Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastik önerisi

Billas lastigi var türk markası yol bisikleti içinde lastik uretiyor yanlis bilmiyorsam bir bakin isterseniz

Scudo
Grand sport race kullanıyorum

Yurt içinde alınabilecek f/p oranı en iyi lastik nedir ?

Salcano xrs040 marka bisikletim var üstünde maxxis refuse var en son baktığımda fiyatı tane 140 tl idi.(zırhlı bir lastiktir)
1500 km oldu 1 kere bile patlamadı tabi ben her sürüş önceki üzerinde yazan (120) psi değerini basıyorum taş gibi oluyor.
Beni hiç üzmedi tavsiye ederim herkese.
Kendi tecrübelerimi yazdım keyifli pedallamalar:)

@Batuhanayturk
Lastiklerde dananın kuyruğu yaklaşık 2000km'den sonra kopuyor. 1500km pek referans olacak bir km değil gibi. Michelin Pro 4 Endurance lastiklerim 3800km patlaksız gitti. Sonraki 1000km'de 5-6 patlağım oldu mesela.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@BerkEvren
1500 kmye gelmiş 2000e ne kalmış:D
Son 500 km ne kadar patlayabilir:ckskc:,üstelik 1500e kadar neredeyse yapamadığım eziyet kalmadı:D
Biraz pahalı ama verdiğiniz paraya değiyor:hhhhhh:
Benden başarılı kelimisini hakketti:harika:
Herkesede tavsiye ederim:harika:

Arkadaşlar merhaba. 1 haftalık yol bisikleti kullanıcısıyım. 2. el bir ktm strada 800 aldım. Üzerinde kırmızı şeritli Michelin dynamic sport lastikler var. Aldığım kişi 2 senedir kullandığını ve hiç patlamadığını ifade etti. Kozmetik olarak bisiklete uymadığı için değiştirmeyi düşünüyorum. Araştırmalarım sonucu şu lastiğe yoğunlaştım. 700*25 Mitas (Rubena) Syrinx Racing Pro. 280 gr. 127 tpi. Fiyat 145 tl. Ne dersiniz. Tecrübe edenlerin fikirlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

IMG-20180927-WA0000.jpg

IMG-20180927-WA0001.jpg

@MUSA Ç. Rubena Phoenix Racing tavsiye ederim.

@trainspotting35 syrinx modeli sizin önerdiğinizin biraz daha güvenlik olarak arttırılmış hali herhalde. ikisi de aynı seri zaten.

@trainspotting35 iki tür syrinx var. biri benim fotoğrafladığım pro racing serisi 280 gr. sizin önerdiğiniz 460 gr. lık giriş modeli olan classic serisi. ikisi çok farklı

@MUSA Ç. Benim lastikler 195 gram phoenix racing modeli ama slick lastik kışın kullanacaksanız sıkıntı yaratabilir.

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
@MUSA Ç. Selamlar benim eski bisikletimin üztünde gelmişti. Sanırım pro olmayan modeli.
Patlak koruması olmadığından yolda birçok kez yama ve iç lastik değişimi yapmak zorunda kaldığım için değiştirmiştim.
Ama dediğim gibi tam olarak hangi modeliydi emin değilim. Bordumda duruyorlar akşam bakabilirim.

Edit: (link)
Bu linkteki lastikti benim kullandığım. Kırmızı yanaklı olan . Bu modeli tavsiye etmem hocam.

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Islak zemin için, çok uçuk fiyatlı olmayan bir lastik öneriniz var mı ?

Herkese iyi günler. Şu anda Continental GP4000SII kullanıyorum ve lastikler eskidi değiştirmem gerek. Merlin Cycles'da fiyatı 420TL gibi birşey oldu bu kadar para vermek istemiyorum bu yüzden bu lastiğin yerine önereceğiniz hangi marka model var. Benim bulabildiğim, yorumları güzel olan bu lastiği kullananlar varsa bilgilendirsin lütfen! Lastik bu: Vredestein Fortezza Senso All Weather

@hakankcksrklk

Michelinlerin güzel olduğunu duymuştum

@hakankcksrklk
Merhaba
Bende yakında zamanda Continental GP4000SII lastikten Schwalbe Durano Plus lastiklere geçiş yaptım.
İki hafta önce yaklaşık toplamda 900 km olan ege turumu yeni lastiklerle kazasız belasız hatta iç lastik değiştirmeden tamamladım.
Son derece memnum kaldım. Soğuk asfaltta 60 km hızlara bile çıktım lastikler problem yaratmadı. Eğer sende bisiklete keyif için biniyorsan düşünmeden al derim, fakat yarışlara katılıyorum dersen forumda zaten bu işi hakkıyla araştıran üyelerden sana geri dönüş yapan olur.

Not: Bir sene içinde 3 adet Continental GP4000SII lastiklerin yarılması sonucu çöpe attım.

@Gringo1903
arkadaş sormuş, ben de ıslak zemin için bir çift dış lastik arıyorum, 700x25 tercihimdir. Tavsiyeleri bekliyorum.

@Emre7055 yol bisikleti içinde uygun mudur?

@mrtklks
Yol bisikletinde Schwalbe Durano Plus'lardan özellikle yağışta çok memnun kaldım ben. Bir yarış / performans lastiği değiller kesinlikle, ama ıslak zemin ve patlak koruması açısından süperler :harika:
En uygun burada bulmuştum ben;
(link)

Geri