bende yeni aldıgım canyon endurace (ultegra 6800 set) ile beraber gelen aksium one jant setimi deiştirmek istiyorum. aklımda dt swiss r23 spline ve token c28a vardı bu konudaki yorumlar kafayı iice karıştırdı işin içine campagnolo zonda da girdi. campagnolo diyince daha önce bir kaç yorumunu okudugum neutron da var.. uuuu epey karıştı işler
bisiklet endurance ve tavsiye edilen 25 mm lastik bu jant setlerinden bazıları 23 üstüne desteklemez diye biliyorum. acıkcası 25 mm den 23 mm e geciş yapsam konfordan başka ne kaybederim bilemedim. kafa bi daha karıştı.
sıralamak gerekirse
1 campagnolo zonda
2 campagnolo neutro (listemdeki en pahalı jant seti)
3 token c28a
4 dt swiss r23 spline ( canyon u getirirken 1500 euro sınırından dolayı aksium one setliyi almak zorunda kalmıştım. üst modelde bu jant seti var.)
5 diger .
herkesin önerisine açıgım. ama daha önce yorumlarını çok defa okudugum sizlerin yorumunuda almak isterim ;
@Edip Dinçer (tüm jant setleriyle alakalı bana fikir verebileceğinize inanıyorum.)
@Erdal YILMAZ (zonda yı epeydir kullanıyorsunuz. yorumlarınız benim için önemli.)
@Gökhan Toros (daha önce token ve neutron hakkındaki bazı yorumlarınızı ve incelemelerinizi okumuştum. hatta yanılmıyorsam sizde endurance tipi bir Orbea sahibisiniz. bana en iyi fikri siz verebilirsiniz gibime geliyor.)
şimdiden çok teşekkürler. konunun hortladığı iyi oldu konu açmamıza gerek kalmadı ...