Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Scudo
Bu jant setini daha önce kullanan var mıdır?

(link)
Alloy alacaksan şunu öneririm bence mavicten daha kaliteli hemde neredeyse yarım kilo daha hafif. Belki vergisi ile daha pahalıya målolur ama değer aradaki farka.

(link)

Alloy alacaksan şunu öneririm bence mavicten daha kaliteli hemde neredeyse yarım kilo daha hafif. Belki vergisi ile daha pahalıya målolur ama değer aradaki farka.

(link)
Öneri için çok teşekkür ederim. Fiyat gerçekten cezbedici. Vergi hariç Cole Rollen Elite disk ile kafa kafaya denk geliyor.
Cole Rollen markasını rim brake bisikletimde kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Şimdi Tubeless disk frene geçiş yaptım.
Şu an seçenekleri biriktiriyorum, ilk sırada yine Cole Rollen disk olan versiyon var, sonrasında Zonda diye gidiyor.

Jant gümrük tarifesi 8714.92.10.00.00
Bisiklet jantlarının gümrük vergisi %4,7 + %18 Kdv + %10 ilave gümrük vergisi olarak ithaline izin veriliyor.
Bu ithal vergi oranlarına hizmet bedeli + ordino + ardiye masrafları da ekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve Ali Eren
merhaba rim brake cole rollen elite iki tane eskittim. 3000 km kadar da cole rollen elite disk jant setini kullandım. bu paraya alınabilecek en güzel jant seti. akıcı, hafif.. aslı bisiklet distbiritörü. yedek parça, muhatap vs bulursun. zonda seti de 3 bin km kadar kullandım bilmiyorum ben fark göremedim. diğer bisikletimde vision team35 kullanıyorum mesela ağır ve sanki akıcılığı daha az.. ben olsam cole rollen elite alırım arta kalan paraya güzel bi çift lastik alırım miss.
Dostum merhaba Colle Rollen Elite için max kg kapasite ulaşamadım hiçbir yerden. Bu janttan aldım, daha önce Fulcrum Racing Quattro kullanmıştım, şu an r500 var bunlarda bir sorun yaşamadım. Kilom değişkenlik göstermekle birlikte, boy ve kas yoğunluğundan dolayı 100kg altına düşemiyorum, şu an 105kg ım, bir sorun yaşar mıyım tecrübelerinize göre?

Son düzenleme:
Dostum merhaba Colle Rollen Elite için max kg kapasite ulaşamadım hiçbir yerden. Bu janttan aldım, daha önce Fulcrum Racing Quattro kullanmıştım, şu an r500 var bunlarda bir sorun yaşamadım. Kilom değişkenlik göstermekle birlikte, boy ve kas yoğunluğundan dolayı 100kg altına düşemiyorum, şu an 105kg ım, bir sorun yaşar mıyım tecrübelerinize göre?
ben 75 kg civarındayım. o konuda bişi diyemem. Aslı bisiklet ile görüşün. Türkiye yetkili satıcısı.

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
Merhaba
black inc in oldukça pahalı five jant setine baktım ve çok az inceleme var. Genel olarak hissiyatı konfırsuz ama bi o kadar da performansı yüksek ayrıca uci de yasak deniliyor. Bütçesi beni aşmakla beraber hem görsel olarak hem de performans olarak bi gün edinmek istiyoru. Bu jantta tecrübesi olan ya da farklı bir bilgisi olan var mıdır ?
13E69BEE-B025-4670-8A50-DB7894B09040.jpeg

Merhaba
black inc in oldukça pahalı five jant setine baktım ve çok az inceleme var. Genel olarak hissiyatı konfırsuz ama bi o kadar da performansı yüksek ayrıca uci de yasak deniliyor. Bütçesi beni aşmakla beraber hem görsel olarak hem de performans olarak bi gün edinmek istiyoru. Bu jantta tecrübesi olan ya da farklı bir bilgisi olan var mıdır ?
299166 dosyayı görüntüle

black inc şişirilmiş bir balon bence.

corimo baya iyidir. tubless kullanılmıyor ama.

(link)

Doğru başlık mı emin değilim ve belki çok kolay bir olaydır ama qr mandallı bir jantı (dt swiss p1800 spline 23) sokma mile çevirebilir miyiz kolay bir yolu var mıdır?
1 2 tane kadro kestirdim gözüme belki niyetlenip alabileceğim ama jantlarım göreceli olarak yeni ve qr mandallı. bisikleti toptan sat yeni bisiklet al a giremiyorum, öyle bir bütçem yok anlık:)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Doğru başlık mı emin değilim ve belki çok kolay bir olaydır ama qr mandallı bir jantı (dt swiss p1800 spline 23) sokma mile çevirebilir miyiz kolay bir yolu var mıdır?
1 2 tane kadro kestirdim gözüme belki niyetlenip alabileceğim ama jantlarım göreceli olarak yeni ve qr mandallı. bisikleti toptan sat yeni bisiklet al a giremiyorum, öyle bir bütçem yok anlık:)
Dt swiss convertering set ile mümkün. QR'dan sokma mile yada tam tersi.

Sora Set ile uyumlu jant tavsiyesi verebilecek olan var mı ?

Stok jantlar ile çok fark ettiği söyleniyor, hissedilebilir mi gerçekten o fark ?
Yoksa Sora grup set için stok jantlar ideal midir ?
Görünüm olarak fsa vision team30 almak istiyorum ama o da ruble ile uyumlu değil sanırım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Stok jantlar ile çok fark ettiği söyleniyor, hissedilebilir mi gerçekten o fark ?
Yoksa Sora grup set için stok jantlar ideal midir ?
Görünüm olarak fsa vision team30 almak istiyorum ama o da ruble ile uyumlu değil sanırım.
Stok jantlariniz nedir? Jant en büyük etmenlerden birisi sürüşü etkileyen.

Herkese Merhaba.
Vision team 30 Jant setim var. Akıcılığı hub sesi vs konusunda daha iyi bir sete geçmek istiyorum. Fikir verebilir misiniz. Teşekkür ederim

Herkese Merhaba.
Vision team 30 Jant setim var. Akıcılığı hub sesi vs konusunda daha iyi bir sete geçmek istiyorum. Fikir verebilir misiniz. Teşekkür ederim
F/p zonda olabilir

"Bugün konuğumuz olan yol bisikleti jant seti hem jant freni hem de disk fren modeli için, akıcılık, ağırlık, dayanıklılık, güç transferi özelliklerine göre fiyatı düşünüldüğünde alınabilecek dünyanın en iyi jant seti" - Çağrı Terzioğlu

Geri