Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

@Erdal YILMAZ işte bende anlamıyorum bu ses sevdasını biraz da bu videoların etkisiylemi insanlar birbirlerini gazlıyor, hub sesi nasıl arttırılır diye videolara bile rastladım, yahu hız motoru alın da ses olayını kökünden çözün bari :D

• Beğen
Tepkiler: guneycingi
Scudo
@Fırat Y. Valla ben de pek keyif almiyorum acikcasi, hic ses olmasa en iyisi;) ama arastirirken baktigim tum videolarda vizzz vizzz ses vardi, benimkinde olmayknca huylandim;)

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
arkadaşlar yanıtları tek tek okudum,vento ile zonda arasında 100 küsür grm fark var ve vente 1660gr vala işin aslı azda şekiline şemaline bakarak jant seti almak idi amacım,almıcaktım vento felan aslında,setim campy olunca dedim jantlardacampy olsun bari,ben mavic ksyrum ssc sl modelini kulanıyorum,tel kırdı bende yeni bir set almaya kararı o zaman verdim işde,zonda vento arasında inanın çok gitim geldim,sonra dedim hiç gerek yok az ağır olsun sağlam olsun düşüncesi ağır bastı kendimce,hemde ne gerek var 40-50 Euro para vermeye deyip vento aldım burdanda siz kulanıcılara fikir somrak istedim,sonuçta iyimi yaptım kötümü düşüncesi gelip gidiyor işde

@Kazuya Ses olayı tamamen freehubın içindeki gres ile alakalı. Bir süre kullanınca arkadaşların dediği gibi ses artıyor ancak açıp tekrar yağlarsanız ses yine azalır.

@mutlu07 50 euroluk fark teknik tablo farkı için bile ödenirdi bence. Racing 3 kullanıyor olsam da Vento hakkında pek bilgi sahibi değilim.

@tolga akyol vala içimi az karartın tolga
az pişmanlıkıga doğru gidiyor gibiyim sanrım daha fazla sormim en iyisi :)

@mutlu07 Pişman olacak birşey yok hocam. Ufak tefek farklılıklar bize ne kadar etkisi olur bilmiyorum.Ben Racing quattro sipariş ettim ama kutudan Racing 3 çıktı.Baştan üzülmüştüm ama sonra sevindim.50 euro farka Zonda daha mantıklı olurdu ama bence takılacak birşey yok bence :D

@tolga akyol hocam vento,zonda ve Racing 3,bu üç janta baktım işin aslı hep üç kuruş hesabı yapıp birde kulanıcı durmuna göre hareket etim aslında,en son git geler yaşadım kapadım gözümü vento aldım sipariş etim işde nrunbergden bir mağzadan işin aslı kararsız biriyim elimde iki set daha var birini stılığa koydum şimdide düşünüyorum satıp satmamamyı diğer setiiventoyu günlük kulanım anttenman her yol için düşünüp aldım aslında,teşekür ederim yanıt için ama işde insan sorunca içinde kalan o diğer seçeneklere yorumlar gelince az pişman oluyor gibi

@mutlu07 Ben şahsen pişman olmazdım.Hali hazırda iyi bir setiniz var ve idmanda kullanmak için almışsınız.Galiba pişman olunacak bir şey yok.Demek istediğim olsaydı daha iyi olurdu tarzında bir düşünceydi.Bu arada bu arada benim racing 3 de çok sessiz .Hatta hiç ses yok :D Trafiksiz yolda biraz duyuluyor vızz vızzzzzz

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@tolga akyol hoca ses takıntım yada düşüncem yok olmadıda,burda insanların jant sesne baktığını görüyorum kimi sesi seviyor kimi sevmiyor,bunuda anlamıyorum :) bir ses düşüncem yoki yani sesi olmuş olmamış ben kulanmak için alıyorum zaten teşekkür ederim içime su serptiniz yahu :)

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
@mutlu07 hehe ne demek:)) Ben biraz ses olsun isterdim.Bazıları çok kafa patlatsa da en azından eski aksium jantımdaki kadarı iyiydi.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Ozan k. daha iyisi sizin olsun diyeceğim ama zaten daha iyisi var sizde
Çok tesekkürler

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
@Kazuya zonda hayat onda :) harika olmuş iyi günlerde kullanın arkadaşımın zondaları 4k da hala ilk günkü gibi ömürlük jant gerçekten biri şu ceramic rulmanları alıp denesin yahu :p

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@Yağız Gökmen çok teşekkürler,
Yaw seramik hikayesi her yerde yazıyor ama takan bir Allah'ın kulunu görmedim. Bir campagnolo efsanesi olmasın

@Kazuya zonda almadım ama çok araştırdım kimisi kesin alın kimisi sakın almayın diyor ceramic speed rulmanları kadar verimli değildir ama mutlaka bir artı verir jantlara diye düşünüyorum

aslında öyle uçuk bir fiyatı da yok (link)

Zondada bende gidip geliyorum:)

Satanı bulsam ben de zonda alacağım :) Yurtdışından almak zor geliyor tecrübe etmediğim siteler hep =)

@Migel
Yurtdışından almak daha mantıklı ;)
(link)

Geri