Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

@cazci
@sinanarmy

Teşekkür ederim.

@Murat B. TEşekkür ederim. Profil enlerinin eski ve yenide farklı olduğunu bilmiyordum. Fiyatlarını iletmiş olduklarım 2017 veya 2018 dolayısıyla 25 mm lastiğime uygun olacaklar. Açıkçası düşük ağırlığı tercih ederim fakat hem görünüş hem de fiyat olarak diğerleri diğerleri zondadan ağır basıyor.

@BerkEvren
Teşekkür ederim. Bense görüntüsüne bakıyorum sanırım :D

Bulunduğum bölge oldukça rüzgarlı ama ikisi arasındaki bu kadarcık küçük bir profil farkı gerçekten de hissedilir derecede fark yaratabiliyor mu?

Scudo
Yaklaşık 4 set kullandım en son kullandığım Cosmic pro 50mm karbon jant seti idi ancak trimax 35 kadar akıcı bir sete henüz rastlamadım.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Shımano Ultegra WH-6800 için ne diyorsunuz peki kullananlar var mıdır ?

Tavsiye etmiyorum. Ucuz jantlara bakarken karşıma çıktı paylaşmak istedim. Fiyatı 5200 Euro. Herhalde bu jantları takınca tekerlekler yere değmeden bisiklet havada gidiyor.. 28 bin TL ye denk geliyor alan varmıdır bunu acaba :)

(link)

@Kaan Türkan

Eyvallah,telefon ile açtım sordum sizden sonra biri kalan ikisinide almış .Trimax işi yalan oldu anlayacağınız. Kafam çok karıştı, ultegra Wh- 6800 'a bakmaya başladım şu an :kötü:

@Bigpatron Söyle bir durum söz konusu yurtiçinde Jant üretilse ve 5200 tl olsa alacak çok kişi var. Yurtdışında da alan vardır çünkü adamlar icin 5200 birim bizim gibi 5,3 ile çarpmıyorlar.

@Bigpatron

Şöyle bir modeli de var. (link)

Jantın sadece kdvsi üst seviye jant fiyatına geliyor:)

Alan var. UCİ! granfondo da yabancı biri vardı. Lightweight'in kadrosuyla birlikte jantları da toplamış. Ayrıca tt için de Pınarello bolide bisiklet getirmiş ve bisikleti baya yere falan bırakıyordu adam. Kısaca paranın satın alabileceği en üst düzey bisikletleri almış gibi duruyordu. Yani cidden o derece dandik bir organizasyon için fazlaydı o bisikletler.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Abilerim ve arkadaşlar iyi akşamlar cole ROLLEN LITE jant Sentinel bakıyorum önerir misiniz olumlu yorumlarını gördüm fiyatıda güzel belki bütçeyi zorlayıcı cole rollen elite modelini alabilirim arada 500 tl var yorum sizin .şimdiden teşekkürler iyi akşamlar

@BerkEvren

Özel bir sebebi yok ama kullanıcı yorumlara baktığımda puan ortalamasının daha iyi olduğunu gördüm. Bu jant işinde de kafam karıştı somunda ultegra 6800 mü alsam mavic krsyum mu alsam:islik: bu işin sonu ZİPP mı Shamall mı filan olucak sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Emir haberal
@Sandozix Janttan beklentiniz ne asıl öğrenmemiz gereken bu... Kimi akıcılık, kimi hafiflik kimi görüntü kimi göbek sesi istiyor. Önceliğiniz hangisi o mühim :harika:

@BerkEvren Görüntüyü herkes ister sonuçta göze hitap etsin diye aldığımız kıyafetinden ayakkabısına kadar renk uyumu içerisinde olsun diye uğraşıyoruz.

Benim önceliğim ise akıcılığı ve sağlamlığı ve bütçe olarak 2.000'in üzerine çıkmak istemiyorum.

Ağırlık olarak 1.700 gramı bulmasın.

Yedek parça (jant teli,göbek,çember) konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Bu kriterlerde bulduğum jantları da bir önceki sayfada sıraladım.O jantlara ek olarak Ultegra'yıda listeye aldım. Durumlar karışık anlayacağınız:kötü:

• Beğen
Tepkiler: Emir haberal
trimax 35 jant setim var bir-kac sayfa önce yaşadığım durumu dile getirmistim ön jant 1267 km kullanıldı arka jant hiç kullanılmadı değişimden yeni verildi elinde ultegra 6800 jant olan var sa takas yapabiliriz

@Sandozix iyi jant setiydi alamayanlar fırsatı kaçırdı diyebilirim belki tekrar tr ye gelir soruşturmak lazım

• Beğen
Tepkiler: Sandozix
arkadaslar suan fulcrum racing 3 jant seti var 1.555gr bundan trimax 35 profil e geçmek mantıksız mi olur fark olur mu aralarında sanırım trimax daha agır. ikisinide deneyimleyen var mıdir

Merhaba Arkadaslar

Merida scultura 5000 biskletimin jantlarını değiştirmeye karar verdim. Mevcut stok jantlar 2300 gr.

Cole Rollen Elite ve Campagnolo Zonda aradında kaldım. Zonda yaklaşık 800 tl daha pahalı. Bu farkı vermeye değer mi? Genelde duz yolda kullanıyorum, ancak arada sırada dik rampalara da turmanıyorum.
Kilom 66 civarı.

Hangi jantı tavsiye edersiniz?

Değerli fikirlerinizi rica ederim.

İyi sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Jant seti almak ne kadar zormuş :) ben bisikleti alırken bu kadar zorlanmamıştim.
1000-1250 tl bütçe ayırdım bu işe. Campagnololar, Rollenlar, Visionlar. Kafam o kadar karışık ki.

En son şunda karar kıldım gibi.

(link)

Nokta atışı yapmak elbet zor ama tüm tavsiyelere açığım. :)

@MAZDARX8BZonda orta Rollen ise giriş seviye bir model. Zonda yaklaşık 150gr gibi daha hafif daha sert daha konforsuz yani daha agresif bir jant seti. Bütçe müsait ise Zonda C17 alır uzun süre arkama bakmam. Sıkıldığınız zaman rahatça satarsınız.

(link)

@Gurkan S. Bu bildiğim kadarıyla başlangıç olan seti. Yeni aldığım bisiklet bu jantlarla gelmişti ordan biliyorum. Bence team yerine trimax lere bakın derim..

Geri