@Fırat Ç. Merhabalar fırat hocam
Akort kurtarmıyor tornacılara da gösterdim kimse birşey yapamıyor maalesef.
Dün yine shimano eh rs20 çember sipariş ettim satıcı rs 11 in bir üst modeli dedi ben de çok birşey bilmediğim için inanmak durumunda kaldım. Bisiklet sepeti 225 lira 6taksit sanırım 50 lira civarı da örülmesi tutar. Umarım bir daha bu tür bir kaza yaşamam bisiklet daha 200 km de
Bu arada rs 20 rs 11 den cidden daha mı iyidir rs yanındaki numaralar sanırım jant kalınlığını gösteriyor ne anlama geldiğini çok da bilmiyorım araştırdım pek bir bilgi de bulamadım bugün shimano distiribütmrü arayıp bilgi almaya çalışacağım
Cevapladığın için teşekkürler
@hamlet2006 teşekkür ederim rs20 çember sipariş ettim eski telleri ördüreceğim
Arkadaşlar 32 delik 7 li kaset ruble uyumlu arka göbek arıyorum. Gördüklerim hep 8-9-10 vites uyumlu. Shimano CS-HG 41 ve muadil ürünlerle birlikte kullanabileceğim.
@Hurol Yoney
Aynen.Ara pul veya spacer diye satılıyordu ve rubleniz 7 li ise ona göre atıyorum 2,5 mm alıcaksınız bunu bir bisikletçi ile görüşüp veya daha önce böyle bir değişim yapmış biriyle konuşun derim.
Herkese merhaba. Bisikletimin üzerinde Giant s r2 jantlar mevcut. Bu kurlar sonrasında 1000₺ ye kadar yerine alabileceğim jant tavsiyeniz var mı? O paraya bulamazsın yoluna devam et mi dersiniz
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim hub sesi orta ayarda akıcılığı çok iyi özellıkle rüzgarlı havada direnci kırıyor tavsiye ederim
ek olarak özellıkle yokuş çıkarken jant esniyor gibi @CeCeKa sizede öyle geliyor mu?