Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastik önerisi

Scudo
Evet baktim simdi her biri 365 grammis malesef hiz acisindan hic verimli olmaz
Decathlon'da Michelin Pro3 700x25 var. Çifti 1000 TL'ye geliyor.

(link)
Kullanan var mi acaba nasildir ki.Altindaki yorumlarda birkac kisi birden yanaktan yarildigini yazmis

Evet baktim simdi her biri 365 grammis malesef hiz acisindan hic verimli olmaz

Kullanan var mi acaba nasildir ki.Altindaki yorumlarda birkac kisi birden yanaktan yarildigini yazmis
2 sezondur kullanıyorum 15000 kmyi geçmişte olabilir ,öyle yanaktan yarılma gibi problem yaşamadım+bu süreçte taş patlasın 6 yada 7 kere patladı desem yalan olmaz+yol tutuşu bana göre ıslak kuru hava şartlarında gayet güzel hiç güvensizlik yaratmadı, hızlanması kişiye göre değişir, ağırlık sanırım 225 gr idi...bu arada kullandığım yol yüzde 90 95 asfalt,kilom 70 72 arası (malum kilo ve yol şartlarına göre lastiğin ömrü ve direnci değişken olabiliyor)

Son olarak hangi ara 500 lira oldu🥺🥺oysa ben aldığımda bir çiftte yedek almıştım hala duruyor ( 129 TL idi)

Edit: bahsettiğim lastik Michelin pro 3 içindir yanlış alıntı yapmış olmayayım

2 sezondur kullanıyorum 15000 kmyi geçmişte olabilir ,öyle yanaktan yarılma gibi problem yaşamadım+bu süreçte taş patlasın 6 yada 7 kere patladı desem yalan olmaz+yol tutuşu bana göre ıslak kuru hava şartlarında gayet güzel hiç güvensizlik yaratmadı, hızlanması kişiye göre değişir, ağırlık sanırım 225 gr idi...bu arada kullandığım yol yüzde 90 95 asfalt,kilom 70 72 arası (malum kilo ve yol şartlarına göre lastiğin ömrü ve direnci değişken olabiliyor)

Son olarak hangi ara 500 lira oldu🥺🥺oysa ben aldığımda bir çiftte yedek almıştım hala duruyor ( 129 TL idi)

Edit: bahsettiğim lastik Michelin pro 3 içindir yanlış alıntı yapmış olmayayım
Hocam yazdıklarınıza istinaden bugün sipariş verdim pro3 umarım memnun kalırım ve teşekkür ederim.

Hocam yazdıklarınıza istinaden bugün sipariş verdim pro3 umarım memnun kalırım ve teşekkür ederim.
İnşallah sizi üzmez,ben hala kullanmaktayım, dediğim gibi yol ve kişisel fiziki şartlarda etken faktörler,yoksa günümüz şartlarında çifti 2000 liraya lastik alıp memnun olmayan da var...

Arkadaşlar merhaba 700x25 lastik alacağım. Fiyat bandı birbirine yakın 2 lastik arasında kaldım birisi Continental ultra sport 3 performans serisi, diğeri vittoria zaffiro pro V. Sizce hangisini seçmeliyim karşılaştırma siteleri bir tık Continental önde gösteriyor ama gerçek kullanıcı yorumu varsa daha faydalı olur.

Öncelikle herkese iyi günler dilerim…

Victoria, piyasaya yeni girmiş fakat gerçekten köklü bir markadır ve amaçları direk yarış ise tercih edebilirsin fakat Continental’dan daha kısa sürede (Yarı oranla) daha hızlı ömrü dolar) Continental ise Uzun süre kullanım ve ömrü uzun tutuşu da yeterince iyidir eğer profesyonel amacın yok ise ve bütçeni düşünüyor isen BENCE Continental. bu iki ürün özelliklerini bunu göz önünde bulundurarak seçimini yapabilirsin. Yardımcı oldu isem ne mutlu bana
Arkadaşlar merhaba 700x25 lastik alacağım. Fiyat bandı birbirine yakın 2 lastik arasında kaldım birisi Continental ultra sport 3 performans serisi, diğeri vittoria zaffiro pro V. Sizce hangisini seçmeliyim karşılaştırma siteleri bir tık Continental önde gösteriyor ama gerçek kullanıcı yorumu varsa daha faydalı olur.
Eğer hala Şehir bisikleti kullanıyor isen (Bir ihtimal) Schwalbe Marathon Plus ve Continental Peace Max (Çok iyi) önerebilirim eğer uyabiliyor ise bunlar o alanda çok daha iyi performans gösterecektir

Merhaba,
Ultra sport 3 seçin. Vİttoria'da rubino 4 muadili. Zaffiro daha alt sınıf bir lastik. Ben rubino 4'ten utrasport 3 e geçtim pek bir farkları yok.

Merhaba,
Ultra sport 3 seçin. Vİttoria'da rubino 4 muadili. Zaffiro daha alt sınıf bir lastik. Ben rubino 4'ten utrasport 3 e geçtim pek bir farkları yok.
Aynen o şekilde yaptım zaten ultra sport 3 daha mantıklı geliyordu. Ayrıca Amazon üzerinden çifti 750 liraya geldi. Teşekkürler

Vittoria hiç kullanmadım sport 3 yeterince test ettiğimi düşünüyorum çok çok güzel bir lastik. İç lastik değişimi nedir unuttum😊 bu takımları eskittigim de yine bu modelden devam edeceğim gibi görünüyor

• Beğen
Tepkiler: Mbgok
(link)

(link)

Bu iki dynamic sport arası fark nedir?

Uzun gidecek bir lastik arıyorum. Equinox 2’den sonra önerir misiniz?

Continental Ultra Sport ve yukarıdaki Michelin Dynamic Sport arasında hangisi tercih edilmelidir? 700/23c boyutlarında bu ve bunun biraz üstü bütçede tercih edilebilecek lastikler nelerdir?

Son düzenleme:

İlk Soru: Katlanır olması

İkinci soru: Ben şahsen her lastiğin kendi çapınca yıl veya km limiti olduğunu düşündüğüm için hangi yol (patlama sorunu) olduğuna göre karar verip zırhlı lastik ve kaliteli iç lastik kullanırdım.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz Onat
(link)

(link)

Continental Ultra Sport ve yukarıdaki Michelin Dynamic Sport arasında hangisi tercih edilmelidir? 700/23c boyutlarında bu ve bunun biraz üstü bütçede tercih edilebilecek lastikler nelerdir?
Decathlonda lastiğin çifti 180 liraydı fiyatına nolmuş öyle ya :(

• Beğen
Tepkiler: Yavuz Onat
(link)

2 adet bu lastikten almayı planlıyorum. Üstünde dynamic sport var. Lastik parçalandı neredeyse 2000 km'den fazla yol gittim. Ne kaliteli lastikmiş dedirtti bana. Bir kere patladı sadece. Zaffiro deneyeceğim. Üstünde 700x23 var 700x28 düşünüyorum artık . Alur 700 de kullanacağım.

Arkadaşlar merhaba, yarış kovalamayan, kişisel performansımı yukarı çekmeye çalışan Salcano xrs001 bisikleti olan bir hobi kullanıcısıyım. 2 sorum var;

Bisikletimde 700x28 lastik kullanabilir miyim?

Mevcutta kullandığım Continental 4000s2'ler ömrünü doldurmak üzere. Vittoria rubino pro G2.0 lastikleri önerir misiniz? Yurt dışından bu fiyat bandında beni çok yavaşlatmayacak, f/p diyebileceğimiz lastik öneriniz ne olur?

...Lastik parçalandı neredeyse 2000 km'den fazla yol gittim. Ne kaliteli lastikmiş dedirtti bana. Bir kere patladı sadece...

Yazdıklarınızda çelişki mi var? Kullandığınız sürede yalnızca 1 kere patlaması iyi bir şey, ancak 2.000 km lastik ömrü için oldukça az. Mesafeyi yanlış mı yazdınız, yoksa kalite konusunda ironi mi yapıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Arkadaşlar merhaba, yarış kovalamayan, kişisel performansımı yukarı çekmeye çalışan Salcano xrs001 bisikleti olan bir hobi kullanıcısıyım. 2 sorum var;

Bisikletimde 700x28 lastik kullanabilir miyim?

Mevcutta kullandığım Continental 4000s2'ler ömrünü doldurmak üzere. Vittoria rubino pro G2.0 lastikleri önerir misiniz? Yurt dışından bu fiyat bandında beni çok yavaşlatmayacak, f/p diyebileceğimiz lastik öneriniz ne olur?
Vittoria lastikleri 1 aydan fazladır kullanıyorum. Gayet memnunum, yumuşak bir lastik kısa ömürlü olduğunu okumuştum sadece. Performans olarakta tatmin edici.

Yazdıklarınızda çelişki mi var? Kullandığınız sürede yalnızca 1 kere patlaması iyi bir şey, ancak 2.000 km lastik ömrü için oldukça az. Mesafeyi yanlış mı yazdınız, yoksa kalite konusunda ironi mi yapıyorsunuz?

Lastiğin 8000. kilometresi. Benden önceki sahibi çok fazla kullanmış. Artık ipleri çıkmış. Kalitesinden memnunum. Bence fiyat olarak çok iyi bir lastik. Sadece çelişki olan700x28 deyip 700x25 lastik paylaşmam . Bir yanlışlık olmuş.

• Beğen
Tepkiler: specific
Lastiğin 8000. kilometresi. Benden önceki sahibi çok fazla kullanmış. Artık ipleri çıkmış. Kalitesinden memnunum. Bence fiyat olarak çok iyi bir lastik. Sadece çelişki olan700x28 deyip 700x25 lastik paylaşmam . Bir yanlışlık olmuş.
Kullandığınız lastiği sıfır olarak alıp kullanmaya başladığınızı düşünmüştüm. Şimdi taşlar oturdu.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Geri