yaptıgım araştırma sonucu emin olmamakla birlikte stoga girmesi en az 1 ayı bulur ve kargosuyla benim elime ulaşması 1.5 ay olsa bu sezonu kacırmış oluruz. bütceyi epey zorlucak ama eurus almaya karar verdim.

@Hamid Asım

(link)

Shimano uyumlu olanı stoklarında mevcut. Daha önce buradan satın almıştım. 1 hafta içerisinde ulaşmıştı.

@Erdal YILMAZ

merlin 70 küsür dolar daha ucuz :D ona en yakın evans var oda 39 dolar kargo istiyo. yani hepsini araştırdık en uygunu merlin.

Merline mesaj attım zonda shimano ne zaman stoklarınıza gelecek diye, campagnolodan 2-3 haftada bir yeni stok geliyormuş. Geçen hafta shimano bitmişti. Zannediyorum 10-15 güne kalmadan yeni stok gelecektir almak isteyenlere duyrulur.

Butceyi kastik eurus u siparis ettik beklemeye gectik hayirlisi bakalim.

• Beğen
@Fırat Y.
seviyorlar demek ki, çıt çıt :D

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
@Fırat Y. Valla ben o sesi duydukça :D rahatlıyorum tamamen terapi gibi geliyor bana bu benim şahsi görüşüm kimi de hiç sevmez :D... Bu gece ilk turumu gerçekleştiriyorum bakalım :D...

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
@Savaş Uzun merakla bekliyorum yorumlarını bende de focus var çünkü ama sesi ilgilendirmiyor beni performans farkı nasıl oldu onu merak ediyorum :)

Fulcrum Racing 3 2015

Dün gece 23 km bu sabah 19 km kullandım ve öncekine göre direk fark ettiklerim; Kesinlikle pedal'a uyguladığım gücün direk karşılığını alabiliyorum ve belirli hızlara çıktığımda pedal çevirmeyi kestiğimde hemen yavaşlamıyor, yokuşlar daha rahatladı... Bu kadarlık jant böyleyse daha üst seviyeleri cidden düşünemiyorum... Akıcılık harika, ağırlık konusu zaten kafadan 860 civarı hafifledi bisiklet bu da yokuşlarda hissettiriyor kendini...

Bu arada sadece önceki Concept marka jant ile kıyaslıyorum... Tecrübem yok yani farklı jant setleri ile...

Yanlış biliyorsam uyarın lütfen, yeni jant setleri bir süre sonra açılıyormuş yani akıcılığı vs. artıyormuş... Hoş şu andaki hali bana gayet yeterli geldi...
Not: Bütçe varsa jant konusunda ne kadar iyisi alınabiliyorsa o alınması gerekiyor zanımca...

*Fulcrum racing 3 ve Campagnolo Zonda arasında fark varmış görünüş olarak ilk dikkatimi çekmemişti, arka jantta örüm bakımından şöyle fark varmış :D tabi çember göbek aynıdır onu bilmiyorum...

indir.jpg

Ve son olarak; 1- GP 4000s II gerçekten harika yol tutuşu...

Geri