Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastik önerisi

@specific tabiki hayır ama lastik hata affetmiyor 2 kaza yaptım ikiside lastik yüzündendi bütçenizi yükseltebilirseniz şuna bakabilirsiniz fiyat performans oranı iyidir (link)

• Beğen
Tepkiler: specific
Scudo
Schwalbe Kojak desensiz bir lastik ancak yuvarlanma direnci çok yüksek. Arzu ettiğiniz akıcılığı yakalayamayabilirsiniz. Kaynak: bicyclerollingresistance.com

Kojak'tan daha hafif ve daha akıcı, 32 35 38 mm üretilen, Vittoria'nın Voyager Hyper modelini önerebilirim. Yuvarlanma direnci ve hafiflik bakımından neredeyse yol bisikleti lastikleri kadar başarılı, üstelik patlama koruması da var, diğer tur lastikleri kadar olmasa da. Bizzat kullanıyorum, 35liğini, çok memnunum.

Araştırdığım kadarıyla Vittoria artık bu lastiği üretmiyor. İngiltere'den, Planetx'den getirtmeyi deneyebilirsiniz. Stok eritirken indirimleri güzel oluyor. Ben tanesini 10 euro'dan almıştım sonbaharda.

@finarod yurtdısına gidiceğim hocam oradan almayı düşünüyorum bakalım bir lastik modeli belirlemeye çalışıyorum

Selamlar arkadaşlar
Baştan okuyordum ama tarih baya bir geride kalmış
Yaz-kış ayrı kullanmak daha mantıklı sanırım
İlk yol bisikletim 2 hafta oldu daha schwalbe pro one var bisikletin üstünde
2 defa patlattım
1. Dekıl kadar kablo girmiş gece 3 dünya yürüttü beni yedeğim yoktu
2. De yoldaki küçük taş parçalarından kaynaklı bir sorun yaşadım allahtan ertesi güne indi lastik
Şimdi hem yaz hem kış tavsiyesi alabilirim
Schwalbe pro one hafif ama dayanıklı değilmiş
Yaz kış da izmir içi genelde ama arada ilçelere gidiyorum
Yazında bodrum kuşadası na gidicem kısmetse
Fırsat buldukça asfalta çıkıcam patlaklar can sıkmasın :(
Teşekkürler şimdiden

Birde yol tutuş önemli bisikleti yatırırken kaymakda istemem

Birde lastikler 23mm lik

@Tekus
Ben kışlık olarak continental 4 season kullanıyorum. Yağmurda içim rahat bir sürüş sağladı hep.
Yaz içinde lastiğim Michelin Pro 4 Endurance. Her gün işe gidip geliyorum onunla da.
İki lastiktende oldukç memnunum. 4 season iki kere büyük bir cam yüzünden patladı (1000km) pro4 patlak nedir öğrenemedi daha. (1700km)

@muhammed16
Pro 4 çok daha akıcı. İki lastiğide benzer rotalarda kullandım. Konfor olarak birbirleriyle denk geldiler bana. 4 season'larla yağmurda çok sürdüm ama pro 4 için ıslakta durum nasıl henüz bilmiyorum. (Islak yolda çok sürdüm ama sağanak denk gelmedi daha)

• Beğen
Tepkiler: muhammed16
@BerkEvren teşekkür ederim
Bi çok kişinin önerisi continantele çıkıyor bi denenecek sanırım :)
Islak zeminde deneme imkanım olmadı geçen deli gibi yapmur vardı yola çıktım ama arabalar çok sıçrattığı için geri dönüp izbana bindim :(

@Tekus lastiğine doğru hava bastığına emin misin ?

conti grandprix s2 kullaniyorum.Mart sonundaki Canakkale Bisiklet Turunda ilk kez yogun yagmurda test etme fırsatım oldu.Gune baslarken tereddut etmistim cıkmasam mı diye ama herhangi bir kayma vs yasamadim.Yagis altında egimli yolda 55 km hızı gordum hala guvenli bir hissi vardı.Truva ya dogru giderken biraz daha bozuk zeminde de islak yolda tutusu iyiydi.
Cesme granfondo da soguk asfalt tada patlak vs yasamamistim.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@burcinhan 110 psi altın düşürmemeye çalışıyorum
Ama birinde taş kesti ( çünkü içinde hiçbirşey bulamadım dış lastikde taş kesiği vardı)birinde de incecik saç teli kadar bakır kablo çıkardım

Şimdi konuyu baştan aşağı okudum
Bike-discounttan lastikle birlikte 3-4 parça daha parça alacağım bunlar dhl ile geliyor sanırım bu vergileri nerde ödeyeceğim

@Tekus PTT elemanı size kargoyu teslim ederken vereceksiniz, zaten ptt kargo takipte de verginiz vs yazar oradan da göreblirsiniz

@specific continental ultra sport 2 fiyat performans ürünüdür
(link)

@muhammed16 ilk aldığımda his güzeldi.fiyat performans ürünü zaten
  • katlanır olanı kullanıyorum 3 4 defa patladı onlarda bisiklet yolunda patladı.
  • yol tutuşu iyi
  • psi yüksek tuttuğunuzda max(120psi) cidden akıcı performansa sahip
  • ıslak zeminde de kullandım sıkıntı yok ben yaşamadım herhangi bir kaza temkinli olmak gerekir yine
  • çamura girince lastikte kuruyan topraklar sanki performans düşüklüğü yaşıyormuşsunuz gibi hissettiriyor.(performans düşmüyor.)
  • lastik yandaki mavi şeritli olanı var uyumlu olmasına gerek yok zaten bisikletim mavi olduğu için almıştım fakat çok belirgin değil. siyahını alıp janta daha çok yakışacağının'dan eminim

• Beğen
Tepkiler: Küsküllü Bela
@dnzlye Daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım. Kargo ve vergi ile beraber kaça geliyor acaba toplam?

@dnzlye Kargoyu da ekleyince Türkiye fiyatı ile arasında çok fark kalmıyor :(

(link)

@Ilter Elmas katlanır almıştım ucuza geldi. dolar tabi bu kadar değildi 4 gibi bir şeydi

Geri