Scudo Sports

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

@goldengear
tam da bu noktada aklıma şu takılıyor: nasıl en iyi seçeneğin aksium olduğunu düşünüyorsunuz? ben de kıyas yapmak istiyorum ama sadece fiyatı kıyaslayabiliyorum. Sıfır almayı düşünmüyorum.

Scudo
Şöyle ki aksium 1780 gram olduğu için yokuşta rahatlarsın, çok akort gerektirmeyen sağlam bir yapısı var, aero jant telleri var, rulmanlı ve akıcı bir set. 1000tl bandına göre avatajlı gözüküyor.

• Muhteşem
Tepkiler: meren12
@meren12
belki fikir verir:

(link)

• Beğen
@OnurYollarda
Sanırım bu bisiklet şu an satılık. Sahibindende çok denk geldi de ben bakmamıştım

@meren12
Doğrudur hocam.. Birkaç gün önce 105 setli Peugeot R13 alınca satışa çıktı bu :)

• Beğen
Konuyu dağıtıyorum azıcık ama grup seti satmayı düşünür müsünüz?

Bir de prometheus ismi tanıdık geliyor mu size?

@özgür duygu
1. bisikleti bütün satacağım
2. Evet yıllarca motosiklet camiasında kullandığım kullanıcı adımdı Prometheus. Makaleler falan yazardım :)

• Beğen
Cbr125 konusundan praetorian bende. Vay be motosiklet.net vardı bir de.

Tamamdır umarım hızlıca kolayca satarsın hemen..

Jant konusunda 1000 tl seviyesine çıkmadan 750 tl civarına sıfır plus rc bulunuyordu 1910 gram civarı.

Ayıp olacak ama srim arkadaşlar forumda. Yeniyim konu nasıl açarım

@Sirac KRTSN
sağ üst köşede kalem var. oraya tıkla ve başlığını hangi kategoride açmak istiyorsan ona tıkla. doğru kategoriyi seçesin ki üyelerden linç yemeyesin:D

Herhangi bir bisikletciden ama usta olanindan.

@meren12
Tamda nokta atışı için en uygun zaman.etikete ne yazacağım ????

Elimdeki plus rc30 jant setini satıyorum ilgilenen varsa. 200+km kullandım

@Wberlin
Kaç para

Continentalmı Schwalbemi michelinmi aralarında sıralama yapabilirmisiniz

@HaLiLÖz
Öyle bir sıralama yapmak mümkün değil, her markanın farklı özelliklerde farklı fiyat segmentlerine hitap eden modeli mevcut,
markaları genellerseniz bir kullanıcının memnuniyetsizliği ile başka kullanıcıların sorunsuz deneyimleri çakışacaktır.

Karşılaştıracaklarınız eğer popüler modeller ise (link) sitesinde listeye ekleyerek;
aynı anda 3 modeli patlak korumasından ağırlığına ve akıcılığına farklarını inceleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: finarod
(link)
Bu jant seti hakkında bir bilgisi veya fikri olan varmıdır? Bu jant setini almayı planlıyorum

Selamlar,

Şuandaki setimden önce epeyce araştırmıştım, Londra'da bir arkadaşıma aldık.
Hunt elde üretim yapan butik bir firma, ben tercihimi parçası daha kolay bulunan bir modelden yana kullandım.

bu modelin 27mm genişliği kaynaklı fren kaliperlerinizin desteklediğinden emin olun, 25mm ile ile tabiri yerindeyse hiç bombesiz duruyor lastik.
Ağırlığı fiyatına göre averaj, daha hafife ve daha genişe ihtiyacınız varsa Roval düşünebilirsiniz.

@Adrenalin26

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@fahrettin akansu
Yani yedek parça sıkıntısı olabilir diyorsunuz. Roval profil jantlar biraz pahalı bana göre.
Frenlerin desteklemesin den kastınız jantın gemişliğinden dolayımı?

Ben olsam bu fiyatlarda 240s göbekli bir jant tercih ederdim.

Örneğin: (link)

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Geri