Scudo Sports

Yol bisikleti lastik önerisi

Scudo
@Ali Özcan Ne yazık ki yok ama yurtdışından almak herzaman avantajlı fiyatlar doğuruyor site güvenilir. Sanal kart tanımlayarak alışveriş yaparsanız süreçte yardımcı olmaya çalışırım.

@trainspotting35 hocam hiç yurtdışı alışveriş deneyimim olmadı, senden rica etsem yerli sitelerde satılanlardan bana tavsiyede bulunur musun, bir de 700x23c yazıyor benim lastikte, 700x25 de alsam uyar mı, ölçülerden de anlamıyorum da...

@Ali Özcan Bisikletiniz nedir %99 olasılık ile uyar. (link) bu lastiklerden de memnun kaldım ben eksi bisikletimin üzerinde gitti ama uzun süre hiç patlamadı.

• Beğen
Tepkiler: Ali Özcan
Schwalbe "the lanet olası" luganodan sonra bu tufo lastikler ilaç gibi geldi. Hala satıştaysa tufo önerimdir.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
@trainspotting35 tavsiyenize uyup alacağım bugün, hocam bir de fiyat performans benim ölçüme uygun iç lastik linki de verir misin? Ayrıca başka bişeyler daha lazım mı mesela jantın içine atılan şerit, sıvı vs. almışken ne lazımsa alayım ki bir seferde hepsini monte edeyim. Seni de yoruyorum hocam kusuruma bakma, acemilik zor.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Bisikletinizin boslugunu anlayan birine gosterip eger izin veriyorsa 25 hatta 28mm almak daha mantikli olabilir. Surus konforunuz da hissedilir sekilde artacaktir.

@Ali Özcan İç lastik Btwin marka var yedekte ama kullandığım iç lastiklerde Life Line nın iç lastikleri. Yurtiçi en hesaplı Decathlon.

• Beğen
(110 kg total ağırlık için)
Evet arkadaşlar son bir yardımda bulunursanız çok memnun olacağım, aşağıdakilerden hangisini alayım:

1. Schwalbe Durano Plus SmartGuard 7. SEVİYE 700x25 ""ÇİFT FİYATI"" 500 TL

2. Vittoria Zafiro IV 700x25 Yol Yarış Lastiği (ÇİFTi 300 TL)

3. Continental Ultrasprort 3 700c 25mm çifti 400 TL

4. Michlen lithion 3 700x25c çifti 400 TL

5. Maxxis RE-FUSE 700x25 Dış Lastik çifti 400 TL

@Ali Özcan Dayanıklılık ve uzun ömür için durano plus tercih edin. Bu konuda diğerlerinden farklı bir lastik. Maxxis in de patlak koruması iyi fakat ben 23mm olanını kullanmıştım yol tutuculuğu pek iyi gelmemişti. Özellikle ıslak zeminde.

• Beğen
@Ali Özcan
Bisanın bazı serilerinde jant şeridi çok kötüydü bu sene. Siz de bi kontrol edin dış lastikten önce jant şeridini değiştirmeniz daha yararlı olabilir.

• Beğen
Hocam merhaba, jant şeridini bundan yapabilir miyim?

Coroplast Tüysüz Bez Bant 19 mm x 15 m

(link)

Gösterdiğiniz ürünle ilgili bilgim yok açıkcası. Ben (link) kullanıyorum memnunum. RX serisi başlığında da bazı arkadaşlar (link) önermişlerdi.

• Beğen
6000 Kilometredir schwalbe a lugano kullaniyordum arka lastikte ufak bir yarilma oldu ön saglam , arkaya yama attim idaretenlik kullaniyorum. Şimdi tekrardan 1 tane schwalbe a lugano almayı duşunuyoum 230 tl fiyati var.. Şu ana kadar virajlarda kaydirmadi memnunum ama arka lastige alternatif fiyat performans 700x25 önerirsiniz diye yazmak istedim..

@Ali Özcan selam, yukarıdaki fiyatlar yurtiçi fiyatları mıdır? Nereden temin edebiliriz? Teşekkürler

@Ali Özcan (link) bunu kullanan arkadaşlar memnundu.

(link) ben de bu modelden memnunum. Patlama direnci konusunda.
Armour modelinden bi takım bende aldım henüz tecrübe etme fırsatım olmadı ama lastiği incelediğimde ancak beton çivisi patlatır gibi 😁
vittoria rubino pro g 2.0 lastik kullanıyorum yuvarlanma direnci çok düşük yolu çok iyi kavrıyor ama patlamaya karşı inanılmaz dirençsiz bütün iyi özelliklerini alıp götürüyor

@haruncoskun Ben de vittoria rubino pro g 2.0 kullanıyorum. 2500 km oldu 2 kere patladı. İkisinde de giren şeyler her lastiğe girecek türden şeylerdi. Patlama direnci konusunda memnunum. Yağmurda çamurda o kadar işe gidip geliyorum bir sorun yaşamadım. Özellikle ıslak zeminde çok başarılı.

Neyse lastiği övdüğüme göre bugün-yarın kesin patlar :D

@haruncoskun Ben de vittoria rubino pro g 2.0 kullanıyorum. 2500 km oldu 2 kere patladı. İkisinde de giren şeyler her lastiğe girecek türden şeylerdi. Patlama direnci konusunda memnunum. Yağmurda çamurda o kadar işe gidip geliyorum bir sorun yaşamadım. Özellikle ıslak zeminde çok başarılı.

Neyse lastiği övdüğüme göre bugün-yarın kesin patlar :D
Benim 1500 km oldu 15 20 patlak 1 büyük yarık 3-4 küçük yarık 2500 3000 de emekliye ayırırım gözüyle bakıyorum
Yırtılan dış lastiği onarmak mümkün mü? ilk 150 200. Km de olmuştu

Birisi bana nolur yardım etsin kafa karışıklığı artık sinirlerimi bozdu:)
**Continental ultra sport 3 ve Michael lithion 3** arasında kaldım. İstanbulda sahil ağırlıkli günlük antrenman amaçlı kullanacam. Yaza doğru fırsat buldukça uzun gezi amaçlı kullanacam. İkisini 400tl satıyor bir arkadaş. Varmi kullanan yada yardımcı olabilecek?

Geri