Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

@Atila Filmer çok teşekkür ederim bilgiler için. Zonda için çok kullanıcı yorumu var ama Fulcrum için göremedim o yüzden sizin yorumunuz benim için ayrı önemli.

• Beğen
Tepkiler: AtilaF
Scudo
merhabalar jant değiştirmeyi düşünüyorum. 9lu sora rublem var. zonda, fulcrum racing 3 ve dt swiss p 1600 arasında kaldım
bu üçlünün arasında fiyat olarak en uygun zonda ama aklıma fulcrumda çok takılıyor. Fiyat farkına değicek özellik var mıdır Fulcrum da ?
Tecrübe eden varsa paylaşabilir mi?
Fulcrum markasının da sahibi Campagnolo firması. Arka jantın örümü dışında Zonda ile Racing 3 aynı jant.

(link)
Bu fiyata Eurus almak daha mantıklı değil mi?

(link)

Bunu almamak için bir sebep var mı? V-fren modelini düşünüyorum.

Fulcrum racing 5 wiggle'da satılan. (link paylaşamıyorum)
Fiyatına göre ağırlığı çok iyi değil mi ? Tecrübesi olan var mıdır paylaşacak ? Triban 520 9speed sora setli btwin stock jant setlerimi değiştirmek için bakınıyorum da tavsiyeniz varsa memnum olurum. Tek gözüme takılan olumsuz olabilecek yanı sürücünün max 109kg olması limiti. Ben 90kg + 10kg da bisiklet zaten 100kg olduk. Adana'da kaymak gibi asfalt olmadığı için altyapı çalışması görüp üzeri düzgün asfaltlanmayan yollardan geçerken illaki limitlerin üzerine çıkıyorum.
Ekran Görüntüsü (9).png

@Oğuz K. O 109kg ağırlık bisikletten bağımsız kapasite olması lazım . Yani sorun olmaz sizin ağırlığınızda.

@Oğuz K. Racing 5 i hali hazırda kullanıyorum. 2500 km oldu. 1500 km de akort yaptırdım sadece. O da yeni jantlar için normal.

Token ec22w kullanıyordum oldukça memnundum. Kaza sonrası kullanılamaz hale gelmişti. Sonra ona en benzer jant olarak buna geçtim. Gayet memnunum. Tokenleri aratmadığı gibi biraz daha iyi de diyebilirim. Ben de İstanbul'da biniyorum, düzgün yol neredeyse yok. Sizin oraya kıyasla nasıldır bilmiyorum ama şuana kadar bir sorun yaşamadım. Dayanıklı jantlara benziyor. Tümseğin, çukurun her türlüsünden hızla geçtim. 2 kere de düştüm.

Mevcut jantlarınızdan sonra bisikletiniz sınıf atlar.

@Oğuz K. Racing 5 i hali hazırda kullanıyorum. 2500 km oldu. 1500 km de akort yaptırdım sadece. O da yeni jantlar için normal.

Token ec22w kullanıyordum oldukça memnundum. Kaza sonrası kullanılamaz hale gelmişti. Sonra ona en benzer jant olarak buna geçtim. Gayet memnunum. Tokenleri aratmadığı gibi biraz daha iyi de diyebilirim. Ben de İstanbul'da biniyorum, düzgün yol neredeyse yok. Sizin oraya kıyasla nasıldır bilmiyorum ama şuana kadar bir sorun yaşamadım. Dayanıklı jantlara benziyor. Tümseğin, çukurun her türlüsünden hızla geçtim. 2 kere de düştüm.

Mevcut jantlarınızdan sonra bisikletiniz sınıf atlar.
Benim de aklıma ilerde yaratacağı tek sorun akort ayarı bozulabilir geldi. Ülkemizde satılan mavic aksium elite ust ile shimano wh-rs330 var fiyat benzeri olarak başka da bulamadım, sanırım bunlardan daha iyi bir yükseltme olur fulcrum racing 5. @TatanQa_tr @makaram

• Beğen
Tepkiler: makaram
@Oğuz K. İlk bin km de akort ayarı her jantta yapılır. Teller biraz zamanla oturuyor. Bir daha da kolay kolay bozulmaz.

(link)

Bunu almamak için bir sebep var mı? V-fren modelini düşünüyorum.
20.000 km kullandım güzel jant. rüzgarlı havalarda dikkatli olun , fren performansı kuruda iyi ıslakta kötü. jantı arkadaşıma satmıştım fren yüzeyleri kusursuz durumdaydı.

@srdrmrs

Teşekkürler. Sprintlerde fren sürtmesi gibi problemler yaşadınız mı?

@srdrmrs

Teşekkürler. Sprintlerde fren sürtmesi gibi problemler yaşadınız mı?

bunu bi kaç yerden duydum. hatta bir arkadaşım qr mandalını değiştirerek çözüm bulmuştu. ben yaşamadım. 1400 watta kadar sprint attım ama sürtünme yaşamadım. ha belki oluyordur (muhakak olmalı esnemezse kırılır zira) ama ben anlamamışımdır.

Merhaba, Mosso Monza'm için jant tavsiyesi alabilir miyim? Cyclocross bir model olsa da ben bisikleti araziden çok asfaltta kullanıyorum. Bu nedenle bisikleti biraz daha akıcı hale getirme, biraz hafifletme ve birkaç sene kullanma planım var. Disk fren ve Sora ST-3500 9X2 vites uyumlu hangi jantlar var diye araştırdığımda çok fazla yol katedemedim. Birkaç tane öneri sunarsanız sevinirim. Disk uyumlu olmayan bir set uyumlu hale geliyor mu bilmiyorum.

Bisan RX9200 üzerindeki jantlari shimano wh 501 ile değişmek istiyirum
Bu jantlar nasıldır acaba

@meddah58 bence değiştirmeye değmez, belki daha hafif olabilirler ancak bisikletinizdeki jantlardan daha akıcı değil.
Jant seti degistirecekseniz buna değecek bir set ile değiştirmenizi tavsiye ederim.

@meddah58 bence değiştirmeye değmez, belki daha hafif olabilirler ancak bisikletinizdeki jantlardan daha akıcı değil.
Jant seti degistirecekseniz buna değecek bir set ile değiştirmenizi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim cevap icin

Merhabalar. Bisiklet ile gelen tubeless ready tekerler, tubeless olarak mı geliyor yoksa içinde iç lastik mi var. Sıvı alacağım ona göre. Şişirmesinin biraz problem olabileceğini okudum da onun için soruyorum.(jantlar bontrager tlr). konu dışına çıktıysak affola

Geri