Merhaba Bigpatron teşekkür ederim ,2 gün önce detaylı olarak yazdığım açıklamalara ve sorulara bakarsanız jantlarımın belirgin bir sorunu olmasa da aktarım sistemi yükseltmesine bağlı olarak jant setinde bir yenienmeye gitmenin iyi olabileceğini düşündüm.Tubeless sistemleri biraz profesyonellere yönelik geliştirilmiş gibi ve gelişme aşamasındaymış gibi görünüyor,bu yüzden özellikle kullanıcıların ve bilgisi olanların önerilerini merak ediyorum..
Merhaba teşekkür ederim, bu durumda tubeless kitle geçiş seçeneği iptal oluyor.
Bir gün önceki açıklamanın sonundaki soruları aşağıya ekledim..
1. Önerileriniz ne olabilir gözümden kaçan ya da aradığım özelliklere uygun başka set var mıdır?
2.Tubeless jant seti ve uyumlu dış lastikler sıvı eklenmeden de kullanılabilir mi?
3.Tubeless setlerde gerekirse iç lastikle birlikte klasik clincher dış lastik de kullanılabilir mi?
Özellikle adı geçen jantsetleri kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum teşekkürler..
Tubeless ready; tubelessa çevirmeye hazır demek. Tubeless için gereken bandı çekip, supabı takıp tubeless lastik kullanabilirsiniz yani. Daha sonradan çıkan UST, 2bliss gibi sistemlerde ise bu şekil bir dönüşüm genelde gerekmiyor.
Merhaba teşekkür ederim, bu durumda tubeless kitle geçiş seçeneği iptal oluyor.
Bir gün önceki açıklamanın sonundaki soruları aşağıya ekledim..
1. Önerileriniz ne olabilir gözümden kaçan ya da aradığım özelliklere uygun başka set var mıdır?
2.Tubeless jant seti ve uyumlu dış lastikler sıvı eklenmeden de kullanılabilir mi?
3.Tubeless setlerde gerekirse iç lastikle birlikte klasik clincher dış lastik de kullanılabilir mi?
Özellikle adı geçen jantsetleri kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum teşekkürler..
Son düzenleme: