Aybek Cihan
Forum Bağımsızı
- Tepki
- 2.780
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Son düzenleme:
Ekonomi anlamında iyidir lugano. Ama hız kayginiz varsa tavsiye etmem. Zira baya ağır lastik.Schwalbe Lugano II modeline bakabilirsiniz.
Kullanan var mi acaba nasildir ki.Altindaki yorumlarda birkac kisi birden yanaktan yarildigini yazmisDecathlon'da Michelin Pro3 700x25 var. Çifti 1000 TL'ye geliyor.
(link)
2 sezondur kullanıyorum 15000 kmyi geçmişte olabilir ,öyle yanaktan yarılma gibi problem yaşamadım+bu süreçte taş patlasın 6 yada 7 kere patladı desem yalan olmaz+yol tutuşu bana göre ıslak kuru hava şartlarında gayet güzel hiç güvensizlik yaratmadı, hızlanması kişiye göre değişir, ağırlık sanırım 225 gr idi...bu arada kullandığım yol yüzde 90 95 asfalt,kilom 70 72 arası (malum kilo ve yol şartlarına göre lastiğin ömrü ve direnci değişken olabiliyor)Evet baktim simdi her biri 365 grammis malesef hiz acisindan hic verimli olmaz
Kullanan var mi acaba nasildir ki.Altindaki yorumlarda birkac kisi birden yanaktan yarildigini yazmis
Hocam yazdıklarınıza istinaden bugün sipariş verdim pro3 umarım memnun kalırım ve teşekkür ederim.2 sezondur kullanıyorum 15000 kmyi geçmişte olabilir ,öyle yanaktan yarılma gibi problem yaşamadım+bu süreçte taş patlasın 6 yada 7 kere patladı desem yalan olmaz+yol tutuşu bana göre ıslak kuru hava şartlarında gayet güzel hiç güvensizlik yaratmadı, hızlanması kişiye göre değişir, ağırlık sanırım 225 gr idi...bu arada kullandığım yol yüzde 90 95 asfalt,kilom 70 72 arası (malum kilo ve yol şartlarına göre lastiğin ömrü ve direnci değişken olabiliyor)
Son olarak hangi ara 500 lira oldu🥺🥺oysa ben aldığımda bir çiftte yedek almıştım hala duruyor ( 129 TL idi)
Edit: bahsettiğim lastik Michelin pro 3 içindir yanlış alıntı yapmış olmayayım
İnşallah sizi üzmez,ben hala kullanmaktayım, dediğim gibi yol ve kişisel fiziki şartlarda etken faktörler,yoksa günümüz şartlarında çifti 2000 liraya lastik alıp memnun olmayan da var...Hocam yazdıklarınıza istinaden bugün sipariş verdim pro3 umarım memnun kalırım ve teşekkür ederim.
Eğer hala Şehir bisikleti kullanıyor isen (Bir ihtimal) Schwalbe Marathon Plus ve Continental Peace Max (Çok iyi) önerebilirim eğer uyabiliyor ise bunlar o alanda çok daha iyi performans gösterecektirArkadaşlar merhaba 700x25 lastik alacağım. Fiyat bandı birbirine yakın 2 lastik arasında kaldım birisi Continental ultra sport 3 performans serisi, diğeri vittoria zaffiro pro V. Sizce hangisini seçmeliyim karşılaştırma siteleri bir tık Continental önde gösteriyor ama gerçek kullanıcı yorumu varsa daha faydalı olur.
Merhaba,Arkadaşlar merhaba 700x25 lastik alacağım. Fiyat bandı birbirine yakın 2 lastik arasında kaldım birisi Continental ultra sport 3 performans serisi, diğeri vittoria zaffiro pro V. Sizce hangisini seçmeliyim karşılaştırma siteleri bir tık Continental önde gösteriyor ama gerçek kullanıcı yorumu varsa daha faydalı olur.
Aynen o şekilde yaptım zaten ultra sport 3 daha mantıklı geliyordu. Ayrıca Amazon üzerinden çifti 750 liraya geldi. TeşekkürlerMerhaba,
Ultra sport 3 seçin. Vİttoria'da rubino 4 muadili. Zaffiro daha alt sınıf bir lastik. Ben rubino 4'ten utrasport 3 e geçtim pek bir farkları yok.
Vittoria hiç kullanmadım sport 3 yeterince test ettiğimi düşünüyorum çok çok güzel bir lastik. İç lastik değişimi nedir unuttum😊 bu takımları eskittigim de yine bu modelden devam edeceğim gibi görünüyorArkadaşlar merhaba 700x25 lastik alacağım. Fiyat bandı birbirine yakın 2 lastik arasında kaldım birisi Continental ultra sport 3 performans serisi, diğeri vittoria zaffiro pro V. Sizce hangisini seçmeliyim karşılaştırma siteleri bir tık Continental önde gösteriyor ama gerçek kullanıcı yorumu varsa daha faydalı olur.
İlk Soru: Katlanır olmasıBu iki dynamic sport arası fark nedir?
Uzun gidecek bir lastik arıyorum. Equinox 2’den sonra önerir misiniz?
Decathlonda lastiğin çifti 180 liraydı fiyatına nolmuş öyle ya(link)
(link)
Bu iki dynamic sport arası fark nedir?
Uzun gidecek bir lastik arıyorum. Equinox 2’den sonra önerir misiniz?
Continental Ultra Sport ve yukarıdaki Michelin Dynamic Sport arasında hangisi tercih edilmelidir? 700/23c boyutlarında bu ve bunun biraz üstü bütçede tercih edilebilecek lastikler nelerdir?
...Lastik parçalandı neredeyse 2000 km'den fazla yol gittim. Ne kaliteli lastikmiş dedirtti bana. Bir kere patladı sadece...
Vittoria lastikleri 1 aydan fazladır kullanıyorum. Gayet memnunum, yumuşak bir lastik kısa ömürlü olduğunu okumuştum sadece. Performans olarakta tatmin edici.Arkadaşlar merhaba, yarış kovalamayan, kişisel performansımı yukarı çekmeye çalışan Salcano xrs001 bisikleti olan bir hobi kullanıcısıyım. 2 sorum var;
Bisikletimde 700x28 lastik kullanabilir miyim?
Mevcutta kullandığım Continental 4000s2'ler ömrünü doldurmak üzere. Vittoria rubino pro G2.0 lastikleri önerir misiniz? Yurt dışından bu fiyat bandında beni çok yavaşlatmayacak, f/p diyebileceğimiz lastik öneriniz ne olur?
Yazdıklarınızda çelişki mi var? Kullandığınız sürede yalnızca 1 kere patlaması iyi bir şey, ancak 2.000 km lastik ömrü için oldukça az. Mesafeyi yanlış mı yazdınız, yoksa kalite konusunda ironi mi yapıyorsunuz?
Kullandığınız lastiği sıfır olarak alıp kullanmaya başladığınızı düşünmüştüm. Şimdi taşlar oturdu.Lastiğin 8000. kilometresi. Benden önceki sahibi çok fazla kullanmış. Artık ipleri çıkmış. Kalitesinden memnunum. Bence fiyat olarak çok iyi bir lastik. Sadece çelişki olan700x28 deyip 700x25 lastik paylaşmam . Bir yanlışlık olmuş.