Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Bir miktar daha bilgiyle geldim. Prime'ın her iki serisinde de rulmanlar ile alakalı şikayet var bolca. Rulmanların çok çabuk kirlendiğini ve 1 yıl içerisinde iflas ettiğini yazan çok fazla yorum okudum. Hatta kendi rulman setiyle değiştirildikten sonra tekrar kısa sürede bozulduğunu da yazanlar var. Chainreactioncycles black edition için fiyatları yükseltmiş ancak, CeramicSpeed rulmanlı seride %50 kadar indirime gitmiş. 750euro'ya şu an CeramicSpeed rulmanlı black edition satıyorlar. 200euro olduğunu düşünürsek black edition hafifliği bedavaya geliyor.

Öte yandan başımız ağrımasın istiyorsak Vision CS 40 var bike24.com'da. Kargo ücretlerine rağmen uyguna geliyor.

Çok güzel bilgiler bunlar, çok teşekkürler. Okuduğunuz şikayetlerin linklerini paylaşmanız mümkün mü acaba? Özellikle BlackEdition için hem Wiggle'da, hem CRC'da hem de road.cc'de fazla iyi yorumlar var. Bu yorumlar tabii ki çoğunlukla ilk alındığında gelen mutluluk ve gazla yapılıyor. 6 ay, 1 yıl sonra gelip tekrar bir performans değerlendirmesi yapan çok az çıkıyor. Bir de CeramicSpeed rulmanlı seride gördüğünüz %50 indirimi de paylaşabilir misiniz? Onu da bulamadım.

Scudo
Çok güzel bilgiler bunlar, çok teşekkürler. Okuduğunuz şikayetlerin linklerini paylaşmanız mümkün mü acaba? Özellikle BlackEdition için hem Wiggle'da, hem CRC'da hem de road.cc'de fazla iyi yorumlar var. Bu yorumlar tabii ki çoğunlukla ilk alındığında gelen mutluluk ve gazla yapılıyor. 6 ay, 1 yıl sonra gelip tekrar bir performans değerlendirmesi yapan çok az çıkıyor. Bir de CeramicSpeed rulmanlı seride gördüğünüz %50 indirimi de paylaşabilir misiniz? Onu da bulamadım.

chainreactioncycles /tr/en/ prime-blackedition-x-ceramicspeed-wheelset/rp-prod178311 (linki düzenlersiniz benim yetkim yok henüz) indirimli ürün burada. 10 euro kod indirimiyle 742euro oluyor. Bu Türkiye için fiyatı tabi. Aynı ürün Wiggle'da 964euro.

Diğer yorumlar genelde youtube review videolarının altında. Mark T ve Nick Stevenson adlı iki kullanıcı review etmiş. Mark T direkt iade etmiş. Nick Stevenson ise rulmanları değiştirdiğini söylüyor. Video yorumlarında da iki yılda iki defa rulmanları değiştirenler var. Aslında rulman setlerinin ucuz olduğunu söylüyorlar ama Türkiye için sıkıntılı olur. Belki burada bir bisikletciden uygun boyutlarda NKS yada Enduro almak daha mantıklı olur ilk bozulduklarında.

Bu arada Prime, CRC ve Wiggle'ın in-house markası. O yüzden olumsuz yorum görmek zor olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
chainreactioncycles /tr/en/ prime-blackedition-x-ceramicspeed-wheelset/rp-prod178311 (linki düzenlersiniz benim yetkim yok henüz) indirimli ürün burada. 10 euro kod indirimiyle 742euro oluyor. Bu Türkiye için fiyatı tabi. Aynı ürün Wiggle'da 964euro.

Diğer yorumlar genelde youtube review videolarının altında. Mark T ve Nick Stevenson adlı iki kullanıcı review etmiş. Mark T direkt iade etmiş. Nick Stevenson ise rulmanları değiştirdiğini söylüyor. Video yorumlarında da iki yılda iki defa rulmanları değiştirenler var. Aslında rulman setlerinin ucuz olduğunu söylüyorlar ama Türkiye için sıkıntılı olur. Belki burada bir bisikletciden uygun boyutlarda NKS yada Enduro almak daha mantıklı olur ilk bozulduklarında.

Bu arada Prime, CRC ve Wiggle'ın in-house markası. O yüzden olumsuz yorum görmek zor olur diye düşünüyorum.

Tekrar çok teşekkürler. Evet kendi markası olduğunu biliyorum ama yorumlarda böyle katakulli yapacak kadar düşmüşlerse üzücü. Ama şaşırmam tabii ki, sonuçta her şirket gibi onlar da öyle ya da böyle kar amacı güdüyorlar yaptıkları işte.

Bu arada aynı ürünü ben 1140€ olarak görüyorum. Almanya'da olduğum için olabilir, belki siteye girilen lokasyona göre indirim yapıyorlardır:

244398 dosyayı görüntüle

@TrEddieMercury Avrupa Birliği sınırları dahilinde VAT dahil fiyattan alırsınız. Burada gümrükte ödüyoruz biz o vergiyi.

Herkese merhaba,

Bu yıl ben de yeni bir jant seti almak istiyorum. Şimdiye kadar ki araştırmalarımda benzer fiyat aralığında Prime RR-50, Prime RR-38, Dt Swiss PR1400 Oxic 32mm ve bir miktar daha bütçe ile Mavic Cosmic Pro carbon modelleri aklıma yatanlar. Bisikletim Merida Scultura 4000, bunların arasından hangisi daha mantıklı olur artıları ve eksileriyle? Yine bu fiyat aralığında (500 - 600euro) önerebileceğiniz başka bir marka/model var mıdır?

Fulcrum Wind 40c aldım. Wiggle'da 890Euro'dan 744'e düştü geçen hafta. Euro kuruda bir süre daha düşecek gibi görünüyor. Rahatça bütçe dahilinde değerlendirebildim.

Arkadaşlar 2000-3000 tl yi geçmeyecek 35-45 mm yanak genişliği olan iç lastikli ikinci el yada sıfır ağırlığı makul ölçülerde bir jant önerebilirmisiniz . İnternetten uzun zamandır ikinci el ürünlere baktım işin içinden çıkamadım . Kazıklanmadan alabileceğim , kullanımda beni üzmeyecek , görüntüde şık bir ürün tavsiye edene yada almama vesile olana minnettar olurum , profesyonele niyetli amatörüm . MOSSO AİRO RENORN karbon bisikletim için bakıyorum , orjinal jantlar üzerinde emanet gibi duruyo

Arkadaşlar 2000-3000 tl yi geçmeyecek 35-45 mm yanak genişliği olan iç lastikli ikinci el yada sıfır ağırlığı makul ölçülerde bir jant önerebilirmisiniz . İnternetten uzun zamandır ikinci el ürünlere baktım işin içinden çıkamadım . Kazıklanmadan alabileceğim , kullanımda beni üzmeyecek , görüntüde şık bir ürün tavsiye edene yada almama vesile olana minnettar olurum , profesyonele niyetli amatörüm . MOSSO AİRO RENORN karbon bisikletim için bakıyorum , orjinal jantlar üzerinde emanet gibi duruyo

2900e zonda var bir arkadaşta ama siz yüksek profil istemişiniz. Düşünürseniz bilgilerini gönderebilirim.

Herkese merhaba, Prime RR-50 V3 için Wiggle'da Black Friday Bundle'ı yapmışlar. Sizce bu jant nasıl, uzun ömürlü mü, performansı iyi mi?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Herkese merhaba, Prime RR-50 V3 için Wiggle'da Black Friday Bundle'ı yapmışlar. Sizce bu jant nasıl, uzun ömürlü mü, performansı iyi mi?

(link)

V3 modeli çok yeni olduğu için ömrünü bilmek zor ancak Prime'ın diğer jantları, özellikle BlackEdition serisi baya bir iyi yorum almış internette. V2 modeliyle ilgili lastik geçirmenin çok zor olduğu yorumlarını okumuştum ama sanırım V3te bunu da çözmüşler. Bir önceki sayfadan itibaren konuyu takip ederseniz, @jurgenerkanyan baya güzel bilgiler paylaştı Prime jantlarla ilgili, onlardan da faydalanabilirsiniz.

V3 modeli çok yeni olduğu için ömrünü bilmek zor ancak Prime'ın diğer jantları, özellikle BlackEdition serisi baya bir iyi yorum almış internette. V2 modeliyle ilgili lastik geçirmenin çok zor olduğu yorumlarını okumuştum ama sanırım V3te bunu da çözmüşler. Bir önceki sayfadan itibaren konuyu takip ederseniz, @jurgenerkanyan baya güzel bilgiler paylaştı Prime jantlarla ilgili, onlardan da faydalanabilirsiniz.
Evet onları okudum, fiyatı epey düşmüş bundle olarak bakıldığında fakat şimdi alıp kenara koymak mı yoksa 4-5 ay sonra almak mı karar veremedim. Youtube'da bir iki inceleme var ama onlar da doyurucu değil pek.

Evet onları okudum, fiyatı epey düşmüş bundle olarak bakıldığında fakat şimdi alıp kenara koymak mı yoksa 4-5 ay sonra almak mı karar veremedim. Youtube'da bir iki inceleme var ama onlar da doyurucu değil pek.

Fiyatı baya uygun bu haliyle, orasına diyecek bir şey yok. Ben 1 ay önce jant almaya niyetlendiğimde inidirimli olarak bu fiyattaydı ve Tubeless seti şeklinde değildi. Sonra 100€ zam geldi ve şimdi yine aynı fiyata düşürüp bir de seti eklemişler.

Arkadaşlar merhaba, campagnolo uyumlu fiyat performans ortalama 38 ila 45 mm profilli karbon bir jant seti tavsiyesi istiyorum, önümüzdeki zamanlarda alma niyetim var, önerilerinizi not alacağım sevgiler. Şuan bisikletimin stok halini ve fotoğraf amaçlı çekimde kullanılan fotoğrafını ekleyeceğim fikir vermesi açısından :)
Stok hali :harika:
IMG_20201029_011516_663.jpg
Görsel amaçlı takılmış hali :harika:
image00001.jpg

Arkadaşlar merhaba, campagnolo uyumlu fiyat performans ortalama 38 ila 45 mm profilli karbon bir jant seti tavsiyesi istiyorum, önümüzdeki zamanlarda alma niyetim var, önerilerinizi not alacağım sevgiler. Şuan bisikletimin stok halini ve fotoğraf amaçlı çekimde kullanılan fotoğrafını ekleyeceğim fikir vermesi açısından :)

Ne yazık ki Türkçe'si yok ancak ister orjinal dilinde, isterseniz Google Translate kullanarak şu sayfaya bakmanızı öneririm. (link). Hem satış hem de inceleme yapan bir site oldukları için, fiyat ve kalite konusunda aynı anda fikir edinebiliyorsunuz. Ayrıca sayfada aradığınız jant tipini filtrelemeye yarayan 4 soruluk bir araç da var. Onu kullanarak daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.

Ne yazık ki Türkçe'si yok ancak ister orjinal dilinde, isterseniz Google Translate kullanarak şu sayfaya bakmanızı öneririm. (link). Hem satış hem de inceleme yapan bir site oldukları için, fiyat ve kalite konusunda aynı anda fikir edinebiliyorsunuz. Ayrıca sayfada aradığınız jant tipini filtrelemeye yarayan 4 soruluk bir araç da var. Onu kullanarak daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.
Teşekkür ederim linki not alıyorum👍

• Beğen
Tepkiler: mehmet.t
Mantel'e baktım. Fiyatlar uygun görünüyor ama Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar.

Mantel'e baktım. Fiyatlar uygun görünüyor ama Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar.

Evet zaten gönderim yaptıkları için değil de, belki bir fikir verir amacıyla paylaştım. Ben jant seti bakarken oldukça faydalanmıştım opsiyon eleme aşamasında. Sonra asıl araştırmayı yapmak için bu forumdaki konuları, Youtube videolarını ya da Reddit gibi tüm dünyadan insanların bir şeyler paylaştıkları platformlar değerlendirilebilir. Satış sitelerindeki yorumlar genelde sipariş gelir gelmez yapıldığı için o gazla ve heyecanla yanıltıcı olabiliyor. Forumlar ve Youtube uzun vadedeki yorumları anlayabilmek için daha faydalı.

Vision 35 Comp SL setlerin fiyatları belirttiğiniz aralıkta. Fulcrum Racing 5 de olabilir ama yüksek profil değiller.

merhabalar jant değiştirmeyi düşünüyorum. 9lu sora rublem var. zonda, fulcrum racing 3 ve dt swiss p 1600 arasında kaldım
bu üçlünün arasında fiyat olarak en uygun zonda ama aklıma fulcrumda çok takılıyor. Fiyat farkına değicek özellik var mıdır Fulcrum da ?
Tecrübe eden varsa paylaşabilir mi?

merhabalar jant değiştirmeyi düşünüyorum. 9lu sora rublem var. zonda, fulcrum racing 3 ve dt swiss p 1600 arasında kaldım
bu üçlünün arasında fiyat olarak en uygun zonda ama aklıma fulcrumda çok takılıyor. Fiyat farkına değicek özellik var mıdır Fulcrum da ?
Tecrübe eden varsa paylaşabilir mi?
Diğerlerini kullanmadım ama bisikletimde Fulcrum Racing 3 set var. gayet memnunum kendilerinden ama dediğim gibi diğerlerini kullanmadım karşılaştırma açısından bir şey söyleyemeyeceğim.

Grup sürüşlerinde, pedal çevirmeden indiğimiz yokuşlarda, kiloca daha ağır olan arkadaşlarımın önüne geçiren bir akıcılığa sahip. Arkadaki free hub'ın sesine bir süre sonra alışıyorsunuz ama nispeten çok yüksek bir cırlamaya sahip değil yine de.

Bir kaç kez snake bite oluşturacak sertlikte çukurlara girmeme ragmen jantta şu ana kadar bir deformasyon veya akord gerektiren durum oluşmadı henüz.

Aklıma gelenler bunlardır.

Geri