Sağol hocam
Kadro 32 ye kadar destekliyor 😉30 mm lastiği kadro destekliyor mu ona da bakmak lazım
Sağol hocam İngilizcem olmasada destekliyor galiba😃(link)
bir üstteki yanlış olmuş tablo burada mevcut
(link)
Slm bisikletim carraro fire 1.1 üstünde Team 30 jantlar var sizden ricam beni aydınlatma nızBen olsam ikisini de satar Cole Rollen alırdım. Hem güzel bir hafifletme, hem de daha iyi ve görselliği güzel bir jant setiyle yolunuza devam edersiniz. Beylikdüzünde ikamet ediyorsunuz galiba ruble-jant değişim işlemlerinde yardımcı olabilirim. Elimde gerekli aletler mevcut bilginiz olsun. Ben Büyükçekmece deyim.
Selamlar. Titanyum bir kadro topluyorum ve bütçenin büyük kısmını jant setine ayırmayı düşünüyorum, daha sonra grup set/gidon/sele vs. toplayacağım fakat Iyi bir jant seti istiyorum.
Caliper brake, yokuşlu ve uzun sürüşler için sağlam bir jant arıyorum tercihen profilli Max 10000tl bütçe ile alınabilecek fiyat/performans tavsiyesi rica ediyorum.
Baktikkarim arasında,
Prime RR38 Carbon Clincher 9800TL
Dura ace WH-R9100 C24 Carbon 9200TL
Campagnolo Zonda C17 7500TL
Mavic Cosmic Elite UST 2020 (Merlin ~5000 TL)
Cole Rollen Elite 4750TL
Sadece bunlar değil sizin tavsiye edeceğiniz temiz 2.el, acelem olmadığı için yurtdışından alınabilecek ürünlerde olabilir.
Herkese teşekkür ederim.
Saygılar.
Son 3 lü ilk ikinin kalemi değil. Sınıfları farklı. Son 3 lü den ilk tercihim zonda-cole rollen-mavic cosmic olurdu.Selamlar. Titanyum bir kadro topluyorum ve bütçenin büyük kısmını jant setine ayırmayı düşünüyorum, daha sonra grup set/gidon/sele vs. toplayacağım fakat Iyi bir jant seti istiyorum.
Caliper brake, yokuşlu ve uzun sürüşler için sağlam bir jant arıyorum tercihen profilli Max 10000tl bütçe ile alınabilecek fiyat/performans tavsiyesi rica ediyorum.
Baktikkarim arasında,
Cole Rollen Elite 4750TL
Sadece bunlar değil sizin tavsiye edeceğiniz temiz 2.el, acelem olmadığı için yurtdışından alınabilecek ürünlerde olabilir.
Herkese teşekkür ederim.
Saygılar.
eski tcr şampiyanundan en sağlam jant setlerinin HED marka olduğunu duymuştum. Alü jantlar tabiki de. Aşağıya link ekliyorum.Selamlar. Titanyum bir kadro topluyorum ve bütçenin büyük kısmını jant setine ayırmayı düşünüyorum, daha sonra grup set/gidon/sele vs. toplayacağım fakat Iyi bir jant seti istiyorum.
Baktikkarim arasında,
Cole Rollen Elite 4750TL
Herkese teşekkür ederim.
Saygılar.
En mantıklısı bu geliyor banada sadece tubeless olarak kullanılamıyor, Mavic Cosmic Tubeless ready olması beni çekti ama sağlamlık ve performans tercih tabiki.Campagnolo Zonda C17 alınır, alternatif olarak mavic aksium elite ust tavsiye ederim bunlar tırmanış için iyidir.
Onlar yarış için mi daha uygun? Prime aralarında en çok istediğim ama darbelere dayanırmi pek bilgim yok tabi. Zonda ve Cole Rollen bu konuda başarılı sanırım.Son 3 lü ilk ikinin kalemi değil. Sınıfları farklı. Son 3 lü den ilk tercihim zonda-cole rollen-mavic cosmic olurdu.
İlk ikiliden tercihimde Prime olurdu büyük ihtimalle.
Evet çok güzel gözüküyorlar fakat en uygunu 20k civarı malesef. Teşekkür ederim.eski tcr şampiyanundan en sağlam jant setlerinin HED marka olduğunu duymuştum. Alü jantlar tabiki de. Aşağıya link ekliyorum.
(link)
(link)
Edit: TCR de birinci gelenlerin her zaman en pahalı jant setlerini kullanmadığını da eklemeliyim tabi ki.
(link)En mantıklısı bu geliyor banada sadece tubeless olarak kullanılamıyor, Mavic Cosmic Tubeless ready olması beni çekti ama sağlamlık ve performans tercih tabiki.
Onlar yarış için mi daha uygun? Prime aralarında en çok istediğim ama darbelere dayanırmi pek bilgim yok tabi. Zonda ve Cole Rollen bu konuda başarılı sanırım.
Evet çok güzel gözüküyorlar fakat en uygunu 20k civarı malesef. Teşekkür ederim.
Bisiklet parça üreticisi olsam ve adımı duyurmak istesem tabii ki dünyaca ünlü yarışların derece yapan sporcularıyla reklam yapmayı tercih ederdim. Bu marka jantlardan kullanmadım kalitesini bilemiyorum fakat pro sporcuların her dediğini kabul etmeli miyiz? İnsanlar para için neler yapmaz.eski tcr şampiyanundan en sağlam jant setlerinin HED marka olduğunu duymuştum. Alü jantlar tabiki de. Aşağıya link ekliyorum.
(link)
(link)
Edit: TCR de birinci gelenlerin her zaman en pahalı jant setlerini kullanmadığını da eklemeliyim tabi ki.
Selamlar. Titanyum bir kadro topluyorum ve bütçenin büyük kısmını jant setine ayırmayı düşünüyorum, daha sonra grup set/gidon/sele vs. toplayacağım fakat Iyi bir jant seti istiyorum.
Baktiklarim arasında,
Cole Rollen Elite 4750TL
Herkese teşekkür ederim.
Saygılar.
Özel üretim değil Ozceylan' dan almıştım Carraro LaTemar 992 Titanium diye bir model 9bin civarı maliyeti. İtalya üretimi.Titanyum kadro özel üretim mi? Kadronun maliyeti ne oldu?
Bisiklet parça üreticisi olsam ve adımı duyurmak istesem tabii ki dünyaca ünlü yarışların derece yapan sporcularıyla reklam yapmayı tercih ederdim. Bu marka jantlardan kullanmadım kalitesini bilemiyorum fakat pro sporcuların her dediğini kabul etmeli miyiz? İnsanlar para için neler yapmaz.
Ben mevcut bisikletim de jantları dura Ace WH 9100 c24 ile değiştirdim bundan 1 hafta önce.eski jantları wision team 30.Merhabalar..Ben de iki tırmanış jantı arasında kaldım.Dura ace 9100 c24 diğeri de Campy shamal ultra c17.Ağırlıkları birbirine yakın Dura ace quick release ile toplam 1.620 kg Campy ağırlığını bilmiyorum.Fiyatları birbirine yakın olmakla birlikte campy biraz daha pahalı.Dura free body titanyum daha uzun süreli bilyeli göbekten bahsediliyor Campy göbeği karbon seramik rulmanlı.Dura ace karbon alü karışık fren yüzeyleri alüminyum fosforik asit anotlamadan bahsediyor.İkisi de clincher uyumlu ama tubeless uyumlular mı bilmiyorum.Tel sayıları arka hariç eşit.Campy jant profili biraz daha fazla vs Genel olarak jant kalitesinden örümünden vs anlamam Dura ace'in en üst modeli o yüzden bundan daha iyi jant bulamam ama Campy görselliği de cezbediyor Benim için mühim olan sağlamlık ve akışkanlık Dura ace karbon olunca biraz tereddüt ettim.İkisinden birini kullanan varsa yada jant konusunda bir arkadaş bu konuya bir el atarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Kullandım güzel jant, quattro eski seri oluyor, yeni modelleri racing 4 olarak çıkıyor piyasaya.Fulcrum Racing Quattro hakkında bilginiz varmı nasıldır?