Bence saçma sapan bir test. Sıcaklığı fahrenheit ile, hızı mph ile ölçenlerden fazla bir şey beklememek lazım...Çok ilginç bir videoya denk geldim, tecrübeli arkadaşlar bize harika sonuçlar çıkaracaktır
(link)
Saçma bir bakış açısı olmuş; ne yapalım Amerikalı testleri hayatımızdan çıkartalım mı?Sıcaklığı fahrenheit ile, hızı mph ile ölçenlerden fazla bir şey beklememek lazım...
Kilonuzu taşır ama tırmanışta aradığınız performansı verir mi? Tabiiki hayır. Tırmanış jant setlerine göre ağır. Lâstik, iç lastik, kaset ve QR eklendiğinde ağırlığı 2,5 kiloyu geçecek. Saf tırmanış jantı arıyorsanız almayın. Sadece antreman ve turlarda kullanacaksanız neden olmasın. Şahsen benim jant seti 55 mm yüksek profil 1850 gram. Tırmanış için değiller ama tırmanırken pekte dezavantajı olmuyorSelam arkadaşlar, linkteki jantlar hakkında fikrinizi sormak istiyorum. 100 kg ağırlığımla beni uzun turlarda rahat ettirecek, hızlanma ve tırmanış performansını dert etmediğim bir jant arıyorum![]()
(link)
Kilonuzu taşır ama tırmanışta aradığınız performansı verir mi? Tabiiki hayır. Tırmanış jant setlerine göre ağır. Lâstik, iç lastik, kaset ve QR eklendiğinde ağırlığı 2,5 kiloyu geçecek. Saf tırmanış jantı arıyorsanız almayın. Sadece antreman ve turlarda kullanacaksanız neden olmasın. Şahsen benim jant seti 55 mm yüksek profil 1850 gram. Tırmanış için değiller ama tırmanırken pekte dezavantajı olmuyor
Ozaman gayet uygun. Bir ara iş bisikletime almayı düşünmüştüm. Nette okuduğum yorumlarda gayet olumlu geri bildirimler vardı. Tayvan yapımı UCİ onaylı jantlar yapıyor firma.Tırmanma ve hızlanma önemsemediğim konular100 kg lık sürücü için 150-200 gramın pek de bir fayda vereceğini sanmıyorum
@hamlet2006 haksız mıyım?
![]()
Tırmanma ve hızlanma önemsemediğim konular100 kg lık sürücü için 150-200 gramın pek de bir fayda vereceğini sanmıyorum
![]()
2kg daha hafif bisiklete 2 katı para vereceğime 2 kg zayıflarım aynı şey demek gibi bişey bu
Tırmanma ve hızlanma önemsemediğim konular100 kg lık sürücü için 150-200 gramın pek de bir fayda vereceğini sanmıyorum
![]()
shminano giriş seviyesi jantlara bakın o zaman. black fridayda 40 dolardı rs serisi.Tırmanma ve hızlanma önemsemediğim konular100 kg lık sürücü için 150-200 gramın pek de bir fayda vereceğini sanmıyorum
![]()
Sorunsuz birçok jant seti var ama onlarında fiyatı aşırı bir sorun@Fuubar sorunsuz bir marka ya da model yok sanırım her markanın bir sorunu sıkıntısı oluyor sanırım bazı modellerde ordan burdan görüyorum ne aldınız hocam jant seti olarak memnun musunuz