Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

@OnurÖzdağ @emrah sökmenberk

Evet ucuz olan her nedense iki özelliğe de sahip. Bir de sanırım renk farkları var. Biri gri, diğeri siyah olarak geçiyor ki benim almak istediklerim siyah olanlar.

Scudo
@Burak A.
Zonda.

Fulcrum hic kullanmadim ama zonda yokus yukari bile akiyor. Yapmis adamlar. Aferin.

• Beğen
Tepkiler: Burak A.
Merlincycles'da, bazı Campagnolo jant modellerinde indirim var. İhtiyacı olanlar kaçırmasın!

Peki bu jantları, zonda veya fsa'yı hidrolik disk frenli bir merida cyclocross'a takabilir miyiz? Frenin ne olduğunun jantla bir bağlantısı var mı?

@Erdal Yılmaz

Yanıtınız için teşekkürler.
Fsa Vision Team 35 olarak adlandırılan setten alacağım.

Burada sorun şu; siteye de mail attım ama buradan daha hızlı yanıt alabileceğimi düşünüyorum. Aşağıda iki ürünün de linkini atıyorum. Görünürde iki ürün de aynı ama fiyat farkı var. Tüm detaylara baktım ve görebildiğim tek fark birinin shimano diğerinin ise shimano ve sram vitesleri desteklemesi. Ya da benim görebildiğim bu...

Sizlerin görebildiği başka bir fark var mı? Daha uygun olan versiyonunun siparişini vermeyi düşünüyorum. Bu arada anlamadığım bir detayı da sormak isterim; bu jant seti 700Cx25 olan lastik ve jant ölçüsüne uygun mudur? Bir hata yapmayalım cehaletten...

@soulless

Bahsettiğiniz setler teknik açıdan birbirine çok yakın, burada en hafif ve en ucuz olanı almak daha mantıklı görünüyor. Yalnız Vision jantların bazı modelleri, sırf jant gri renkte ve biraz ağırlık farkı var diye daha pahalı satılabiliyor. Jantlar 700x25 mm lastikler ile uyumlu.

Almak istediğiniz jantı aşağıda incelemişler, Campagnolo Scirocco 35 daha hafif, ancak sürüş hissi Vision ile aynı denilmiş. Beklenenden daha iyi hızlanıyormuş. Genel olarak 10 üzerinden 8 almış.

(link)

Benim tavsiyem, 159,66€ olan modeli almanız yönünde. Unutmadan belirtmekte fayda var, jantın merlincycles fiyatı epey yüksek, bike24 fiyatını kaçırmayın!

(link)

@Erdal Yılmaz

Bu kadar hızlı ve detaylı yanıt, bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bike24'ün fiyatını ben de gördüm ve yarın siparişi gerçekleştireceğim.

15-25 km arası mesafe katediyorum gün aşırı.
ortalama rekorum 21,50
geneli 19-20 arası değişiyor.
bisikletimin jantları tel maça resmen bisiklet gitsin diye var.
acaba r500 rs11 tarzı çokta pahalı olmayan bir jant seti alsam gözle görülür bir artış olur mu ortalamamda ?

not: bu arada arka jantım hafif eğik , çap dönüyor.

@brstrmn hocam mutlaka etkisi olur. Senin jantın tahminimce ağırdır aynı zamanda. Özellikle yokuşlarda ve ani hızlanmalarda farkedersin. Ortalamanda biraz yükselebilir ama önemli olan bacaklar tabiki :) antremansız olmaz:) Ayrıca her ne olursa olsun akor ayarı önemi mutlaka kontrol ettir ve akor yaptır.

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
Sevgili dostlar şu an kullandığım trek emonda SL6 bisikletimde Bontrager Race Tubeless Ready jant var.
5000 lira bütçem ile 30-40 profil karbon jant almak istiyorum.
Şu an tüm bisikletçilerde olan ''Abi tüm yedek parçalara %20 zam geldi ama ben sana bi kıyak yapıcam'' yalanları arasında kazık da yemek istemiyorum.
Yurdışı sitelerden de alım yapabilirim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Fireblade
@luganis

Reynolds Assault SLG Carbon Wheelset - Clincher

(link)

Yukarıdaki jant setini çok kısa bir süre önce satın aldım. Bike24 kutuya fatura koymamıştı, sanırım bu yüzden vergi ödemedim. Vergi hariç 1026 euro fiyatı var. Bahsettiğiniz fiyat ve profil aralığında kesinlikle tavsiye edebilirim.

Reynolds hoşunuza gitmediyse eğer, aşağıdaki modellere bakabilirsiniz.

(link)

(link)

(link)

(link)

Erdal bey çok teşekkür ederim.
İlk tavsiyenizi çok beğendim, diğerleri aşağı yukarı bildiğim jantlardı. Siparişten sonra kaç günde geldi acaba?

• Beğen
Tepkiler: Fireblade
Selamun aleyküm.Bişey sorucam konuyla alakalı,Belki sorulmuştur 225 sayfa var bakamadım.

Elimde salcano xrs 02 full karbon tiagra var. üzerinde r500 jant var. Şuan param yok ama 1-2 yıl içinde 2000 civarlarında iyi bi jant alsam r500 le arasında çok fark hissedermiyim?

Oldukça fark eder orta seviye bir jant düşünürseniz ortalama 500gr civarı ağırlık tasarrufunuz olur. Bende bu rakam 650gr kadar olmuştu.

(link)

Geri