Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastik önerisi

@BerkEvren

fiyatı baya uygun çifti 45usd, günlük işe gidip gelmek için kullanıyorum, bu yüzden kullanım alanı bana uyar. Mevcut lastikler 700x23 ince ve yüzeyi çok kaygan. tedirgin ediyor istemeden.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Scudo
kullanmadım ama şu lastiklerin çok methini duyuyorum:
(link)

Şu güzel göründü bana ama sizde bir inceleyin:
(link)

@Pawcraft ben de , GP 4000II kullaniyorum , merak edip kontrol ettim yaklasik 1500 km olmus ve arka lastigin son durumu ekte. gayette memnunum lastikten.
Ancak , diger kullanicilardan , bu lastik icin "yandan cabuk yariliyor" diye de bir cok gorus okudum. Daha ne kadar sorunsuz gider bilemiyorum.

upload_2018-11-21_17-55-29.png

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft
@ophellia
@ophellia
Kullanıcı olarak lastiklerden memnunum şu ana kadar 3-4 ay kullandığım sürede iç lastik bile değiştirme zorunda kalmadım.
Sende yorumunda zaten yarışlara katılmayacağını ifade etmişin. Bence aradığın lastik ama fiyatı biraz pahalı çifti 700 tl civarı olması lazım.
Ben çiftini devamlı alışveriş yaptığım bisiklet mağazasından indirimli 600 tlye almıştım. Eğer henüz almadıysan ben tavsiye ediyorum.

Attığım linkte zaten lastik hakkında inceleme ve görüşler var bir göz atarsınız.

İnceleme - Schwalbe Durano Plus 700*23c Yol Lastiği

Herkese iyi forumlar.

@Emre7055 Hocam fiyatını araştırma fırsatım olmamıştı 700 TL pahalı geldi zaten 5 aydır sürüyorum yeniyim yani daha uygun fiyatlı bildiğiniz lastik var mı :)

• Beğen
Tepkiler: notforheaven
hutchinson fusion 5 kullanan var mıdır ? bana jantlarla beraber geldi ama henüz kullanmadım.

@Emre7055
Durano plus mı bu lastik? Yurt içi fiyatı 2 katından fazla :acpsnr:

@ophellia
Tanesi 140-150 liraya geliyor. 1 Haftada elinizde olur;
(link)

@a.valverde 100psi dan fazla hava vurmayın bir sefer 120psi bir sefer de 110psi da lastiği yandan yardım, kilom 95kg. Yazın sıcakta genleşmeyle birlikte muhtemelen sınır değeri aştım.

Bu arada lastik önerisi olarak daha önce de yazdım, yine belirteyim kullandığım ve memnun kaldığım en iyi lastik, tam bir fiyat performans canavarı olan Continental Ultra Sport II - mümkünse katlanır olanı temin edin, tadından yenmez.
Continental Grand Prix 4000S II kadar TPI oranı yüksek değil, onun kadar akıcı değil ama normal kullanıcının fark etmeyeceği şeyler bunlar, fiyat/performans düşününce Continental Ultra Sport II daha avantajlı benim için.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@Eser Sevinç Continental ultra sport 2 lastiklerim 50 km lik bir turda 3 sefer patladı. İçini kontrol ettim lastiğin. Ben o lastikler kadar patlak sorunu yağadığım lastik hatırlamıyorum. (Kenda kriterium, Michelin Dinamic Sport, Rubena Phoenix, Vera Corsa, Continental Ultra Sport 2 kullandım. )

@trainspotting35
Çok ilginç benim de en az patlak sorunu yaşadığım lastik Continental Ultra Sport 2

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Eser Sevinç

Gerçekten ilginç, çünkü Ultra Sport 2'de patlak önleyici katman yok. Yani lastiğe saplanan herşeyin bir süre sonra iç lastiğe kadar ilerleyip patlatması kaçınılmaz.

Ben kullanmadım, ama Ultra Sport için yorumlar genelde iyi. Yuvarlanma direnci ve yol tutuşu bakımından muadillerinden çok iyi olduğu söyleniyor hep.

Michelin Pro 4 Endurance v2, yaklaşık 2000 km oldu sıfır patlak. Kaldı ki Adana gibi yolların berbat, her yerin inşaat ve cam kırığının bol olduğu bir yerde yaşıyorum. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
@ophellia
Benim malesef size önerebileceğim başka lastik yok. Daha doğrusu deneyimim yok. Ben sadece kullandığım yol lastiklerini önerebilirim size forum içinde vardır illaki bütçenize uygun önerilen dayanıklı lastikler

@BerkEvren

Benim yakın zamanda uzun tura çıkacak olmam sebebiyle farklı yerlerden araştırma durumuna giremedim. Bulsaydım bile zamanım kısıtlı olduğu için gelmesini bekleyemezdim.
Fakat paylaşımınız güzel oldu nasıl enayi yerine konulduğumu farkettim. Arkadaşımda benim aldığım lastikten alacaktı en azından onu uyarayım.
Bundan sonra alışverişlerimi yurt dışından yapmaya özen göstereceğim.
Teşekkürler.

Ben de deneyimimi yazayim lastik konusunda.
Bisikleti aldim, ustune Bontrager R2 Hard-Case Lite ( 32 mm ) lastikler vardi. Slick lastikler, kuru havada kullandim ilk basta, diger bisikletimin ustindeki conti ultra sport 2 ( 25 mm ) ye gore bariz sekilde daha akici lastikler.
Bisikleti aldiktan sonra 2. ya da 3. surusum, sonrasinda arkadasta takildik biraz, yagmur yagdi hafiften onu bekledim dinsin diye. Yagmur durduktan sonra eve giderken tramvay rayini dikey cekerken kaydim ve dustum! Daha sonra internette baktim biraz lastigin yorumlarina, islak zeminde kullanmak rus ruleti oynamak gibi demisler.

Sonrasinda gittim conti grand prix 4 season aldim taktim. Bontrager'e gore akiciligi hissedilir derecede dusuk hatta ultra sport 2'den bile dusuk fakat islak zemin, su birikintisi vs. gecerken guven verdi bana. Kis lastigi olarak gayet memnun kaldim.

Ben de az önce wiggle dan 2 adet Schwalbe Durano Plus 700x25 sipariş ettim, yanında başka şeyler de aldım.
Yalnız lastiğin fiyatı uygun gibi geldi bana. İndirim ile birlikte çifti 36usd ye geldi

Arkadaşlar konuyu okudum tavsiyelere baktim ama kafam baya karıştı,

Benim icin patlamaması ve yagmurda ıslak zeminde guven vermesi son derece onemli,oyle yaris falan dusunmuyorum su an icin,daha yeniyim oyuzden asiri bir performansa ihtiyacim yok ne tavsiye edersiniz ? Bi kere alip uzun sure kullanmak istiyorum malum fiyatlar ucmuş.

Bu arada 700×25 den 700×28 e gecsek performansta cok kayip olurmu?

Geri