sadi imren
Bursa Tur Komitesi | B.T.K
- Tepki
- 5.365
- İsim
- Sadi İMREN
- Başlangıç
- 1949—50
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Khamsin, bir tık daha üst seviye jant. Çemberler farklı; Khamsin'in profili birkaç mm daha yüksek olmasına rağmen daha az telli olduğu için daha hafif.3. seçenek olarak buna ne dersiniz peki? khamsin ile farkı telleri sanırım?
(link)
Khamsin, bir tık daha üst seviye jant. Çemberler farklı; Khamsin'in profili birkaç mm daha yüksek olmasına rağmen daha az telli olduğu için daha hafif.
Aynisi bana oldu. 2019 campy lerle mazgala girdim. Ön jant birebir kopya oldu. Yeni çembersiz imkansiz. Ben de teller ve göbekte çizik bile yoktu sende var sanırım teller yamulmuş. Ben italyaya wiggle a aktif pedala vs herkese yazdım sonunda yeni ön jantı sıfır aldım. Çember parası yeni jant tan pahalı campyde valla. Ayrıca senin jant token mi? Tokende 2 yıl crash replacement policy var. Sitesine gir bi incele ben öyle okumuştum bi zamanlar bende token almayı planlıyordum ama sonra campy ci olduk. Italya ya adamlara en son resmen sövdüm ama caresiz yine f/p den dolayi tercih ettim fakat musteri memnuniyeti tipik italyan adamların. Araki bulasın resmen.
Böyle:şimdi bu ürünü aldım diyelim. SORU ŞU: bu çemberin yeniden örülecek ancak tellerin geçeceği boşluklar jant çemberinde kapalı nasıl olacak bilgisi olan var mı?
@Murat B. Baya zor bir surecmis.
Benim zondalarin fren yuzeyi yaz kis kullanimdan dolayi cukurlasti. Kisacasi cop oldu atmaya kiyamiyorum. Jant cemberi almayi dusunmustum ama bunu gordukten sonra sifirindan pahaliya gelecegini dusunuyorum.
@Murat B. Baya zor bir surecmis.
Benim zondalarin fren yuzeyi yaz kis kullanimdan dolayi cukurlasti. Kisacasi cop oldu atmaya kiyamiyorum. Jant cemberi almayi dusunmustum ama bunu gordukten sonra sifirindan pahaliya gelecegini dusunuyorum.
5000 km civaridir. Ise git gel, yagmur,l camur. Fren pabucu cok onemliymis onu ogrendim aci bir sekilde. Arka freni daha cok kullandiginiz icin daha cabuk eriyor.ne kadar kullanım sonunda böyle bir durum oldu?
5000 km civaridir. Ise git gel, yagmur,l camur. Fren pabucu cok onemliymis onu ogrendim aci bir sekilde. Arka freni daha cok kullandiginiz icin daha cabuk eriyor.
@srdrmrs ben de anlayamadim. Benim arka fren yuzeyinde cukurlasma oldu. On kullanilabilir durumda. Kisin bisikleti temizlerken fren pabuclarindan tas, cam parcalari cikarttigimi bilirim, ben ona yormustum.