Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

- Hasarlı çemberi kullanmayacaksanız, en ucuzu yeni çember alıp kendi göbeğinize ördürmek tabi ki.
- Rim brake setlerin göbeğinde disk bağlama flanşı olmaz.
- Pabuç basma yüzeyi olmayan, yani sadece disk frenle kullanılmaya özel çember piyasada var, ama çok ender zaten. Sanırım sadece karbonlarda var. Sizin alacağınız alüminyum çemberde pabuç yüzeyi kesinlikle olacak.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve yavz0r
Scudo
Jant seti ile gelen spacerı rublenin en arkasına takarak.. ilk yol bisikletim claris setliydi ve bu jant setini kullandım. Daha sonra aynı yol bisikletimde 8-9-10-11 uyumlu olan Mavic cosmic elite jant setini kullandım. Her iki jant setinde jant ile gelen spacerı rublenin en arkasına takarak sorunsuz şekilde kullandım..

Az nette arattırma yapınca benim bahsettiğim bilgide çıkıyor
Bugün wh-rs100 sipariş verdim sizin dediğiniz gibi içinde 8-9-10 lu takmak için parça varmış bilgilendirme için teşekkürler.(Not: neyseki erdoğanlar bisiklet üye olma sorunu çıkardı da daha ucuza bir alternatif buldum tasarruf ettim artık erdoğanlar da indirip yapıp siteye bakmamaya devam etsin.)

Arkadaşlar Vision Trimax 35 almak istiyorum mantıklı mı her açıdan 1530 Gr benim bisikletin üstündeki fulcurum racing 1980 Gr bisiklet im Peugeot r13 105 Set .düştum bir sevdaya.birde yurt dışı sitelerinde bike 24 de Trimax 35 kb 504 eu Trimax 35 rb 310 eu arasındaki farkı bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim.jantin fiyatı trde 7000 TL onerebilecegin fiyat performans jantları varsa ve fiyat biraz uygun olursa örneğin 4000 ₺ civarı çok memnun olurum... Saygilarimla

Arkadaşlar Vision Trimax 35 almak istiyorum mantıklı mı her açıdan 1530 Gr benim bisikletin üstündeki fulcurum racing 1980 Gr bisiklet im Peugeot r13 105 Set .düştum bir sevdaya.birde yurt dışı sitelerinde bike 24 de Trimax 35 kb 504 eu Trimax 35 rb 310 eu arasındaki farkı bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim.jantin fiyatı trde 7000 TL onerebilecegin fiyat performans jantları varsa ve fiyat biraz uygun olursa örneğin 4000 ₺ civarı çok memnun olurum... Saygilarimla
Sahibindende 2. el trımax 35 satılıyordu en son yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 5000 civarıydı.Şu an ki piyasada sıfır olarak campagnalo önerebilirim size.

• Beğen
Tepkiler: Onurcaglar
Merhabalar buraya yazıyorum ama Gravel için jant tavsiyesine ihtiyacım var iki model arasındayım,

Fulcrum Racing 7 DB 1760gr

Mavic Allroad Disk 1890gr

Fiyatlari hemen hemen aynı ama çabuk olmak lazım bugün zamlar yansımaya başlamış.

Teşekkür ederim şimdiden.

FSA Vision Team 30 Centerlock
hakkında kullanıcı yorumları, tecrübeler vs. varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.
G2'lerin orjinal jantları yerine gelecek.

hakkında kullanıcı yorumları, tecrübeler vs. varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.
35 olanini kullaniyorum. G2den sonra cok farkettigini soyleyemem. Agirliginin cok farkedeceginden de emin degilim. 1600 gr civari bir jant setine gecemiyorsaniz lastige yatirim yapmak daha makul olabilir.

35 olanini kullaniyorum. G2den sonra cok farkettigini soyleyemem. Agirliginin cok farkedeceginden de emin degilim. 1600 gr civari bir jant setine gecemiyorsaniz lastige yatirim yapmak daha makul olabilir.
Ağırlıktan ziyade biraz daha akıcı olmasını planlıyorum. Lastikleri de değiştireceğim, onlara da panaracer gravel king düşünüyorum.

hiç kullanmadım ama son yıllarda ve uzun yıllar boyunca her kullanandan ve internetten duyduğum kadarıyla kronik tel kırma sorunu varmış tüm yorumlarda hep aynı şikayet son yıllardaki üretimde düzelttilermi bilmiyorum ancak uzun süre bu yorumlar hep vardı ben düzeltildiyse bile hala vision markasına ön yargım var he metron serisi falan hariç tabi bu team 30-35-40 serilerdinden bahsediyorum sizfe bir arastırın yine forum vs. düzelmişmi

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve sspl
Merhabalar
Merhaba;

Benim bisiklet 2019 model Carraro Race 062, jantları FSA Vision TEam 30 çok memnunum, 2 yıldır hiç bir sorun yaşamadım. Benim jantlar kumpas frenlerle uyumlu.

• Beğen
Tepkiler: sspl
hiç kullanmadım ama son yıllarda ve uzun yıllar boyunca her kullanandan ve internetten duyduğum kadarıyla kronik tel kırma sorunu varmış tüm yorumlarda hep aynı şikayet son yıllardaki üretimde düzelttilermi bilmiyorum ancak uzun süre bu yorumlar hep vardı ben düzeltildiyse bile hala vision markasına ön yargım var he metron serisi falan hariç tabi bu team 30-35-40 serilerdinden bahsediyorum sizfe bir arastırın yine forum vs. düzelmişmi
Çevremde onca kişi team 30 ve 35 kullanıyor ve hiçbirinden tel kırma olayı duymadım.Kendim de ayrıca team 35 kullanıyorum yaklaşık 1000 km oldu şu ana kadar ne tel kırdı ne de akordu bozuldu.Onca kez “aha şimdi kesin akordu bozdum/tel kırdım” dediğim zamanlarda bile sanki hiçbir şey olmamış gibi devam ettim.Ama +100 kilolu birisi gelip tel kırıyor vs derse kusura bakmasın o kişinin yapacağı ilk şey janttan şikayetçi olmak yerine fazla kilolarından feragât etmek olmalıdır veya daha yüksek modellere yönelmelidir.(Sitemim mesajını alıntı yaptığım arkadaşa değil)

Son düzenleme:
Çevremde onca kişi team 30 ve 35 kullanıyor ve hiçbirinden tel kırma olayı duymadım.Kendim de ayrıca team 35 kullanıyorum yaklaşık 1000 km oldu şu ana kadar ne tel kırdı ne de akordu bozuldu.Onca kez “aha şimdi kesin akordu bozdum/tel kırdım” dediğim zamanlarda bile sanki hiçbir şey olmamış gibi devam ettim.Ama +100 kilolu birisi gelip tel kırıyor vs derse kusura bakmasın o kişinin yapacağı ilk şey janttan şikayetçi olmak yerine fazla kilolarından feragât etmek olmalıdır veya daha yüksek modellere yönelmelidir.(Sitemim mesajını alıntı yaptığım arkadaşa değil)
konu yıllar öncesine ait zaten dedigim gibi belki artık düzeltmiştir firma eskiden böyle bir olay söz konusuydu mimlenmişti vision bu konuda herhalde artık şikayet yok düzeltmiş

Yaklaşık 1 senedir triban500 kullanıyorum. Daha iyi bir bisiklet almak istiyorum ama okulda zaman harcamam ve 1.5-2 sene sonrasında gemiye çıkacak olmamdan dolayı tüm paramı bisiklete vermek istemiyorum. Forumdan öğrendiğim kadarıyla yatırımı janta yapmanın daha makbül olduğuna karar kıldım. Sizce jant değişimi gerekli midir ? Fiyat/performansı nasıl ? Ve bisikletin fiyatına göre abartı olur mu ? (link)

Merhabalar..Ben de iki tırmanış jantı arasında kaldım.Dura ace 9100 c24 diğeri de Campy shamal ultra c17.Ağırlıkları birbirine yakın Dura ace quick release ile toplam 1.620 kg Campy ağırlığını bilmiyorum.Fiyatları birbirine yakın olmakla birlikte campy biraz daha pahalı.Dura free body titanyum daha uzun süreli bilyeli göbekten bahsediliyor Campy göbeği karbon seramik rulmanlı.Dura ace karbon alü karışık fren yüzeyleri alüminyum fosforik asit anotlamadan bahsediyor.İkisi de clincher uyumlu ama tubeless uyumlular mı bilmiyorum.Tel sayıları arka hariç eşit.Campy jant profili biraz daha fazla vs Genel olarak jant kalitesinden örümünden vs anlamam Dura ace'in en üst modeli o yüzden bundan daha iyi jant bulamam ama Campy görselliği de cezbediyor :) Benim için mühim olan sağlamlık ve akışkanlık Dura ace karbon olunca biraz tereddüt ettim.İkisinden birini kullanan varsa yada jant konusunda bir arkadaş bu konuya bir el atarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

@Atakan K. bende de Triban 500 var. Ruble 8 li olduğu için çoğu jant bu bisiklete uyumlu değil. Benim tavsiyem Shimano WH R501

@Atakan K. bende de Triban 500 var. Ruble 8 li olduğu için çoğu jant bu bisiklete uyumlu değil. Benim tavsiyem Shimano RS501
Ruble 8 ile uyumlu olması için araya uygun kalınlıkta pul koyuyorlar. Arkadaşta Kron yol bisikleti clariss 8 ruble ve kendi jantları vardı. Jantları shimano rs-300 jantlarla değiştirdi. Shimano rs-300 jantları 10-11 uyumlu ama araya pul koymuşlar.

rasında kaldım.Dura ace 9100 c24 diğeri de Campy shamal ultra c17.Ağırlıkları birbirine yakın Dura ace quick release ile toplam 1.620 kg Campy ağırlığını bilmiyorum.Fiyatları birbirine yakın olmakla birlikte campy biraz daha pahalı.Dura free body titanyum daha uzun süreli bilyeli göbekten bahsediliyor Campy göbeği karbon seramik rulmanlı.Dura ace karbon alü karışık fren yüzeyleri alüminyum fosforik asit anotlamadan bahsediyor.İkisi de clincher uyumlu ama tubeless uyumlular mı bilmiyorum.Tel sayıları arka hariç eşit.Campy jant profili biraz daha fazla vs Genel olarak jant kalitesinden örümünden vs anlamam Dura ace'in en üst modeli o yüzden bundan daha iyi jant bulamam ama Campy görselliği de cezbediyor :) Benim için mühim olan sağlamlık ve akışkanlık Dura ace karbon olunca biraz tereddüt ettim.İkisinden birini kullanan varsa yada jant konusunda bir arkadaş bu konuya bir el atarsa sev

Shamall daha önce kullandım şahane gider nefis durur. Rim brake tercih edecekseniz özel fren pabuçları birazcık pahalı.

Shamall daha önce kullandım şahane gider nefis durur. Rim brake tercih edecekseniz özel fren pabuçları birazcık pahalı.
Evet onu eklemedim rim brake kullanacağım.Bunun bir de fren papuçları var haklısınız :) Dura ace çemberinin üstü video da gördüm karbonla kaplanmış neden böyle bir şey yapmışlarsa sırf hafiflik için değer mi :) Tel başından karbon olan kısım kopmuş ama çember de bir şey yok gibi duruyordu.Bu durum düşündürdü beni dura ace almakta.

Ruble 8 ile uyumlu olması için araya uygun kalınlıkta pul koyuyorlar. Arkadaşta Kron yol bisikleti clariss 8 ruble ve kendi jantları vardı. Jantları shimano rs-300 jantlarla değiştirdi. Shimano rs-300 jantları 10-11 uyumlu ama araya pul koymuşlar.
Kaç milimetrelik pul kullandıklarını biliyor musun ?

Geri