Trimax 35 ile ilgili forum da bu konu altın da bir kaç mesajımı görebilirsiniz Standart shimano rs10 dan sonra trimax e geçmiştim.rs10 jantı 10bin kullandım bir kere dahi beni yarı yolda bırakmadı .Akord dahi yaptırmadım.
Trimax 35 ten hem görsellik hem akıcılık olarak oldukça memnunum ki 2.seti alıp yedek te durmasını bile düşünüyordum.
940 km kullandım ve bir gün Tırmanış esnasın da (Ankara -dikmen) arka jant telim kırıldı İş çıkışı sabah Eve yakın olduğum için sorun haline getirmedim ve sırtladım bisikleti eve gittim
Ertesi gün Erdoğanlar bisiklete götürdüm 20 tl karşılığında tel değiştirildi.
bir kaç gün sonra Sabah kendimi iş öncesi Ankara Polatlı Antremanına hazırladım Toplam 160 K Tel değişiminden sonra ilk turum olacaktı...
Sabah evden çıktım 35. Km de Yokuş aşağı giderken arka jant telim yine kırıldı . Çok şükür bana birşey olmadı Antreman zehir oldu gün bitti otobüs otostop vs eve döndüm.Saat (06:40)
İlk fırsatta yine jantı aldım ve Erdoğanlar bisiklete gittim Sağolsun Sahibi lütfü abi ve diğer arkadaşlar bir kaç gün içerisinde değişimini sağlayacaklarını söylediler araya 1 mayıs vs girdi ve 4 gün sonra sıfır arka jantı almaya gittim
Şu an evde dolabın üstün de duruyor Takmadım dahi hevesim kalmadı şu an rs10 ile işe gidip geliyorum
Eğer aynı şekilde olur sa direk para iadesi yada başka ürün isteyeceğim..
Dikkatli kullanıcıyım çukura girmem atlamam zıplamam hor kullanmam .Sonuç olarak elektronik ürün de alsak belirli bir seri de hata olabilir bunun da bana denk geldiğini düşünüyoruz.Erdoğanlar bisiklet tutumundan dolayı Tekrar teşekkür ederim
Gelecek yorumlara göre kilo ve boy belirteyim kilolu değilim
196 cm
85 kg
Alacak arkadaşları yada kullanan arkadaşları bilgilendirmek amaçlı yazdım . Jant açıklamasında da belirtildiği gibi belirli bir kullanım dan sonra fren yüzeyleri siliniyor.
Hepinize kazasız sürüşler dilerim