Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastik önerisi

@adnan abim bu siteden lastiklerin kıyaslamasını yapabilirsiniz :D
(link)

Scudo
@eziztachok teşekkür ederim. gerçekten çok güzel bir sayfaymış. (Fakat bizim lugano bile 14 dirençde gösteriyor. )Biraz kullanıcı yorumuda önemli tabi. veri açısından çok faydalı bir sayfa yalnız. yalnız maratonu değerlendirmeye bile almıyorlar hiçbir sitede dikkat ediyorumda.

MİCHELİN ENDURANCE SİPARİŞİ VERDİM ARKADAŞLAR FİKİR BEYAN EDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

arkadaşlar konu hortluyor mu bilmiyorum ama bana yolda akan lastik lazım michelin pro3 kullanıyorum şu an hiç akıcı gelmiyor yeni alacagım lastik bundan akıcı olması lazım.

@ümit KOCABAŞ saolunuz bu kullandığım pro 3 ler bisikletin üzerindeki orjinal lastik kadar bile akıcı değil maalesef avg 3 km yavaşlattı

• Beğen
Tepkiler: Ümit Kocabaş
@nuruasakir diğer kullandığın lastiği bilmiyorum ama pro 3 ler performans lastiğidir.Tekerler göbeklerinde sorun olabilir yada lastik doğru basınçta değildir.

@Ertan M. bende performans lastiği diye aldım ama eski lastiğe göre gidemedm eskisini takınca yine akıyorum rahatlıyorum.eski lastik kenda olsa gerek btwin orjinal lastiği

Yolda akan lastik istiyorsanız önce yolda akan bir jantınız olmalı.
Jantınız iyi değilse istediğiniz en iyi lastiği takın, fayda etmez.

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
@Ozan Duran anlaşıldı o zaman lastileri eskiteceğiz eski lastiklarin kıvamını alacak 500 km sonra eşitenir heralde

bırakın bu markaları bunlar harici çok daha güzel lastik markaları var,ülkemizde hep beli bir iki markaya takılıp kalmışız.bu markaları inceleyin derim,
1. Challenge
2.vittoria
3.vredestein
4.Maxxis Courchevel
5.Specialized Turbo Cotton
alın inceleyin bu marka model lastikleri keşf edin,yav bir tuturmuşsunuz yok konti yok schwalbe yok michelin arkadaşlar çok daha kaliteli çok daha iyi şeyler var araştrın derim.

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
Başlıkta da belirttiğim gibi uygun fiyatlı 700X23c lastik arayışı içindeyim. Tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Dikkatimi çeken Rubena Phoenix oldu, ne dersiniz?
(link)

Rubena Phoneix ile ilgili cevaplara ulaştım, patlak koruması olmayan çok kolay patlayan bir lastikmiş.
Başka tavsiyeleriniz varsa almak isterim.

Merhaba
19 TL ye al kullan.
(link)
23 Tl ye de vaer.
(link)

Patlama sıklığının sübjektif, kişiden kişiye göre değişen kavram, olduğunu düşünüyorum.
Yaklaşık 2000 km' dir bu ürünü kullanıyorum. Daha bir kez bile patlamadı. Lastik üzerinde çentikler oluştu, ancak patlama olmadı.
Lastik basıncını 120 PSI'ın altına düşürmedikçe ve yoldaki yabancı maddelere dikkat ettiğiniz sürece patlayacağını düşünmüyorum.

Performans olarak,
Dişsiz, slick, lastikten beklendiği üzere sıcak asfaltta yol tutuşu oldukça iyi, akıcılık olarak da beğenimi kazanıyor. 180-190 gr' lık ağırlığı ile de hafif bir lastik.
Fiyat/performans olarak parasını sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.

9/10 puanıyla da ( (link), (link) ) kendisine şans verilmesi gerekir diye düşünüyorum.

51 TL Rubena yerine 60 TL verip Delta'dan Conti Ultra Sport II alın.Fiyat kategorinde harika bir lastik olduğu söylenir.Çok araştırdım, hatta elimde bisikletle almaya gittim, ama Delta kapalı olduğu için Michelin Dynamic Sport almak zorunda kaldım.Dediğim lastikleri alın, daha araştırmayın bile.O kadar net.

60 TL ye schwalbe lugano da var.. uygun ve iyi bir lastik bence..

@CyCLOPATH
İncelemelerde oldukça iyi.Lugano'dan kat kat hızlı lastikler ayrıca.

Geri