Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

yok benim jantlarda tubeless ready , iç lastikle kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
Benimde jant seti tubeless ready ve 2 senedir iç lastik ile kullanıyorum bende bir sorun yaşamadım.

Scudo
Peki Tubeless lastik Clincher jant ile kullanılır mı?

Peki Tubeless lastik Clincher jant ile kullanılır mı?

Soldaki iç lastikli jant sağdaki tubeless. Bu durumda sadece iç yüzeyleri farklı.Lastiği jantta tutan kanca kısımları hemen hemen aynı.Bu durumda tubeless lastik clincher rimde bir sorun yaşamaz gibi.

Ekran Alıntısı.JPG

• Beğen
Tepkiler: asibol
@asibol Pro one lastikleri iç lastiğinizle de kullanabilirsiz hiçbir sorun teşkil etmez ancak o lastiklerin söküp takılması biraz zahmetli olabilir kenar kısımları fazla sert diye biliyorum. Tubeles kullanmayacaksanız farklı bir model tercih etmenizi öneririm. Ucuzda bir lastik sayılmaz, elden satmayı deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@asibol Pro one lastikleri iç lastiğinizle de kullanabilirsiz hiçbir sorun teşkil etmez ancak o lastiklerin söküp takılması biraz zahmetli olabilir kenar kısımları fazla sert diye biliyorum. Tubeles kullanmayacaksanız farklı bir model tercih etmenizi öneririm. Ucuzda bir lastik sayılmaz, elden satmayı deneyebilirsiniz.
Eğer iç lastikle performans olarak gp 4000 s2 den iyiyse söküp takma zorluğuna katlanırım. 😄 Teşekkürler bilgi için.

Merhaba arkadaşlar,
Campagnolo Bora One C50 ile
Campagnolo Bora WTO 60 arasında ne gibi fark var bilen var mı? Araştırdım ama bulamadım 🤨🤨

@Murat B. başka bir farkı yok dimi hocam?

@Özcancan aslında tamamen farklı jantlar, ben en bariz farkları yazdım...

Disk frenli jantların bisikletim için uygun olup olmadığını nasıl anlarım?

@tolga.91 Maşada bunun için delikler oluyor dışarı doğru. Maşaya bakıp anlayabilirsiniz. Tabi maşa bisikletle beraber gelen masa ise yoksa arkayada bakmanız gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: tolga.91
400 600 civari güzel jant alabilirmiyim şuan bianchi slr 400 ün orjinal jantı var arka jant darbe sonucu eğildi jant cemberinde sıkıntı var göbegi felan iyi durumda

@ilkan.06 Sadece arka lazımsa şu olabilir mi;

(link)

O jantın takımı için 800 TL civarı bütçe lazım. 774 TL'ye de şu var;

(link)

@ilkan.06 Hiç Shimano jant kullanmadım. O Plus'ı kullandım. Fiyatına göre gayet iyi, 4 dakika civarı dönüyor. Ama Plus batmış bir firma. Sorun çıkarsa muhatap bulamazsınız.

Merhabalar arkadaşlar. Geçenlerde açtığım konu sonunda karbon jant setimi aldım. Bu haftasonuna gerçekleşen Arka Granfondo yarışında yeni jant setimi test ettim. Yarışın neredeyse tamamında yağmur yağdı veya sürekli ıslak zeminde sürdüm. Şöyle bir sıkıntı ile karşılaştım, frenlerim neredeyse hiç tutmuyordu. Çok zorlandım diyebilirim. Bu konuda ne yapabiliriz? Bu sorun bütün karbon fren yüzeyli jantlarda var mı? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Geri