Bir miktar daha bilgiyle geldim. Prime'ın her iki serisinde de rulmanlar ile alakalı şikayet var bolca. Rulmanların çok çabuk kirlendiğini ve 1 yıl içerisinde iflas ettiğini yazan çok fazla yorum okudum. Hatta kendi rulman setiyle değiştirildikten sonra tekrar kısa sürede bozulduğunu da yazanlar var. Chainreactioncycles black edition için fiyatları yükseltmiş ancak, CeramicSpeed rulmanlı seride %50 kadar indirime gitmiş. 750euro'ya şu an CeramicSpeed rulmanlı black edition satıyorlar. 200euro olduğunu düşünürsek black edition hafifliği bedavaya geliyor.
Öte yandan başımız ağrımasın istiyorsak Vision CS 40 var bike24.com'da. Kargo ücretlerine rağmen uyguna geliyor.
Çok güzel bilgiler bunlar, çok teşekkürler. Okuduğunuz şikayetlerin linklerini paylaşmanız mümkün mü acaba? Özellikle BlackEdition için hem Wiggle'da, hem CRC'da hem de road.cc'de fazla iyi yorumlar var. Bu yorumlar tabii ki çoğunlukla ilk alındığında gelen mutluluk ve gazla yapılıyor. 6 ay, 1 yıl sonra gelip tekrar bir performans değerlendirmesi yapan çok az çıkıyor. Bir de CeramicSpeed rulmanlı seride gördüğünüz %50 indirimi de paylaşabilir misiniz? Onu da bulamadım.